Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

adrian1313 02-02-07 13:12

Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc

sal
spune-mi, te rog, cat m-ar costa ledurile bagate in soclu pentru un bord de calibra
mi le bag eu in lacasuri cand o sa-l desfac (acu mi-e frig sa bag surubelnita in ea)
astept n raspuns
ady

dsign 02-02-07 18:41

nu este o chestie de genul plug&play... o astfel de lucrare presupune modificari ample in tabloul de bord, pentru ca noi inlocuim cele 4 becuri cu aprox 15-20 leduri

monk 04-02-07 23:55

3 Attachment(s)
din prima in a doua se poate face ?
doar ca vreau si lcd-ul cu kilometrajul facut tot alb (nush daca nu cumba e o problema) pt ca el afiseaza rosu deschis pe rosu inchis.
celelalte sa fi in limita sa nu deranjeze ochiul, nu chiar alb care sa deranjeze.

vreau daca nu e prea mare deranju un raspuns pe PM pt ca mai uit sa citesc threadu asta. (eventual si un pret estimativ)

dsign 05-02-07 17:14

7 Attachment(s)
@monk, ai un mesaj privat

am facut un logan MCV, am testat cu aceasta ocazie cit de practic e "autobuzul" facut la Mioveni: am ramas placut impresionat

poze de la locul faptei, cu fapta comisa

alexutzu 05-02-07 20:58

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 721287)
alexxutzu, cu parere de rau, spui prostii... NU EXISTA PLASMA PE TABLOURILE DE BORD ALE MASINILOR... poate doar pe niste prototipuri high-tech... in bordul acela de 307 este doar o hirtie ordinara, iar lumina vine de la ledurile portocalii care sunt montate din fabrica

DA AI DREPTATE, este folie electroluminiscenta (sau ceva de genu`)
dar denumirea lor parca aia e... prinde bine la public.. PLASMA :)

crisstiann 05-02-07 21:44

1 Attachment(s)
DSIGN frate nu am reusit sa te sun inca....sorry
cineva a postat mai demult o varianta mai (sofisticata) de bord modificat (vezi poza).e bestial. poti face asa ceva, si la ce pret? ar fi excelent. mersi

dsign 05-02-07 22:09

pretul ar fi exorbitant, pentru ca pur si simplu nu am timp sa fac... in plus, se intervine mult asupra bordului... studiem si varianta asta

dsign 07-02-07 22:11

hai sus cu ledurile (a se nota ca e prima data cind cer un "up") !!!

Lucian 07-02-07 22:19

Sus cu bordul ala de nova. Sus pe masina !!!!!!!!!!!!

dsign 07-02-07 23:08

se face, e la copt... ieri se chinuia sa-i faca geam...

supply 09-02-07 10:57

Salut ai ceva operatii pe golf III sa pui niste poze din ce ai mai facut sa-mi fac o idee si ceva preturi estimative daca te rog!

dsign 09-02-07 15:11

am facut citeva din astea, dar nu am poze. te-ar costa intre 50 si 100 lei ceva de efect, insa pretul nu include demontare/remontare tablou de bord. asta inseamna ca va trebui sa iti demontezi singur tabloul si sa mi-l aduci, in 3-4 ore e gata.

supply 10-02-07 11:15

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 740576)
am facut citeva din astea, dar nu am poze. te-ar costa intre 50 si 100 lei ceva de efect, insa pretul nu include demontare/remontare tablou de bord. asta inseamna ca va trebui sa iti demontezi singur tabloul si sa mi-l aduci, in 3-4 ore e gata.

Pai te sun si vb, daca ai timp in weekend ar fi super, ca in rest lucrez de la 8-20.00 !

mesteru 10-02-07 16:10

am vazut k ai fakut si un matiz super a iesit , cat costa ??? astept un pm unde vin si dak mai ai poze , msi.

adi s 10-02-07 20:17

8) dl DOCTOR!!!!!! Aveti cumva soneria la tel defecta ? Suparat pe mine nu cred ca esti asa ca o sa te mai caut sa termini si cazanul meu cind se poate si ai timp!

Mendex 10-02-07 20:49

pentru un matiz cat iei sa faci bordul in culorile de la vw? si de montat 1-2 neaone in interior?

nuke[d] 11-02-07 09:36

Baietii au acum un nou site unde puteti vedea cele mai bune lucrari ale lor :

http://www.************/Zexstar-Tunin...%20tuning.html

dogy_10 11-02-07 13:15

cat costa la un logan sa schimbi ledurile cu unele albastre???

webcathos 11-02-07 13:36

E lung tare Threadul asta..recunosc ca n-am citit tot!Probabil ca a mai intrebat cineva...Pt. Cielo ceasurile albe cu acele rosii si lumina din butoane la fel(alb + rosu) cat ma costa si in cat timp s-ar putea face( sa nu las masina mai mult de o sapt fara bord :) )?
Multumesc

webcathos 11-02-07 14:16

Am gasit!Mai e valabil pretul de 2 milioane pt. absolut tot (Bord, Climatizare, Butoane bord+ butoane geamuri)?Sa stiu cat tre sa pregatesc!Se pot trimite si prin posta?Sau trimit unui prieten in buc si vine el cu toate la voi?

ncs_balauru 11-02-07 22:05

5 Attachment(s)
design de ceasurile astes ce parere ai

dsign 11-02-07 23:20

e ok, insa pozele facute cu telefonul nu sunt concludente si nici macar nu le-ai rotit in pozitia lor normala... bafta

pt logan= pret fix de 170 lei tot bordul+butoane+ ventilatie

pt cielo, cam ala ar fi pretul, putem face prin curiewr sau prin metoda "prieten"

pt supply: si noi lucram doar simbata in perioada asta

Dr3adLorD 12-02-07 00:34

Pt. Matiz cam cat ar costa si dak se pot face.

Mendex 12-02-07 11:10

asta am intrebat si eu acu vreo 2 zile , dar se pare ca nu am primit nici un raspuns....

dsign 12-02-07 14:55

sefii mei, imi pare rau pt voi, dar aveti 2 numere de telefon pe care le puteti folosi cu incredere. nu pot fi in 2 locuri deodata, nu pot lucra la garaj si in acelasi timp sa raspund la intrebarile voastre... inca o data, imi pare rau

am facut acest topic pentru ca voi sa puteti vedea ce lucram, pentru alte detalii puteti sa sunati

Matiz se face cu 180 pina la 240 lei, in functie de preferinte. Detalii la telefon. Puteti vedea masina noastra pe viu (este tot un Matiz)

Telefoane: 0723 264 207
0723 823 679

Dr3adLorD 12-02-07 16:02

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 745500)
sefii mei, imi pare rau pt voi, dar aveti 2 numere de telefon pe care le puteti folosi cu incredere. nu pot fi in 2 locuri deodata, nu pot lucra la garaj si in acelasi timp sa raspund la intrebarile voastre... inca o data, imi pare rau

am facut acest topic pentru ca voi sa puteti vedea ce lucram, pentru alte detalii puteti sa sunati

Matiz se face cu 180 pina la 240 lei, in functie de preferinte. Detalii la telefon. Puteti vedea masina noastra pe viu (este tot un Matiz)

Telefoane: 0723 264 207
0723 823 679

Dsign poti sa pui si tu man 2-3 poze cu lumina de la Matiz sa-mi fac o idee? Ms:-)

dsign 12-02-07 22:01

ia vezi daca aici gasesti poze destule: http://www.************/Zexstar-Tunin...%20tuning.html

dsign 17-02-07 08:11

nu puteam sa stau pe pagina a doua, asaca up we go :)

dsign 19-02-07 19:44

10 Attachment(s)
si pentru ca nu se cade sa lasam topicul fara imagini, iata si niste cadrane "custom" (sunt "custom", chiar daca inscrisul de pe ele descopera binecunoscutul stil tuning dimbovitean - clientul nostru, stapinul nostru)

de asemenea, veti vedea in poze iluminarea portbagajului unui Logan Break

TopArt 19-02-07 21:24

Quote:

Originally Posted by dsign (Post 759033)
(sunt "custom", chiar daca inscrisul de pe ele descopera binecunoscutul stil tuning dimbovitean - clientul nostru, stapinul nostru)

aaaaaaaa... domnu' shef, cand imi faci si mie cadranele la buburuza, as dori insistent, chiar daca n-am dacie, sa scrie, asa cum scrie pe cadranele alea din poze "costi":

- "daaaaaaaaa, pre rapid, daaaaa, prea furios, eu merg cu dacia iar tu pa jos, daaaaa prea rapid, daaaaaa, prea furiossss, ramai prost cand apas pa nos" - cu font de Times New Roman, de 6. merci in avans ;)

acum, sincer. chiar atat de greu era omu' de convins ca ce vrea el e un kitsh total ? chiar nu se putea altfel ?!? costi ?!? :lol: :lol: :lol: care-i diferenta dintre cadrane cu leduri cu costi si lunete cu nike ??? ooooof, ooof, mai, maai...

dani, crede-ma ca nu-i greu sa explici omului ce e kitsh si ce nu e. si bordurile facute de tine nu merita sa fie "patate" de kitsh. parerea mea. spor la treburi !

dsign 19-02-07 21:32

ma tata, daca el a dat cit i-am cerut, acum ce mai tura-vura, ideea era sa va arat ce se poate face... normal ca nici mie nu-mi place, dar efectiv nu aveam cui sa-i explic... stii tu, genul de taximetrist care vrea sa fie mai cu mot decit ceilalti

GTA 19-02-07 21:58

Dani hai frate si cu Calibra...stii tu care....

