Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Agressive Racing Team (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/140227-agressive-racing-team.html)

Doctoru' 19-11-10 15:59

Re: Agressive Racing Team

GallDann nu am niciun motor. Sunt ,,crizat" rau. Criza asta economica mi-a lasat buzunarele cam adanci. Aveam in gand un ,,matoc" dar criza asta..., plus facultatea, mai vor si astia sa mareasca taxa de la anu'... Acum mai greu sa-mi iau ceva motor. Dar vreau sa va cunosc pentru ca tuningul e boala mea si in plus as vrea sa invat tot ce tine de masini, mecanica, tinichigerie etc. etc. Poate dau si eu pe la Zalau si stam de vorba. Spor la tunat in continuare.

Erros20 20-11-10 21:26

1 Attachment(s)
Oare ce sa fie .. ce sa fie ... ?!?!?!?!?:?::!::?::!::?::!:
Stay tunned all ... urmeaza lucruri mari la toti:D

Doctoru' 21-11-10 10:36

Arata bine bara. Din ce e? Din fibra de sticla sau plastic ABS?

Erros20 21-11-10 18:33

3 Attachment(s)
Fibra de sticla :)

NXdev 21-11-10 19:56

Arata bine :D, chair foarte bine, felicitari.

L.E:Fara suparare...scapa de acel eleron...nu prea isi are rostul :(.

Doctoru' 24-11-10 15:51

Arata foarte bine. Cu eleronul ar trebui dupa parerea mea facut ceva, pus unul care sa se potriveasca, dar gusturile fiecaruia nu se discuta, e masina ta, faci ce vrei cu ea. Arata bine si sper ca o sa resusesc sa stau de vorba cu voi baietii ca vad ca avansati destul bine. Spor la bani pentru tuning.

Erros20 25-11-10 20:16

3 Attachment(s)
Mai mult ca sigur ca eleronul o sa dispara... daaaaaar .... o sa incercam sa facem un eleron ... asa .. prelungire din haion ... daca intelegi ; ceva subtil.
Pai ce sa zic .. lasa`ne un id ... nr tel etc ... si iesim la o samanta ! :lol:
Daca si aduci o 2 gagici cu tine ... ohooo , te cazez la mine :twisted:

Eleron gen : ...

M.Sj. 27-11-10 12:10

hopa :>
fain vere... !!!!

Doctoru' 06-12-10 19:26

Nu stiu daca am voie sa las id-ul. Daca mi-l sterg unul din adminii site-ului asta e. id: doctoru91

alfa_my_love 09-12-10 17:49

salutari celor din agressive racing team zalau...la fel k si voi sunt un pasionat al tuningului...si eu locuiesc tot in zalau in apropiere de membrul grupului vostru cel k golfu` SJ82GMA...mi-ar placea sa va cunosc si sa va admir masinutzele...sa primesc cateva sfaturi de la voi... de curand mi-am luat si eu o masinutza si anul viitor vreau sa ma apuc serios de tuning pe ea si mi-ar prinde bn niste sfaturi niste indrumari...pe unde v-as putea intalni sau dak vreti sa-mi lasati niste date de contact ar fi si mai sooper...ms
P.S. in special celor k criticile fiecare isi face masinuzta dupa placul sau si mai ales dupa bugetul disponibil...respect celor care au reusit sasi puna la punct masinutele k propiile lor forte nu k ajutor...

Doctoru' 09-12-10 18:39

Imi cereati si numarul de telefon si eu v-am lasat doar id-ul. Ce rau sunt! Numarul meu e 0749280791. Sper ca o sa apuc sa trec prin Zalau sa stam de vorba. Erros20 as aduce si gagici, vedem, poate, poate cand vin prin zalau. Ti-ai ,,inrautatit" masina frumos. Arata bestial :D

alfa_my_love 09-12-10 19:02

salut.in primul rand felicitari pt masinutza si pt club...si eu sunt din zalau si mi-ar placea sa va cunosc sa ne putem vedea(pe toti membri clubului) vreau sa ma apuc si eu de tuning cat de curand si mi-ar prinde bn niste sfaturi...pe unde v-as putea gasi sau dak vrei sami lasi niste date de contact un id de mess un nr de tel ar fi sooper...ms mult si bafta in continuare

