Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   VERSUS/PROVOCARI cu masini din Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12751-versus-provocari-masini-brasov.html)

ph88bas 21-01-10 08:54

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 2998600)
provocarile astea sunt la liniute sau viteza pe traseu montan?

402m accelerare in linie dreapta cu start de pe loc

blondu_glf 2 21-01-10 14:11

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 2997901)
eu ma dau cu orice masina diesel pana in 180 de cai....presimt k vara asta o sa fie plina de cai putere din cate am auzit toata lumea lucreaza cate ceva la masina....softuri evacuari turbina mari alea alea....apropo sa va mai amintesc provoc orice masina pana in 250 de cai cu quadul.....mai putin alea 4x4:D

Pe 400 de metrii iti cam bate lantu si o sti bine

Syc@ 21-01-10 18:38

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 2999565)
Pe 400 de metrii iti cam bate lantu si o sti bine

Blondule nui taia elanu TDIu ala o sa mance asfalt o sa bea motorina si o sa scaota fuuummm inainte de flacarile Violet :lol::lol::twisted:

blondu_glf 2 21-01-10 18:42

Eu ziceam de quad...nush ce tdi ziceti voi acolo ca eu nu am vz nici unu asa de periculos ca in filmu asta pe care il derulati voi

450yfz 21-01-10 19:24

[QUOTE=blondu_glf 2;3000511]Eu ziceam de quad...nush ce tdi ziceti voi acolo ca eu nu am vz nici unu asa de periculos ca in filmu asta pe care il derulati voi[/QUO

blondu_glf 2 21-01-10 19:47

[QUOTE=450yfz;3000687]
Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 3000511)
Eu ziceam de quad...nush ce tdi ziceti voi acolo ca eu nu am vz nici unu asa de periculos ca in filmu asta pe care il derulati voi[/QUO

poate pe 400 de metri voi lua bataie dar de la sonel cand mergea masina lui undeva de 200+ cai lam batatu...acum va astept

uiti foarte multe mai ovidiu.........ti-ai luat bataie pe 400 de la multe masini......deci tu viteza finala ai pe la 120-130 ....cu kt crezi ca termina o masina de 200 sau 250 de cai pe 400 de metrii??? :lol:

Syc@ 21-01-10 20:46

[QUOTE=blondu_glf 2;3000778]
Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3000687)

uiti foarte multe mai ovidiu.........ti-ai luat bataie pe 400 de la multe masini......deci tu viteza finala ai pe la 120-130 ....cu kt crezi ca termina o masina de 200 sau 250 de cai pe 400 de metrii??? :lol:

:cry: era una de 150 de cai care termina cu aprox 200km/h dapai alea de 250de cai... :lol::lol:

450yfz 21-01-10 21:55

ba am vb cu astia care au masini gen tox lwt basu si alti si fac maxim 180 si in afara de sonel nu mam mai dat cu nimeni p 400 plus k eu imi iau un avans mare eu zic sa va pregatiti masinile si scot si eu quadul....si sper sa gresesc eu....dar stiu c poate al meu in configuratia actuala dar am si surprize pt la vara!!!

blondu_glf 2 22-01-10 17:10

da te-ai mai dat cu una de 225 si prima suta de metrii ai fost in fata....dupa aia cred ca ti-a pus piedica dumnezeu.....sau uiti?

xedos6 23-01-10 09:12

ce e ala quad? la liniute nu ma bag ca a mea prinde suta doar in 8.4 secunde si e stock...dar m-as intrece cu masini de pana in 200 de cp dar sa nu fie modificate cu 5 turbine si nos:)
sunt multe masini de aproape 200 cp sau chiar mai mult care se invart tot pe la 8 secunde suta. eu am noroc ca e usoara ca are doar 140 cp.
ar fi fost mai distractiva o coborare din poiana spre rasnov...dar pe uscat:)
cand faceti intrecerile astea ca as veni si eu, macar sa ma uit.

