![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Dar tu crezi ca toti sunt experti?:D Cand zici de sala, te referi la fotbal? Avem de la 8 la 10;)
|
da...la fotbal ma refer..unde jucati?
|
La sala de la liceul electro. Ne intalnim la 7 in capat.
|
poate vin si eu in galerie:))
|
Poti sa vii si pe teren;) Te asteptam!
|
13 Attachment(s)
bmw care a participat la 4 tuning days 2010-romexpo
|
exista asa ceva in botosani ..... ? :D
|
A existat acum vreun an. Acum numai numarul mai e de Botosani. Cand era statea numai pe dreapta. Cred ca l-am vazut de vreo 20-30 de ori si din astea de vreo 2-3 in mers, in rest parcat prin grivita/donici.
|
Quote:
|
e masina ta eduard2007 ?
|
Quote:
|
pai si nu ai fi interesat sa intri in club?.....lasa si tu un ID de mess....vb mai usor acolo
|
Quote:
|
oricum,super tare masina!daca ma vedeao si pe strazi ar fi cv..am vazuto si eu o singura data de la mn din liceu..numai bine
|
Salut
Ce pot sa spun despre masina mea ? Este un Golf 3 din '96 are un motor de 1,6 culoarea este un verde si este adusa din Germania in decembrie , are jante pe 14 .Initial cand am cumparato avea suspensii sport dar am renuntat la cele de pe fata din cauza gropilor urmand ca in viitorul apropiat sa le schim si pe cele de pe spate pt ca e prea ridicata fata si imi bat luminile in sus am reglat si farurile dar degeaba . cam atat deocamndata. Bafta multa |
daca tot ma plangeam ca nu vad GYL-ul..uite ca azi lam vazut si am ramas putin:yikes:..f frumoasa
@Gaijin:foarte ok masina,vrei sa te bagi in club? |
Gaijin, lasa un ID de mess sa vorbim;) Daca nu vrei sa il dai public, astept un PM cu el. Bafta!
|
Pentru cei care nu au fost inca anuntati, diseara la 8 fotbal, la 7 ne adunam in capat. Va asteptam!
Scuzati de dublu post:oops: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Da da. Bine spus, da pacat ca nu ai fost si tu:D Macar eu stiu de ce ai postat tu asta;)
Acum sa trecem la subiect. Am facut o noua semnatura la cererea unor membri. O sa o postez aici (fisierul numit gif.gif) si o sa o atasati fiecare. Va rog, in chenarul din imaginea atasata sa copiati asta:arrow: center][SIGPIC][/SIGPIC][/center intre paranteze patrate, inainte de orice text aveti scris deja. Va multumesc pentru intelegere si astept sa se produca schimbul complet intre semnaturi. |
l-am actualizat!
|
A iesit super semnatura:D,daca ai fi pus turometrul langa si il faceai sa se miste iesea si mai tare,dar e bun si asa cum am zis
|
Baieti, cand ne mutam iar cartierul general pe bulevard? Cativa sunt de acord, restul?
P.S.: Nu uitati sa actualizati semnatura (pe pagina anterioara) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
E perfect rebel one:D,exact asa voiam,ms mult:D
|
Frumos, dar totusi trebuia sa inceapa de la aproximativ 1000 de rot/min, nu de la 0;):D
|
Quote:
Quote:
|
Nush de ce cand pun versiunea ta rebel one nu se invarte turometrul:(
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Merge perfect,mersi inca odata rebel one:D dau o bere:))
|
Quote:
|
Sâmbătă va avea loc prima etapă a Campionatului Judeţean de raliu, o competiţie care va avea în total şase etape prima fiind programată pe 27 martie iar ultima pe 23 septembrie. Augustin Damian, preşedintele Auto Green Club, cel care se ocupă de organizarea competiţiei susţine că vor fi trei categorii, una până în 1600 de centimetri cubi, una peste 1600 de centimetri cubi, abele destinate amatorilor şi o întrecere separată pentru profesionişti.
„Totul se va desfăşura sâmbătă pe data de 27 martie. Deschidem secretariatul în jur de ora 9.00 când vor începe încrierile şi va dura până la 11.30. Taxa de înscriere va fi 30 de lei de echipaj. În paralel vor avea dreptul toţi concurenţii înscrişi să facă şi un tur de recunoaştere a traseului. La ora 12.00 vom da drumul la concurs. În jur de ora 16.00 avem programată festivitatea de premiere”, a spus Augustin Damian care mizează pe o participare de peste 20 de maşini. La această competiţie vor veni şi câţiva piloţi de la clubul din Iaşi care vor concura la profesionişti. detalii: http://www.botosaninews.ro/articol.php?a=33075 |
Quote:
|
Auzi la el. Cica din cauza piciorului. Hai spune adevarul:D
Asa a fost, cam naspa. Plictisitor si batea si vantul tare. Nu prea am avut ce vedea. |
Se anunta o iesire pentru filmarea partii a 2-a din HSD saptamana viitoare,rog toti membrii sa se pregateasca iar cei care nu pot reusi sa iasa sapt viitoarea sa ne anunte,data oficiala la marea ieseala nu e cunoscuta in exactitate,ea urmand a fi discuta saptamana asta!!!
|
Sâmbătă 10 aprilie 2010 Va avea loc etapa a II-a din CUPA „AUTO GREEN CLUB” BOTOŞANI. Concursul de viteză pe circuit se desfăşoară în sistem contra cronometru pe traseul autodromului Auto Green Club situat in comuna Stauceni la 7 km de Botosani.
Se vor efectua 2 manşe cronometrate, timpii cumulaţi vor duce la constituirea clasamentului. Traseul are lungimea de 2,6 km. Startul furat, nerespectarea traseului, nerespectarea indicaţiilor organizatorului sau al oficialilor, duce la excluderea din concurs. Eventualele contestaţii sau neinţelegeri apărute în timpul desfăşurării concursului se vor depune în scris la secretariatul concursului până la festivitatea de premiere. Se vor alcătuii 3 categorii de premiere: 1.amatori până la 1600 cmc 2.amatori peste 1600 cmc. 3.licenţiaţi Intre orele 09.00 – 11.30 va asteptam pentru inscrieri, verificări tehnice şi antrenamente. Acest concurs se adreseaza tuturor amatorilor de automobilism. Va asteptam !!! Mai multe detalii pe http://www.autogreenclub.ro |
Baieti, mergem si de data asta sa vedem daca e ceva mai interesant? Data trecuta nu prea am avut ce vedea.
|
2 Attachment(s)
Salut. Daca este cineva interesat de un Ford Mondeo an 1993 full. Tapiterie piele, clima, incalzire in scaune, oglinzi electrice si incalzite, jante aluminiu RS, motor 2.0i benzina, cutie hidramata plus optiunea sport, 136 de cai, geamuri electrice(toate 4) 2 airbaguri. 2150 E neg. sau la schimb, sa sune la 0747.309.018 (Marius)
PS:Am postat si aici ca lumea nu prea se uita la anunturi :D sper sa nu se supere nimeni.:rolleyes2 |
s-a dat masina. :D
|
Datorita unor neintelegeri aparute din partea unor asa-zisi membri,intrarea in acest club se va face sub niste reguli mai riguroase iar acordarea parasolarului HSD se va face dupa recunoasterea ca membru activ!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning