![]() |
Re: Slobozia diverse
40 Attachment(s)
4TUNING DAYS 2010 sambata poze
|
1.care sunt membri noi????
2.au fost cateva masini expuse la romexpo de te doare capul |
136 Attachment(s)
continuare
si unele facute naspa cu un telefon cu camera mica |
de-ai nostrii nu erau?
|
masini la expozitie nu erau , iar persoane nu cunosc dar din slobozia era bmw u ala MCL atat
|
Si ma gaseai si pe mine si pe user`ul alex_77_marius(miu) in stand la Dacia Rally Team.
Va asteptam si maine noi 2 o sa fim acolo. |
Villy cand ai de gand sa ne zici si noua de noul motor care asteapta sa fie urcat pe masina?ne lasi sa aflam asa de prin alte parti?
|
Lasa glumele man, masina se dezmembreaza!
|
Quote:
|
Niciodata!!
|
12 Attachment(s)
Cateva poze din stand de la noi (D.R.T. Motorsport)
|
cine sunt baietii din poza?
|
da dom'shoara din spatele lor cine o fi? :)
o fi din slobozia? miule o cunosti? :P |
Quote:
dar de la ce e cupa? |
Cupa e castigata de Dacia 1300 (AG 70 RNO) la "best autohtona",una din cele 3 masini care a reprezentat DRT`ul la 4Tdays
|
3 Attachment(s)
Bine cucule:D mai pun si io 2-3 ca l-ai uitat pe fratele Bolo:D
|
au venit caldurile...o intalnire ceva?:D
|
Cica pe la sfarsitul lunii Mai din ce am mai auzit si eu:D
|
hai sa facem de 1 mai la costinesti undeva8)
|
Ne unim cu Constanta...sau poate cu Ploiesti
|
stie careva pe proprietarul hondei S2000 din oras?
as vrea si eu sa vad cum se astern la drum 240 de ponei japonezi comparabil cu 230 de caluti francezi turbati ... |
Daca te referi la cea rosie cu nr HOZ, e a lui Hozoc Cosmin, dar din cate stiu nu prea o conduce....
|
ezact ... vreo sansa sa il vedem vreodata pe strada?
|
eu stiu doar ca s-a mutat in bloc 25 (intre lic de arta si nr1) .super masina oricum. dar stiai asta deja...:-P
|
nu stiu daca o sa-l vezi pe strada, dar daca-mi da masina as fi bucuros sa dau tot cei mai bun din motorul ala vtec. Acu' nu stiu sigur daca motorul e F20C sau F22c1 oricum e de vazut cum se comporta.....la o tranta cu frantuzoiaca ta:P
|
vezi si tu ... daca e ceva ... astept PM sau un telefon ... eu sunt up oricand
|
....apropos... nu se mai anunta nici o intalnire nimika.
|
urmatoarea pe care o stiu e saptamana viitoare la sighisoara :D
|
si ma iei si pe mine:P
|
Quote:
|
vezi ca "e" doua panamera =)) ... unu cred ca-ti dai seama dupa numar al cui este pentru ca este inmatriculat ... iar celalalt este cu numere de germania ...
noi stim persoanele :) ... sau cel putin ii cunosc pe ambii posesori |
Sa inteleg ca sunt singuru care s-a dat cu S2000 ala rosu din oras?cu pletosu ala?
|
cu ce masina te-ai dat?
cum ati stat? stiu cum trag 200 de cai pe civic type-r ... dar as vrea sa vad cum sunt 240 pe s2000 |
Quote:
|
teoretic masina face suta in 6.1-6.2
e foarte usoara si are avantajul tractiunii spate ... plus ca are rosu la 9000 si zica'se ca are etajare foarte scurta a cutiei plus ca stim amandoi ce face vtec-ul dupa 6000 :D concluzie: cred ca omu nu stia sa-i dea |
Quote:
|
Poate vineri ajunge si el pe la intalnirea asta 4 tuning de se aude.
Cineva zicea ca va fi in parcare la Kaufland pe la ora 21:00. Mai admiram o masina mai barfim una alta! |
true story:
azi pe la ora 00:00 in bucuresti ... pe drum pe la catelu una bucata MCV in spatele nostru ... a mers ceva vreme incet in spate ... la un moment dat isi ia avant ... vine langa noi ... domnul politist din dreapta ne face semn sa deschidem geamul ... ne saluta si intreaba "asta e d'aia sport?" ... "da" ... catre colegul din masina "vezi ma, ti-am zis eu" ... apoi catre noi "da-i te rog una tare sa vada si asta cum fuge ca nu ma crede" ... intre timp oprisem in paralel ... ce a urmat a fost o liniuta pe 50-100 de m cu loganul MCV ... cand am plecat noi au dat si aia forja dupa noi ... evident ca a dat doar pe 1-2 si eram la vreo 5-6 masini in fata ... am tras pe dreapta sa nu intram in cadrul camerei de pe masina ... au ajuns langa noi ... ne-au multumit si si-au vazut de drum ... end of story :D ar fi fost de filmat toata discutia ... pacat ca nu eram niciunu pregatit sa facem o inregistrare audio daca nu video :P |
poate te vedem deseara la ProTV =)).
|
nu ma vedeti ma ... am zis ca nu stiam care e faza ... daca stiam filmam clar :D
oricum eu eram copilot :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |
- Copyright 2026 4Tuning