450yfz 23-01-10 09:32

un quad este un atv mai mic dar cu tractiune pe spate....si putin mai rapid dar putin

cata.tatuc 23-01-10 14:43

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3005405)
ce e ala quad? la liniute nu ma bag ca a mea prinde suta doar in 8.4 secunde si e stock...dar m-as intrece cu masini de pana in 200 de cp dar sa nu fie modificate cu 5 turbine si nos:)
sunt multe masini de aproape 200 cp sau chiar mai mult care se invart tot pe la 8 secunde suta. eu am noroc ca e usoara ca are doar 140 cp.
ar fi fost mai distractiva o coborare din poiana spre rasnov...dar pe uscat:)
cand faceti intrecerile astea ca as veni si eu, macar sa ma uit.

fra te provoc yo cu 1,6 ce zici!!!!?????

xedos6 23-01-10 23:20

1.6 si 300 cp?:)
eu nu ma intrec pe bani...dar de distractie merge. e usoara honda dar fara modificari la motor nu ai sanse la liniute...pe traseu montan ai sanse daca celalalt sofer nu stie sa ia curbele:)ca si eu am luat un cl63amg pe urcarea in poiana din brasov...pe linie dreapta zbura de langa mine dar in curbe il impingeam de la spate:)

xedos6 23-01-10 23:21

cand va intreceti sa imi spuneti ca vin si eu.

pjo_dorin 24-01-10 00:43

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3008182)
eu nu ma intrec pe bani...dar de distractie merge. e usoara honda dar fara modificari la motor nu ai sanse la liniute...pe traseu montan ai sanse daca celalalt sofer nu stie sa ia curbele:)ca si eu am luat un cl63amg pe urcarea in poiana din brasov...pe linie dreapta zbura de langa mine dar in curbe il impingeam de la spate:)

Nu pe bani man si nici traseu montan,honda nu are nicio modificare 1.6 simplu
si dc vrei si cu un clio 2.0.

450yfz 24-01-10 10:50

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3008182)

prea multa vorba si prea putine fapte......accepti sau nu cu honda????nu k are si nari si k poate si k nu poate si altele....

xedos6 24-01-10 11:57

pe linie dreapta?400 m? unde si cand? putem sa ne intalnim mai multi.
nu m-am mai intrecut decat cu plecari de la semafor.
unde va intreceti deobicei?
normal ca accept. mi-ar place si cu masini mai puternice decat a mea ca sa vad ce poate masina si daca stiu eu sa schimb vitezele.
eu zic ca honda de 1.6 cu mai putini cai nu are vreo sansa...chiar daca pilotul e bun, nu il ajuta masina la liniute.
nici eu nu imi permit sa ma intrec cu cei cu cateva sute de cp...pe linie dreapta ca ei doar baga piciorul si au zburat:) in curbe nu se mai simte diferenta atat de mult si conteaza soferul mai mult.
pacat ca e carosabilul ud si cu gheata si zapada in unele locuri, dar la liniutele voastre merge.
astept raspuns cu interes.

450yfz 24-01-10 17:18

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3009227)
pe linie dreapta?400 m? unde si cand? putem sa ne intalnim mai multi.
nu m-am mai intrecut decat cu plecari de la semafor.
unde va intreceti deobicei?
normal ca accept. mi-ar place si cu masini mai puternice decat a mea ca sa vad ce poate masina si daca stiu eu sa schimb vitezele.
eu zic ca honda de 1.6 cu mai putini cai nu are vreo sansa...chiar daca pilotul e bun, nu il ajuta masina la liniute.
nici eu nu imi permit sa ma intrec cu cei cu cateva sute de cp...pe linie dreapta ca ei doar baga piciorul si au zburat:) in curbe nu se mai simte diferenta atat de mult si conteaza soferul mai mult.
pacat ca e carosabilul ud si cu gheata si zapada in unele locuri, dar la liniutele voastre merge.
astept raspuns cu interes.

tu chiar ai nevoie sa t dai la lini cu asa zis masina ta care nu pot tine minte ce e .....si knd honda d 1.6 o sa t afume la propiu cu cei 124.9 de cai sa nu pleci suparat sau sa spui k nu e buna benzina k nu ai schimbat bine k ai patinat k nu ai gume de vara "ai gume de iarna si rupi aderenta" si alte motive de rahat....oricum chiar dak esti nou in materie de liniute sau cum sor numi astea ce facem noi nu mai pune atatea intrebari knd e buna vreamea pt asa se va anunta si la acest topic!!!inca astept replicile lu durche!!!

cata.tatuc 24-01-10 23:21

frectie esti fratie ms!plm am zis dor yo nici nu stiu ce masina are baiatu
dar tzind cont ca are 140cp il provoc dar sa se mai incalzeasca ca acum stam pe loc amndoi si in seara asta mai sunt la halchiu si -30celsius!auuuuuu!no ma dau cu baiatu cand doreste ast sa fie putin mai caldut!!!ms fractie:))

gabitza121 13-02-10 01:11

provoc pe oricene cu orice,astept provocari ca abea mi-am ascutit patinele,ba voi vb aiea de linii de zici ca e asa cald afara de tre sa imi scot tricourile din dulap,frate inca e gheatza pe strada,hai sa poluam pe aicea cand o fi vremea de provocari

ps:frectie cand ai masina gata as vrea sa facem una ca am auzit ca iese o bomba din 1.9 ala si sunt curios

450yfz 13-02-10 12:55

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3080245)
provoc pe oricene cu orice,astept provocari ca abea mi-am ascutit patinele,ba voi vb aiea de linii de zici ca e asa cald afara de tre sa imi scot tricourile din dulap,frate inca e gheatza pe strada,hai sa poluam pe aicea cand o fi vremea de provocari

ps:frectie cand ai masina gata as vrea sa facem una ca am auzit ca iese o bomba din 1.9 ala si sunt curios

nu e adevarat e un 1.9 tdi normal cipuit

Yackone 13-02-10 13:34

poate ciupit;)

450yfz 13-02-10 18:41

sincer e o masina diesel doar k are un soft atat nimic mai mult

Yackone 13-02-10 21:27

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3082382)
sincer e o masina diesel doar k are un soft atat nimic mai mult

ei na:rolleyes2

https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...u-project.html

gabitza121 22-02-10 02:12

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 3083011)

ai ma da ce are mai mult de soft?ce niste injectoare cat toba lui blondu si o turbina mik cat un de la un man tg 420xxl a si un intercouler cat frigiderul ce mai yackone ca alea nu se pun,nici nu iti dau jumate de cal sunt ceva de genul ala abtibild cu nike sunt doar asa de model sa dea bine la poza,a si era sa uit ca mai are umpic si da si becurile din plafoniera jos ca sa nu traga la cantar:twisted::twisted:

450yfz 25-02-10 19:38

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3111197)
ai ma da ce are mai mult de soft?ce niste injectoare cat toba lui blondu si o turbina mik cat un de la un man tg 420xxl a si un intercouler cat frigiderul ce mai yackone ca alea nu se pun,nici nu iti dau jumate de cal sunt ceva de genul ala abtibild cu nike sunt doar asa de model sa dea bine la poza,a si era sa uit ca mai are umpic si da si becurile din plafoniera jos ca sa nu traga la cantar:twisted::twisted:

nimic nu e adevarat....masina are doar un soft.....intercoolerul e pt show....sa creada lumea ca e masina dinaia sport!!!!

gabitza121 25-02-10 19:48

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3123454)
nimic nu e adevarat....masina are doar un soft.....intercoolerul e pt show....sa creada lumea ca e masina dinaia sport!!!!

ba baiatule ne lasi ca falsa modestie pe care incerci sa o arati tu pe aicea,oricum sunt nerabdator sa vad daca v-a avea si un happy end projectul tau,si sa ma scuze lumea de offtopic,dar astept sa fie gata

450yfz 26-02-10 19:16

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3123501)
ba baiatule ne lasi ca falsa modestie pe care incerci sa o arati tu pe aicea,oricum sunt nerabdator sa vad daca v-a avea si un happy end projectul tau,si sa ma scuze lumea de offtopic,dar astept sa fie gata

am iesit azi cu masina si am ramas foarte dezamagit......k sa intelegeti si voi intre me si un golf 4 de 116 cai cu care am testat azi masina nu e nicio diferenta:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:c eva nu se pupa......offff

bogdan1991s 26-02-10 20:16

de ce nu iti dechizi din nou topicul masinii tale si sa scrii acolo si nu baga in seama oamenii care comenteaza. eu mi-am pus pe alt forum masina mea si toti ba ca e veche ba ca arata naspa si ma doare in cot de parerea lor;) scuze de offtopic

Syc@ 27-02-10 17:00

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3126601)
de ce nu iti dechizi din nou topicul masinii tale si sa scrii acolo si nu baga in seama oamenii care comenteaza. eu mi-am pus pe alt forum masina mea si toti ba ca e veche ba ca arata naspa si ma doare in cot de parerea lor;) scuze de offtopic

Baiatu nu ii da u sfaturi ca stie sa greseasca si singur si nu ii zi u de golfu tau 2 ca golf 2 pt frectie e = "nici macar nu are masina" , vii u cu bunica din anii 80 :twisted::twisted::twisted:

gabitza121 27-02-10 17:39

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3129030)
Baiatu nu ii da u sfaturi ca stie sa greseasca si singur si nu ii zi u de golfu tau 2 ca golf 2 pt frectie e = "nici macar nu are masina" , vii u cu bunica din anii 80 :twisted::twisted::twisted:

frate lasati insultele dece naiba nu ne provocam eu va provoc la un concurs de aruncat cu privirea

450yfz 27-02-10 17:40

dorinta unora de a nu merge masina s-a indeplinit.....be happy....dar mai ramane quadul in picioare....

Syc@ 27-02-10 17:54

VERSUS (eventual provocari) cu masini si trasuri de la Brasov

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3129183)
frate lasati insultele dece naiba nu ne provocam eu va provoc la un concurs de aruncat cu privirea

da nu a insultat nimeni tiby drag, si a mea e tot din anii 80 asta e ghinion ;)

Syc@ 27-02-10 17:56

Quote:

Originally Posted by 450yfz (Post 3129185)
dorinta unora de a nu merge masina s-a indeplinit.....be happy....dar mai ramane quadul in picioare....

As putea sa itzi recomand ceva ca sa merga dar ... nu meritzi. stii u de ce.
:lol:;)

gabitza121 27-02-10 17:57

Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini si trasuri de la Brasov

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3129229)
da nu a insultat nimeni tiby drag, si a mea e tot din anii 80 asta e ghinion ;)

m-ai facut dacia mea e din 79 asa ca eu ma gandesc sa o inscri la old's mobile
terminati cu copilariile,tu ce masina mai ai?

bogdan1991s 27-02-10 17:58

un golf 2 mai batran ca al meu:lol: wrc la numar:lol:

Syc@ 27-02-10 17:59

Quote:

Originally Posted by gabitza121 (Post 3129237)
m-ai facut dacia mea e din 79 asa ca eu ma gandesc sa o inscri la old's mobile
terminati cu copilariile,tu ce masina mai ai?

Eu nici nu am masina, am un autoturism golf 2 de prin 88 :lol::lol:

Syc@ 27-02-10 18:01

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3129242)
un golf 2 mai batran ca al meu:lol: wrc la numar:lol:

Normal sa fie mai batran ca al tau ca doar si eu sunt mai batran ca tine cu juma de deceniu :lol::lol::lol:

gabitza121 27-02-10 18:01

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 3129244)
Eu nici nu am masina, am un autoturism golf 2 de prin 88 :lol::lol:

care golful 2 cu wrc,nu l-ai dat?

ps:bulan tu esti?

bogdan1991s 27-02-10 18:01

bulan e, a dat golfu acu l-a luat din nou:D

All times are GMT +2. The time now is 22:31.

- Copyright 2026 4Tuning