andrei.badea 19-02-07 22:14

Cum ai facut cadranele alea? :shock: E vreo metoda speciala? Vreo masinarie, cva cu care le faci, tre sa-mi zici, m-ai uimit rau de tot! BV .. sunt chiar tari!!!

pac(cl02wop) 20-02-07 19:07

Dan astept confirmarea pt. astra mea; cand pot sa vin.

dsign 21-02-07 20:53

sefii mei, pina la 4tuning days nu ma prea prindeti, avem de facut niste prezentari cu zeXstar, avem de lucrat la masinile cu care vom colabora si care vor fi expuse la show, mergem si noi la relaxare, etc. Cum simbata este singura zi in care se lucreaza pe masini, e clar ca timp nu prea e

andrei.badea, exista cutter-plotter-ul si indeminarea celui care le face

Lucian 22-02-07 08:54

bordul meeeeeeeeeeeeeeeeeeeu

al3x82 22-02-07 11:36

Eu am o intrebare?????????:?:
Cine raspunde pe nr 0723.823.xxx ca e foarte nesimtit scuzati-mi limbajul dar am sunat sa fac o programare si am fost trimis la alti ca ei nu pot sa faca decat peste 2 saptamani ca au programari ceea ce nu ma deranja, dar mi-a zis sa revin peste 10 zile cu un tel ca sa imi spuna cand sa vin ...si eu am intrebat de ce nu pot sa vin sa se uite 5 min ca e oricum desfacuta masina si sa imi spuna daca se pot schimba, ca sa imi pot face o programare iar domnul de la telefon mi-a recomandat sa caut in alta parte ca el nu are timp sa se uite la masina mea decat daca sun peste 10 zile sa vad daca numai sunt programari si daca " Regele ledurilor are timp sa arunce un ochi la masina mea " (probabil sunt nesimtit eu dar m-a enervat rau cum mi-a vb) eu cred ca baiatul si-a luat prea multe fite de a ajuns sa vb asa de frumos sau probabil nu au nevoie de bani, orcium va multumesc si o sa pun poze sa vede cum a iesit bordul meu fara ajutorul vostru

dsign 22-02-07 14:37

permite-mi, dragul meu alex, sa-ti raspund (o voi face in cel mai politicos mod posibil)

singura zi in care se lucreaza la atelierul nostru este ziua de simbata. motivele pentru care se intimpla acest lucru sunt multiple si nu e locul potrivit pentru a le discuta.

daca vrei sa ne uitam la acel bord, nu avem nimic impotriva sa vii sa ne rapesti 10 min, insa trebuie sa vii la atelier. Daca vrei sa venim noi dupa tine, acest lucru nu se va intimpla, pentru ca in timpul acesta noi cistigam o multime de bani si cel putin 2 clienti multumiti. Daca ai pretentia sa iti lucram acum bordul, exista sanse minime, fiind vorba aici de marca/tipul masinii pe care o detii si tipul lucrarii pe care vrei sa o intreprindem.

Numarul la care ai sunat apartine unuia dintre noi si fii sigur ca "Regele Ledurilor" nu minte atunci cind spune ca nu are timp...

Tati, de bani are nevoie si Bill Gates, chiar daca este cel mai... din lume si motivul pentru care nu avem timp sa ne uitam la masina ta este reprezentat de suma de bani pe care o pierdem

Ca sa nu mai fii asa suparat, eu te invit sa ma suni cit mai repede posibil si sa stabilim o intilnire. Imi este teama ca va trebui sa vii tu cu masina la mine, deoarece eu nu voi putea sa vin unde o ai tu.

Multumesc

PS: numarul meu 0723 264 207

numerele celelalte 0729 019 115
0723 823 679

SORAN 22-02-07 16:06

Eu am raspuns la telefon! Faptul pentru care m-am enervat si ti-am vorbit asa, pe langa ca intradevar suntem ocupati a fost ca eu iti spuneam una ca trebuie sa pui un anumit tip de led si intr-un anumit loc ca sa iasa ce vrei tu si tu o tineai ca trebuie puse in soclurile clasice...de aceea ti-am spus sa mergi si sa rezolvi problema in alta parte.
Incercam sa facem totul cat mai bine dar acest lucru necesita timp si cum de obicei toti veniti si ne grabiti si nu vreti sa lasati masina etc ne este uneori foarte greu sa lucram. Ca sa nu mai zic ca nimeni nu intelege cand zic ca e frig si ca exista probleme la frig si ca nu putem demonta cum trebuie...

al3x82 23-02-07 13:03

eu inteleg ca lucrati doar sambata ca as fi absurd sa nu inteleg dar puteam sa vin 10 min sa va uitati si imi faceati voi programare cand puteati sa le schimbati ca nu ma grabesc dar sa stiu si eu cred ca e cinstit daca merge sa le schimb sau nu, oricum ma supar pe moment dar imi trece eu oricum mai am o vectra c si vreau si la aia sa ii schimb culoarea la bord dar numai daca se poate si dupa ce le schimb la astra

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning