![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Reconditionezi si faruri de cielo?(schimbat sticla si reconditionat interioul farului).Daca se imbunatateste lumina farului.
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
pentru un seat toledo...cat ajunge un set de geamuri clare pt faruri?,dar pt proiectoare?
|
salut cat costa un set de geamuri pt far Golf 3
|
Quote:
citeste cu 2 posturi mai in sus si ai respunsuriile. ______________________________________________ Quote:
______________________________________________ Quote:
150 lei set geamuri clare in schimb am nevoie de faruri si semnale sa pot executa lucrarea. Legat de proiectoare nu ma bag la acest model. _____________________________________________ Quote:
150 lei setul de geamuri clare. Stima Hadobas Peter plexiart.ro 0742036263 |
Quote:
|
nu ai cumva una bucata proiector rotund de tip "curcubeu"?:?:
|
81 Attachment(s)
Quote:
_______________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _______________________________________ Intre timp unele lucrari : - Un exemplu dece a Nu folosi balasturi de 55w - Set geamuri far tractor - Geam stop Golf5 - Geam stop Golf3 - Geam far W Tuareg - Curatat far Mercedes E-Classe - Geam proiector Honda - Geam Proiector Ford Focus - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Polish profesional W Passat 3BG - Geam Pozitie Toyota - Geam far Toyota - Geam proiector Skoda - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Polish stopuri Peugeot 307 - Geam paravant Moto - Curatat set faruri Mercedes E-Classe - Schimbat geam stopuri Daewoo Matiz Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Quote:
Salut, un semnal din asta identic cu cel din poza poti face? si daca da la ce pret? Spune-mi la ce pret e o bucata si daca imi poti face identic cu el |
1 Attachment(s)
mai faci asa ceva pt supernova...si care e pretul?>
|
Quote:
Imi pare rau dar numai execut lucasuri de genul si imi este imposibil sa execut "identic" cu o piesa injectata! __________________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut! Imi poti spune pretul la "Schimbat geam stopuri Daewoo Matiz"? Multumesc.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un set de sticle de stopuri ca in poza asta dar sa fie fumurii/negre se pot face si la ce pret ?
|
Quote:
150 lei setul de geamuri clar/mat sau 170 lei setul ca modelul precizat de dvs cu gravaj. ______________________________________ Quote:
daca doresti neaparat un set de genul la pretul de 40 setul. O sa am nevoie de o bucata si carcasa pe ce vine prins sa pot reface suportii pe cei noi. ______________________________________ Quote:
Weekend placut ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut. Geamuri proiectoare cu tenta galbena sau fumurie/neagra poti face? Diametrul aproximativ al unui proiector este 16/7 cm. Te rog un pret pentru fiecare varianta in parte daca este cazul (transparenta/galbena/fumurie).
Multumesc. |
76 Attachment(s)
Quote:
lucrez doar cu material transparent iar geamuriile la aceste proiectoare nu cred sa depaseasca 35-40 lei buc. ___________________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ___________________________________________ Intre timp : - reconditionat carcasa si executat geam far scooter - Conversie Renault Clio custom cu lupa H7 single si polish faruri - geam far Nissan Terrano - curatat set faruri Mercedes E-Classe - executat 3xgeamuri proiectoare Mercedes Actros - reconditionat carcasa si executat geam stop Subaru - executat set geamuri Golf 2 clare - polish far avariat Mercedes B-Classe - curatat faruri Mercedes E-Classe - polish set faruri Audi A6 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
buna seara...ma intereseaza si pe mine daca puteti sa-mi faceti niste geamuri de stopuri de opel tigra a...transparente fumuriu.va multumesc.
|
2 Attachment(s)
Salut.Ma intereseaza sa stiu daca poti sami faci un geam din asta.Astept un raspuns.Si daca poti sami zici cam cat mar costa.Poza:
|
Aveti cu totii Pm!
___________________________ Quote:
am discutat in privat si va astept cu placere. ___________________________ Quote:
imi pare rau dar dupa cum am spus de "nenumarate" ori ca NU ma ocup de stopuri de 1410. ___________________________ Up^^ la produsele pentru Daciute ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
prima imagine ii cum o sa fac eu rost si a doua ii cu lupa asa as vrea si sticla clara daca potii ne auzimmm
|
1 Attachment(s)
Am un stop de pe haion pe un a4 2003 care nu mai are sticla.Se poate face ceva?Attachment 2203471
|
sticla de golf 3 stanga clara? ce pret are?
|
Sticle clare pentru un Golf 3 la ce pret ar fii !?
|
Aveti Pm!
_____________________ Quote:
in idee se poate face dar trebuie sa vad ce a ramas din carcasa. _____________________ Quote:
Quote:
85 lei bucata sau 150 perechea. Doar geam clar execut pentru golf 3 si se potriveste pe toate modelele de faruri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
59 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru Daciute !
