![]() |
Re: E39 - black bmw
+1 pentru suspensie
|
lasa man ca se rezolva...si eu am o sora (in locul tau ii puneam in carca si caucicu:)) )
|
Quote:
Quote:
|
superba ... in realitate e bestiala felicitari lui cristi ptr toata munca depusa ......
|
Fa-i suspensia,cum ti-am zis eu in pm, nu o sa-ti para rau. Si iti raman bani si de alte treburi :D
|
+3 pt suspensie!:D
muzica intotdeauna poate sa mai astepte!;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi am primit numerele mult asteptate :) |
9 Attachment(s)
Am termiant cu numerele :)
Am umblat la saculetul cu bani pentru suspensie si am luat un set de jante pentru iarna : Tramont Staria 5 , 2x et29 , 2x et35 8j x 17 toate 4 ... 2 din ele o sa le fac de 10 j ;) |
Arata bine cu numerele curate :D
De jante nu stiu ce sa zic :D daca tie iti plac e bine !! |
Quote:
Jantele le-am luat la o combinatie avantajoasa :D O sa le pun la vanzare un timp si daca nu se dau ma apuc sa le fac pentru mine ! Sunt modulare din 3 bucati si destul de rar intalnite pe strazi ! Am vazut mai multe rs-uri decat staria 5 ! |
eu spun ca sunt foarte frumoase jantele,desi nu stiu cat de bn merg pe E39 fata de un E36.
anyway..pt iarna sunt super! |
Quote:
|
bafta cu 5'u e ce trrebuie ...:peace:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frumos exemplar e39 le tau man ! 4door's mafia :D
hai cu jantele pe masina sa le vedeeeeeeeem si nooooooooooiii :lol: |
Quote:
|
Quote:
Jantele de vara sunt puse deja pe masina :D Quote:
|
Quote:
|
[ Ce sa zic masinuca e tare!!!cat despre suspensia sport,nu e nici o jmekerie cu ea,ba din contra la o viteza de peste 50 la ora la o gropa adanca sau o bordura o sa ucizi masina,o sa bulesti si contra aripa si aripa poate si lojeronu,acum nuj cat de jos o s-o lasi,dar e riscanta treaba si mai ales cu jante pe 19!!uite la 5-ul meu cu jantele astea,nu-i destuld e ok??
https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...ne/page-2.html e in pagina a doua un update cu jante de e39 m5 Zniter... noi n-avem drumuri pt jante de 19 si suspensii sport!! |
Quote:
Daca esti nebun si vrei sa urci borduri la 50 km/h asa e , spargi masina :lol::lol: Nu mai zic nimic de "m5 snitzel" :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ma refer la situatii nepravazute!!gen trebuie sa eviti o posibila coliziune cu o alta masina,sau iti sare un caine in fatza,il eviti ptk iti sta in natura firii sa-l eviti,eu sunt instructor auto,in manual scrie niciodata sa nu eviti un caine,intotdeaua e recomandat sa dai peste el!!!poate vi se pare deplasat dar dak stam s-o luam logic,e mai ok o bara sparta,decat o masina facuta praf in intentia de a evita cainele!!poate aparea un copil,incerci sa-l eviti sari peste bordura sau iei volan lovesti o groapa pe care kiar dak o vezi ce faci??dai in copil k sa nu dai cu roata in groapa??aspectele pot fi multe si aici parerile pot fi si pro si contra,o suspensie sport duce la uzura prematura a cauciucurilor,prin aparitia de defecte pe banda de rulare a anvelopei,datorita starii proaste a drumurilor de la noi,uzura in rulmetzi,bucshi si asa mai departe!!nu mai vorbesc de impactul amintit si mai sus cu o groapa sau cu o bordura la o viteza mai mare!! nu e vb de okelari de cal sau de rautati e vorba de realitate,strada e plina de nepravazut si mai ales in romania!!multa bafta tuturor!!
|
Quote:
|
Pe mine m-a convins , serios vorbesc :rolleyes2
Vand jantele si suspensia caut sa cumpar jante pe 14 daca are cineva :lol::lol: Cristy : iti recomand sa faci si tu la fel :D Riddle : la fel si pt tine , e prea periculos :D |
Quote:
nu intra de discuri :lol: @crysty.bobok interiorul ala ai apucat sa il finisezi? sunt curios cum arata :) |
Am vazut unul alb in buc cu wide kit.Arata super tare.Nu vrei sa ii faci si tu?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Doar bara fata as face-o la fel ca TEA . Maine trebuie sa ajunga shadowline pe orginal , cheie roti , butonul de avarii si mocheta portbagaj ! You Like This ? :)) |
Nu :lol:
|
Quote:
Lasa ca imi iau eu suspensie :peace: ... |
Quote:
Maaaxxiiiim o sa arate!:P |
orice masina cu suspensie / blana jos, arata altfel.. chiar si stock sa fie... :D
bafta!! |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
Astazi am schimbat interiorul de musama cu unul de stofa foarte asemanator cu cel orginal al masinii .
Am terminat de imbracat trimurile si am constatat ca am avariat butonul de avarie :)) |
:D Ti-am vazut jantele de iarna, la cat te ajunge buza de 10j?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Buton avarii
Cheie roti ... (mai am putin si completez trusa :) ) Mocheta portbagaj Ornamente geam negre (shadow line) |
1 Attachment(s)
Distanțiere + prezoane :D
Stițti cumva dacă trebuiesc luate la strung avānd in vedere că sunt de e36 ? |
cred ca mai trebuie pentru ca si jantele de e36 nu merg pe seria 5 din cauza ca sunt mai inguste.acum nu shu o sa vezi tu daca merg sau nu;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:29. |
- Copyright 2026 4Tuning