Erros20 09-12-10 19:58

Salutare domnilor ... vad ca nu mai e nici o activitate pe aici ...
... poti lasa id`u linistit ca nu ti`l sterge nimeni
... am zis ca vor urma niste schimbari ... asteptam sa treaca iarna sa vedem care cum cand etc
... va iau id`ul ... apoi vedem noi .. o sa ne intalnim pe undeva .. numa sa fie vreme de intalnit .. povestim etc :)
Sa vina primavara ... apoi atunci ... o sa se mire umpic lumea :twisted::twisted::twisted:
Ne auzim .. :)
P.S. Alfa ... lasa si tu un id daca doresti

alfa_my_love 10-12-10 10:12

salut.sincer eu ink nu am reusit sa ma apuc de tuning pe masinutza dar la anu o sa fie ...id-ul meu este bumb_ionut2001

alfa_my_love 10-12-10 11:15

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 3668671)
Mda..Ingineru Sef VAA-u..si Inspector Sef GMA-u..au lansat noua lor creatie!.. =)) :) :lol: :) apropo pentru cei interesati..sa stiti ca nu lucram foarte scump..prelungim orice portbagaj ..haion..capota..pentru oricefel de masina cateva exemple..

salut...am si eu un fiat brava din sept97` nu e nush ce sau ceva f puternic insa pt prima mea masinutza e ok...as vrea sa ii fac o prelungire capota gen bad boy look ...am cautat pe f multe site-uri dar nu am gasit nik...am vb k cineva si mi-a recomandat sa vb k cineva si sa-mi faca la comanda...pentru k si eu sunt din zalau mi-ar fi mult mai accesibil dak as putea lua legatura k voi decat sa umblu pe nush unde...dak vreti sa-mi lasati un id de mess sau ma puteti gasi la id-ul bumb_ionut2001.ms mult

GallDann 12-12-10 17:46

Quote:

Originally Posted by alfa_my_love (Post 3885373)
salut...am si eu un fiat brava din sept97` nu e nush ce sau ceva f puternic insa pt prima mea masinutza e ok...as vrea sa ii fac o prelungire capota gen bad boy look ...am cautat pe f multe site-uri dar nu am gasit nik...am vb k cineva si mi-a recomandat sa vb k cineva si sa-mi faca la comanda...pentru k si eu sunt din zalau mi-ar fi mult mai accesibil dak as putea lua legatura k voi decat sa umblu pe nush unde...dak vreti sa-mi lasati un id de mess sau ma puteti gasi la id-ul bumb_ionut2001.ms mult

Te putem ajuta..dar pana nu se incalzeste un pic..afara..nu prea sunt sanse doar daca ai un garaj cu caldura..ca materialele alea trebuie sa se uste la caldura.. pt toti cei interesati : ID williams_2005bmw sau telefon : 0749830370 (DAN)

M.Sj. 25-12-10 01:38

Craciun fericit agresivilor!!!!!

Agressive YST 25-12-10 12:25

Craciun fericit baietilor din Club Beksicu -X 'Clau ' Gyuri' Raul' Yst

Doctoru' 25-12-10 15:24

Un Crăciun fericit și sărbători luminate alături de cei dragi.

GallDann 11-02-11 18:32

S-a cam ales prafu`.. si de clubu asta..imi pare chiar foarte rau.. dar asta e..mergem inainte.. "vi se pregateste ceva"

Doctoru' 11-02-11 21:51

Dane ai uitat sa zici ,,prietenii stiu de ce" :-P

Agressive YST 13-02-11 10:08

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4075524)
S-a cam ales prafu`.. si de clubu asta..imi pare chiar foarte rau.. dar asta e..mergem inainte.. "vi se pregateste ceva"

Stai linistit Dane ca nu sales prafu asta crezi u e iarna inca ,crezi daca ai iesit din Club sa destramat stai relax clubu merge in continuare si va merge mult deacum incolo ,chiar daca am ramas 4 nuconteaza ne simtim mult mai bine si comfortabili,

Agressive YST 13-02-11 10:21

3 Attachment(s)
Pe unde umblam noi u nu poti fii

Agressive YST 13-02-11 10:28

4 Attachment(s)
:D amfost peste tot in ani ceau trecut

Agressive YST 13-02-11 10:45

4 Attachment(s)
Agressive Racing Team

Doctoru' 13-02-11 10:54

Faina Calibra YST-ule. Da si tu niste detalii tehnice te rog.

GallDann 13-02-11 11:56

da..intradevar..nu trebe sa te superi..sau sa o iei in nume de rau..eu ziceam ca imi pare rau..asta nu inseamna ca tre sa fim dusmani..eu doar m-am retras...consider ca n-am facut rau la nimeni..Bafta Multa !

Agressive YST 15-02-11 15:15

1 Attachment(s)
Schimb jante pe 15-j7-4x100 cu 16-17-18 sau vind.

alfa_my_love 16-02-11 10:49

sal faine jantele ...la ce pret ai vrea sa le dai?

Agressive YST 17-02-11 16:39

relati la id bmw_78_yst

Agressive YST 17-02-11 16:41

Quote:

Originally Posted by alfa_my_love (Post 4090009)
sal faine jantele ...la ce pret ai vrea sa le dai?

Sal Id bmw_78_yst

cipriottu 09-03-11 09:35

Nu am treaba cu nimeni si in general masinile voastre is OK, insa de fiecare data cand vad Vectra ala cu nr. GYU, ma pufneste rasu, in rest toate cele bune.

rapper17 11-04-11 14:33

sal mai functionaza clubu? :) pentru ca mam gandit si yo sa intru in club daca se poate? daca imi lasati un ID sau ceva sa putem vb ....

M.Sj. 12-04-11 21:07

Agresivilor....ia ziceti unde imi pot duce jantele la vopsit???? pe aici prin zalau.

umbra09 16-04-11 20:29

salut pe unde se aduna membri clubului si cand tot martea la 9 in parcare la primarie

ps. faine masini multi km fara incidente si fara discuti aprinse cu cei cu cascheta

alfa_my_love 17-04-11 13:10

salut... cf domnu?am vazut k esti din hida...care e numele tau mic sau porecla?poate ne cun...dak vrei lasa un id si vb ...

umbra09 17-04-11 13:30

[QUOTE=alfa_my_love;4262803]salut... cf domnu?am vazut k esti din hida...care e numele tau mic sau porecla?poate ne cun...dak vrei lasa un id si vb ...[/QUOTE ]

id : unicu_gabi

alfa_my_love 23-04-11 21:16

chiar dak din pacate sa cam ales praful de club...am inteles k mai sunt cativa membri...celor ce au ramas si celor ce au facut parte din club dar si tuturor faniilor acestui forum le urez sarbatori fericite pline de bucurii si implinirii,liniste si pace sufleteasca multa lumina si iubire in viata.SARBATORI FERICITE...
P.S. tuning la maxim...sa incercam sa scoatem posesorii masinilor tunate din zalau si salaj din anonimat...chiar dak au ramas sau nu in club merita toata admiratia pt munca si pasiunea lor
Sarbatori fericite tuturor

Agressive YST 22-05-11 22:07

Liniute pe aeroportu din Satu Mare pe 11 Iunie

alfa_my_love 23-05-11 11:10

va strangeti mai multi baieti sa mergeti impreuna sau ink nu ati hotarat nik?dak hotarati ceva anunti ?ar mai fi cativa doritori sa mearga si ar fi fain sa facem un grup sa mergem mai multi...

All times are GMT +2. The time now is 20:10.

- Copyright 2026 4Tuning