_____________________________________ Intre timp : - executat geam far si pozitie Nissan Sylvia - executat geam proiector Passat - executat geam proiector Mercedes C-Classe - executat geam proiector Golf 5 - executat 3 carcase Scoala Auto - curatat set faruri E-Classe - executat geam bord Mercedes Actros - executat geam proiector Skoda Fabia - executat geam proiector Passat - curatat far E-Classe - executat geam far Motocross - executat carcasa Scoala Auto - executat geam far clar Golf3 - executat geam proiector Bosch Offroad - curatat set faruri E-Classe - polish far Skoda Fabia - Retrofit complect Landrover Range Rover (Set geamuri clare faruri si semnalizatoare, vopsit totul in negru mat pentru un aspect mai agresiv, inlocuit locul fazei lungi cu un proiector in care va fi montat leduri pentru a actiona ca DRL complectat cu un kit MiniMorimoto Bi-xenon D2S la care a fost inlocuit clasicul angel eye cu un inel tot de culoarea neagra ca sa complecteze aspectul final iar tot kitul fiind alimentat cu un sistem de balasturi pe 35W Canbus pentru eliminarea eroarii de bec ars din bord) ENJOY ! P.S. farurilor lipsesc suportii de horizontala de aceea nu sunt la nivel cu caroseria si masca, urmand a fi achizitionat ulterior suporti noi. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
La ce pret poti face geamuri clare pentru farurile de Calibra?
|
Conversie de la far clasic cu prisma la far cu lupa , pentru faza scurta faci ? Ma intereseaza pentru o Xantia...sau poti copia prisma farului de sticla la cel de plexi ? Un pret ?
|
Aveti Pm!
___________________________ Quote:
150 lei setul de geamuri clare in schimb am nevoie de carcasele de far pentru a putea reface pozitia suporteilor ce tin geamul pe carcasa de far. ___________________________ Quote:
normal ca ma ocup si cu conversii (e unul si in postul meu anterior :shock:) iar lucrarea dvs iese undeva intre 850-900 lei prelucratul faruriilor si a semnalelor. Daca sunteti interesat va stau la dispozitie pentru alte detalii sau nelamuriri la nr de telefon afisat. Pentru a vizualiza alte conversii executate de mine puteti rasfoi acest topic sau accesa site-ul meu la sectiunea Conversii. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
As avea o intrebare daca se poate face asa ceva pentru o astra g si in ce bani? Multumesc.
|
1 Attachment(s)
asa cv la ce pret faci? 2 bucati sticla clara diametrul este de 15cm (sunt de Dacia)
|
Quote:
se poate, 200 lei prelucratul stopuriilor clare si insertiile rosii. P.s. nu lucrez cu material fumuriu si nici nu lacuiesc fumuriu ! ________________________________________________ Quote:
70 cu transport inclus. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut! Semnale Clare Dacia 1310 1997 CN3 pentru fata la ce pret sunt?
|
96 Attachment(s)
Quote:
108 lei cu transport si ramburs prin posta romana. Set semnale noi complecte cu geamuri noi la alegere si set becuri portocalii noi. ____________________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! ____________________________________________ Intre timp : - geam proiector Nissan - set geamuri Toyota - stop haion Peugeot - polish far Passat 3BG - polish set faruri W Tuareg + mutat o intalatie complecta hid oem - geam far Golf 3 - set geamuri proiectoare Laguna - curatat set faruri Mercedes E-Classe - set geamuri proiectoare Audi 100 + vopsit si executat palarii pe lupe - geam far Mercedes Mb100 - geam stop auxiliar in bara Opel Corsa - reconditionat stop Nissan - geam far Tractor - geam proiectoar Opel Tigra - set geamuri BMW - executat cutii Scoala si Examen AUTO - reconditionat stop Skoda Fabia - curatat 4 seturi de geamuri Mercedes E-Classe - geam semnalizator Opel Frontera - geam proiector Opel Frontera - executat 4 geamuri pentru stopuri remorcuta - set geamuri clare semnalizari Honda Civic - set geamuri clare Audi 80 (conversia nu este efectuata de mine) - cutatat set faruri Mercedes E-Classe - reconditionat stop Audi A2 - reconditionat stop remorcuta - executat set geamuri Golf3 - executat reconditionare interioara set faruri Volvo xc60 (refacut toti suportii lupelor) Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Set de stopuri clare pentru Dacia Nova s-ar putea ?!
Daca da,la ce pret cu tot cu transport pana in Timisoara ?! |
doua triple de dacia 1310 an1997 la ce pret ajung?..doar sticla
si doua de dacia pick up an 1997 double cab Si doua faruri clare gata de montaj tot pt dacia 1310 dar cu dunga aia de e inafara oglinzii dar neagra la ce pret ajunge? |
1 Attachment(s)
Asa ceva dar cu geam clar, fara stiratiile alea poti sa imi faci? Si ce pret au fara montaj doar plasticele! Mersi astept raspuns prin PM sau aici!
|
Quote:
se pot executa in schimb am nevoie de ambele stopuri complecte la mine sa pot executa lucrarea. Pret informativ 150-170 setul de geamuri. __________________________ Quote:
de stopuri nu ma ocup la aceste modele ! Legat de faruri nu inteleg exact la ce model va referiti si ce anume doriti mai exact, poate o poza cu modelul de far despre care discutam si mai explicit ce anume doriti sa faceti cu ele ! Pret informativ pe setul de geamuri 130-150 lei. __________________________ Quote:
binenteles ca se pot executa si clare in schimb am nevoie de carcasele de stopuri pentru a putea executa si cantul ! Pret informativ 130-140 setul de geamuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
Uite o poza ....si far stang si drept dar cu farurile tale ... deci..doar sa mi le trimiti gata de montat p masina |
Quote:
in idee se poate executa doar ca acest gen de lucrare necesita plata in avans a intregii lucrari ! Daca o sa doriti colaborarea ma contactati telefonic si discutam despre cum procedam mai departe, deci ar fi pretul a 2 faruri complecte + setul de geamuri clare 140 lei (vopsitul si montajul este gratuit) + transportul. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut ma intereseaza si pe mine un set de semnalizari fata clare pentru Dacia 1310 CN2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning