Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

szambi77 24-11-06 16:15

Re: discutii Satu Mare

Apropo, pretul informativ la Polo este de 7.500 E. E din 1997. Restul vorbeste de la sine ... Daca intereseaza pe cineva... satmarenii au prioritate !!!
Masinile astea ar trebui tinute in zona............. nu credeti ???
Si inca ceva : in multe alte orase, inclusiv din Ungaria, se tin intalniri saptamanal . Ziua de Vineri ar trebui sa fie ok si pentru noi, nu credeti ??? Ora 20.00 ? In fata bisericii ?

szambi77 24-11-06 18:03

Tare faza cu Tavi :))) Scuza-ma dar nu te-am tinut minte, scuze ! Eram multi acolo.
In legatura cu muzica, nu, nu a lasat. Am muzica din Golf. Ne-am combinat masinile cu Sandu pentru ca eu aveam nevoie disperata de bani. Mi-a dat ceva diferenta din care eu am reusit sa-mi acopar "gaurile".
Problema este ca m-am cam obisnuit cu VR 6, iar Polo-ul nu prea trage in comparatie cu Golful asa ca il vand si-mi iau, cred, un ursulet pe care sa imi testez fantezia atat optic cat si tehnic. Vreau ca in momentul in care ii dau blana, primul cal sa le dea un picior la ceilalti "TREZIREA BAIETII !!!" si sa simt ca am ceva sub fund ....

szambi77 24-11-06 18:11

Cred ca Duminica imi scot masina in piata. Problema e ca m-am cam saturat de gainile alea beate bagatoare in seama care vor si ei ceva de la viata dar nici ei nu stiu ce. M-am cam saturat de perle de genul "cat consuma?", "in portbagaj nu incape nici un sac de cartofi !!!", "are bagat nitro?! " sau "si eu am avut exact unul la fel ...", "stiu unul exact ca asta la 4.000, nu-l dai la 3.000 ca iti dau la combinatie o Dacie si mai dai diferenta ca Dacia e 3.500..." :) si asa mai departe. .. Cunosc deja limbajul asta de as putea sa tastez pana dimineata... Cred ca pun numai pretul pe ea, nr. de tel. si ma duc mai la distanta :)

raul_rebelul2005 24-11-06 19:12

Tu esti cu Polo-ul portocaliu din SM??De ce vrei sa-l vinzi,arata bine,macar daca tot l-ai cumparat sa ramana in SM...da pe aici nu prea cred sa-l i-a cineva,poate daca aveai muzica in el...

holdo 24-11-06 20:20

raul muzica din el facea aproape cat masina :) szambi acuma cam stiu de tine. Al tau era golfu lui zsolti, pacat ca l-ai dat de la noi. Am auzit de la preteni din Oradea ca a ajuns acolo si ai schimbat-o cu sandu pt polo. Eu zic pacat dar...cand are omu nevoie...asta e. Sa ai noroc la viitoru ursulet!

szambi77 25-11-06 00:02

Toata lumea ma intreaba de muzica din el dar cine cunoaste masina si stie ce muzica a fost in ea poate si-ar pune totusi intrebarea "de ce pretul e de 7.500 si nu sare bine de 10.000" ? ...sau poate ma insel... Da, intr-adevar, cred ca l-ar fi cumparat oricine la 7.500 cu muzica cu tot !!!
Mi-ar placea sa ramana totusi masina in SM, chiar si fara muzica din el :), este impecabila si cine o cumpara nu se va face de ras cu ea !

szambi77 25-11-06 00:30

Daca e cineva interesat, accept combinatii cu ursulet in doua usi. Nu ma intereseaza nici motorul, nici anul de fabricatie, nici starea generala a masinii (cum e masina asa si pretul in care se calculeaza) cu exceptia caroseriei ; caroseria sa fie beton.

raul_rebelul2005 25-11-06 16:57

szambi facem schimb??ursuletu rosu 02 ZKL...anu trecut a fost facuta caroseria...si sti ce are sub capota.....

szambi77 25-11-06 17:25

Sunt deschis la orice discutie ! In functie de in cat vrei sa il calculezi... Eventual hai pe afara astazi dupa 20.00 si mai vorbim sau hai maine dimineata in piata de masini si discutam acolo daca azi nu poti.

szambi77 25-11-06 17:27

Astazi am auzit ca "baietii" se infiltreaza printre cei cu masini de liniute ca sa-i poata prinde ulterior. Pana acuma am crezut ca sunt doar zvonuri dar azi .........................., aveti grija !

szambi77 25-11-06 17:42

Apropo de ursulet, nu mai tin minte exact, este in doua usi sau in patru ? Chiar nu mai stiu :( Hai pe afara si vorbim si mai vedem

raul_rebelul2005 26-11-06 11:33

ii cu 2 usi....eu cred ca te stiu,ne-am mai intalnit la Jolty in service..acolo te-am mai vazut cand mai veneai cu golfu pe-acolo..de obicei la sfarsit de sapt.nu prea ies cu masina ca beau...

szambi77 26-11-06 11:45

Pai hai sa-ti vad ursuletul deseara pe platou. Ora 20.00 ?

raul_rebelul2005 26-11-06 12:25

ne vedem acolo....

raul_rebelul2005 26-11-06 15:02

1 Attachment(s)
juana ce zici de poloul asta....???:):)

Criwar 26-11-06 22:14

looool mah ce tractoras...knd ii da in gura se ridica botu? :D...

Criwar 26-11-06 22:15

altfel? ce mai face lumea de prin sm? joi vin si eu aksa...poate vineri ne vedem de vreti...sau sambata...numah tre sa trec pe la oarece mecanic...dak stiti unu bun sa imi recomandati...nu tare scump k stiti cum ii cu studentii...in veci nu au bani...
cred k mi-s sparte ceva racorduri la intercooler sau ceva furtune...dar tre sa verific...

raul_rebelul2005 26-11-06 23:03

criware...plictiseala pe la noi prin SM...dar facem noi cumva sa fie bine,mai iesim cu baietii de pe net la o vorba,la o cafea,mai bagam un burn sa iasa fum...mai bem:)....cand nu suntem cu masina...stii ce ar trebui sa mergem intr-o seara toti si sa ne rupem un pic....

Criwar 27-11-06 00:50

ioi lasa-ma k atata beau aici...knd is bani...dah nu am bani sa ma rup asa bine undeva...aksa cu palinca poate :)...eu deja m-am imprietenit cu unu de prin CSR(Cluj Street Racers)...o zis k ma baga in gasca...poate sapt asta ma duce la ceva curse...cica e ceva miscare pe aici...si masini...o sa vad cum a fi...oricum bafta si voua

szambi77 27-11-06 09:09

Nu stiu nimic concret !!!!!! dar si daca as sti nu as incepe sa dau nume pe forum........ Oricum, trebuie avut putina grija, atata tot ! Necunoscutii sa stea mai in spate un pic !

szambi77 27-11-06 09:20

Nu-i nimic, dupa o vreme se vor linisti apele, vei vedea. Toate minunile dureaza 3 zile. Stai o vreme linistit in banca ta, fara turatii si burnout-uri si te vor lasa in pace ; si ei sunt oameni... Probabil ai iesit in evidenta cu ceva sau cineva are boala pe tine (invidiosi, afaceri etc.) dar lumea mai are si alta treaba decat sa se tot lege de o anumita persoana asa ca ai putina rabdare si totul va fi ok - proprie experienta...

szambi77 27-11-06 09:32

Vin ! Cum drk sa nu vin ?! Nu trebuie decat sa-mi dai scanteia :) Sa-mi spui din timp la ce ora vrei sa mergi, poate pun mana pe ceva si ma dau si eu (ca Polo-ul ar plange, nu-i pt. asa ceva)

szambi77 27-11-06 10:37

La servici.... nu pot intra pe mes ca aici nu am :( Celica am dat-o lui Cui Feri, are acuma 2 honde pregatite pt. VTM.
La Oradea la karturi mi-ar placea sa mergem cat de curand dar nu prea stau acuma prea stralucit cu banii :( dar ramane in discutie oricum. Ar fi "fasza" sa mergem multi !

szambi77 27-11-06 10:46

Apropo, te-a intrebat "rebelul" ce parere ai de Polo !

szambi77 27-11-06 10:53

Sa vezi ce am patit ! De vreo sapt. am trimis un mail la "nu stiu cine" si i-am oferit Polo-ul si sa-mi dea diferenta la "nu stiu ce". Acum imi raspunde ca vrea detalii, l-ar interesa... dar nu mai stiu ce masina era si unde am gasit-o :) Este unul dintre momentele in care ii vine omului sa-si dea singur palme :) Nici nu prea am tupeul sa-i scriu adevarul si sa-l intreb ce masina are si tot caut pe 4tuning poate.. poate....imi dau seama dupa email.... dar pana acuma nimic :)

szambi77 27-11-06 12:02

Exagerata ??? raportat la ce ?! Ez egy SHOW CAR apu !!!
Apropo, vad ca nici tu nu ai scapat in piata de intrebari stupide :) Ultima data cand am fost in piata ne-am distrat totusi 8) a fost ok, fara prea multe intrebari, fara prea multe comentarii... lumea se uita, le placea (poze etc.) dar chiar nu au fost bagatori in seama ! Mi-a placut. S-ar putea sa avansam ??? sau poate ma insel (o randunica nu face primavara...).

szambi77 27-11-06 12:10

Rebelule !!! Da-mi adresa ta de email si mai discutam in particular ?

raul_rebelul2005 27-11-06 14:53

Ziceati de carturi mai sus...suna bine,da sa fim mai multi ar fi fain,eu de fiecare data cand mergeam in Oradea intram pe la carturi si dadeam o tura,doua...ii fain amenajat acolo....adresa:[email protected] si id de mess tot asa ii....

szambi77 27-11-06 14:54

hai pe mess ca suntem acolo cu criss

raul_rebelul2005 27-11-06 15:14

tu ce id de mess ai?eu is pe mess deja...

szambi77 27-11-06 15:18

szambi77 hai acuma ca nu mai stau mult pe mess

raul_rebelul2005 27-11-06 15:44

[url]http://www.maglavais.ro/articole/fun/Accidente_domestice.html sa radeti un pic

demian 27-11-06 22:12

daca careva vrea sa vb mai multe msg meu id Marius_Sarca2007

raul_rebelul2005 27-11-06 22:41

juana mergem la sfarsit de sapt.atunci??aduci aparatu si filmam....ce zici?

szambi77 28-11-06 09:52

si uite asa vine si raul si se da cu BMW-ul si eu s.... p..... !!!! AAAAHHHHH !!!!
Ma consolez cu gandul : "ce intarzie ..... nu trece" sau ........ nu vine la timp :
)

Criwar 28-11-06 13:08

plz un pm si mie...sa stiu despre ce e vb...

CIPRI_sor 28-11-06 14:00

buna fratilor..as vrea sa stiu si eu cum intru in clubul vostru..am si eu o masina adica un audi S3 si as vrea sa stiu si eu cum ii cu voi pe unde va intalniti si alea alea.daca se poate..

raul_rebelul2005 28-11-06 14:41

szambi tu vi sa ti-o expui masina....lasa cand nu am avut nici eu motorul asta...mai ales la liniute cand au fost....juana mo facut de rusine....:)...revange juana:twisted:

raul_rebelul2005 28-11-06 15:33

ce rau esti juana....dar cred ca eu am avut frana de mana trasa....de aia nu o mers masina sau ti-am dat un avans...nu mai stiu...:):)

raul_rebelul2005 28-11-06 15:38

lasa ca ne-om da sa vedem ce si cum....

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning