![]() |
Re: accidente in bacau
zici ca-i suspendata in aer..
|
meserias gagiu'. oare s-a straduit mult? in orice caz soferii de la wurth, arabesque si pagini aurii sunt profesori in domeniu, dupa taximetristi. afaceristi mari, se grabesc sa faca miliarde, sa-si poata plati cavourile si locurile de veci. in orice caz, interesanta pozitie. as vrea sa n-o pot realiza si eu.
|
ce sa-i faci daca taximetristi din ziua de azi nu mai acorda prioritate.. omu se fereste de ei, prioritate avand si face praf 4 masini din care una o urca in copac... si cel mai comic e ca taximetristul fuge dar ii cazuse numarul de pe fata cand l-a sters passatul care nu a mai putut evita apoi intra in cele 4 masini parcate...
|
scuza-ma nu o fi acordat prioritate taxiul,dar viteza celui care a maturat cele 4 masini de acolo nu e in nici un caz legala sau normala pentru portiunea aia de drum,avand in vedere ca trece si printr-o intersectie cu 10 m mai jos.
|
am uitat sa-ti mai precizez ca s-a panicat si a apasat acceleratie in loc de frana :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
zilele trecute am avut si eu parte de un eveniment mai neplacut :sad: din cauza unei proaste:boxing: :censored: pe la pod pe la serbanesti (nu pe la tic-tac dupa cum spun unii....si tot felul de aberatzii ;) )
din fericire am casco :D si sper ca saptamana asta sa fie gata |
naspa senzatia cand o lovesti.. bafta si ai grija de ea
|
sorry 4 the car, probabil s-a inteles gresit...
Ti-ai pus folii? |
Quote:
acum ma duc sa duc masina la service sa se apuce de ea :) daca au venit piesele |
cu ocazia asta schimba si spoilerul ala oribil/tiganesc de pe ea si pune original.
|
e doar o parere de-a ta ;) am sa-l schimb, dar nu acum pt k abia l-am pus. spoilerul viitor va fi ceva unicat in bacau :) (zic eu :lol: ) in plus de asta spoilerul nu are nimic, este doar putin zgariat
|
3 Attachment(s)
aseara la intersectzia de la autogara
gagica cu polo nu a acordat prioritate taxi-ului privitzi urmarile |
mijto :) era blonda?;))
|
am vazut si eu accidentul asta...
cam nasol de tipa cu polo... |
Quote:
|
5 Attachment(s)
am gasit niste poze cu un accident din BC, vara trecuta...s-a petrecut la 20m fata de mine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Nu e din Bacau , e din Bucuresti (pe langa aeroportul Baneasa) dar am zis sa-l pun.
Kilometrajul blocat la 90....Turometrul la 5000. Cam ce viteza avea???????? A acrosat un biet Corsa dupa care s-a oprit intr-un stalp (din ala de la tramvai) din mijlocul soselei. Soferul: o mana rupta si un picior ruupt. A scapat usor zic eu la cum arata masina. Plafonul a fost decupat de aia de la descarcerare, in rest e opera stalpului. Mai multe poze nu am reusit sa fac ca au venit un X5 si o Octavia RS in care erau numai prietenii soferului si nu mi-am permis ca stiu cum m-as simti eu in situatia asta. Aveti grija cum conduceti. Imi pare rau pt claritate dar la 1 noaptea nu umblu cu camera dupa mine:). |
In caz ca nu va dati seama, e un BMW seria 3.
|
Quote:
|
dar prima poza nu ai vazut-o ???
se vede de la o posta botul specific BMW-ului. nasol moment....... |
mmmm.....
urat moment.... si pot spune k soferul a scapat ieftin tare din asta... |
ar trebuii sa meaarga in fiecare Duminica la biserica de azi inainte.
|
cu mici retusuri poate mai scoate ceva din ea si arata ca noua dupa aia in cimitirul de masini. si nu ca a scapat ieftin ci moca. ce ziceti, isi va lua dacie?
|
presupun k avea casco oriqm arata groaznik masina bine k a scapat doar q atat
|
ce inseamna sa ai o viata de caine... toti sfarsesc in bara mea din fata. mi-a daramat-o cu tot cu masca. am imprastiat cu ornamente, nr. de inmatriculare pe strada, mi s-au dereglat si farurile. P.S.: nu lasati cainii in strada sau daca vreti sa scapati de ei, cand ma vedeti GERONIMOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!:D :D
|
Quote:
pe unde umbli de obicei,prin bacau sa stiu daca mi-e cainele in pericol de a trece strada,tre sa-l invat sa se uite de 2 ori inainte sa treaca p.s acum se uita numai odata in stanga si apoi in dreapata:lol: :lol: :lol: masina se face bine ca nu ai patit tu nik,cine stie incercai sa-l eviti si faceai o istorie mai mare. |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
CRIMINALULE! Nu mai vorbesc cu tine!!! :D
|
am reparat-o dimineata. asta asa, sa nu fiu bucuria politistilor. pt. amatori am un stalp in fata portii care m-a ajutat sa repar masina. tine, ca e de beton. asa am indreptat-o.
|
Quote:
|
Quote:
ma gandeam ca ai luat vreun ciobanesc sau cine stie ce ... |
ce caine de buzunar ai lovit sageata??? :lol:
|
bietu' catel...
|
ieri pe la ora 15.00 s-a produs un accident pe trecerea de pietoni din gheraiesti (langa scoala) un matiz a acrosat un biciclist pe care l-a luat pe capota si parbriz .Oricum biciclistul a avut zile si s-a ales doar cu niste zgarieturi la fata si o sperietura zdravana .poze nu am avut cum sa ii fac deoarece era prea multa politie si vecini de ai biciclistului
|
dupa cum a scris gaboru in procesu verbal nici eu "nu am dat prioritate la un caine comunitar care traversa neregulamentar":lol: :lol: :lol: :rolleyes2 :rolleyes2 dar am scapat mai ieftin mi-a crapat ochelaru de la proiector si lampa de semnalizare.Da na la mine noroc de casco ca a fost remediata imediat buseala:D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning