![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
da din pacate asta ii singura varianta ca sa nu ai msduo bug---card readerul
|
Owner Of Samsung D600
|
2 Attachment(s)
am avut un dasta si la,am dat la conbinatie ,acum am lg
|
Quote:
|
nu conteaza daca te baga in jocuri . tu tasteaza codul in continuare . o sa mearga !
|
Quote:
|
N-Gage simplu, frate-meu! Nu am gasit QD :(
Apropos, boala cu N-Gageu' de la Santos am luat-o :lol: |
mi-am luat o broasca de k300 la okzie ,...numai 200 RON ...nou ...multumit de el pana acuma ...
|
tot motorola e1000 e baza...are proape tot ce ai nevoie la un telefon....display urias 240x320 256k......3g....aplicatii java..mp3-player...card...super bun telefonull..se aude si stereo...
|
Samsung Sgh E350 merge mic si bun!o sa fac un upgrade
|
Sony Ericsson Z800i - super incantata de el. filmeaza si pozeaza super!
|
Nokia 6680
|
siemens m35i.
nu-mi tre mie telefon cu camera, display color, baterie, difuzor, etc etc. io vreau doar un tel p care il pot folosi p post de arma alba :D Lasand gluma la o parte, da, d-asta am momentan k mi-am dat 6680-u si tre sa imi iau w800i. Sper sa merite schimbu |
Acum am un 6100, inainte am avut Motorola E1000, dar ma stresa ca tinea bateria 2 zile max, acum pot sa vorbesc si eu linistit ca nu mai imi fac probleme ca ma lasa bateria.
|
Ce telefon mobil ai?
6310i ... foarte bun!
|
Cred ca cel mai bun telefon pe care l-a avut Nokia vreo data.
|
6230i... as vrea sa fac upgrade la 6680. apropo, dau 62-ul cu 6,5 milioane. anyone? am fast charger, card de 32, cablu de date...
|
k700i luat nou pe superpret
ma uit la un 6230i ca a scazut mult pretul de vanzare... |
sony ericsson p910i si samsung e350 am uprgadat cu samsungu de la fostu lg b2100
|
k750i !! za most marpha tel 4 me ;) micutz stie de toate ...
|
SONY-ERICSSON Z 1010
NOKIA 6630 - are modemul mai rapid pt. internet si in plus face poze mai bune la 1.3Mp |
Sony Ericsson W800i..folosesc walkman-ul intens :-P
|
Quote:
|
mersi pt pont ;)
|
dar ce s-a stricat? ai avut probleme cu firul sau cu mufa?
|
Quote:
sfaturi: foloseste mai mult casca stanga(ce mai indepartata de mic) ca pe aia nu prea ai cum sa o batzi asa mult la cap si incearca sa nu tragi pea mult de fire...asa si sa ai grija la mufa de acolo de jos ca mai am inca 2 prieteni care au exact aceeasi problema acolo la mufa.... ai grija cum o bagi prin buzunar sa nu fie prea strambata/solicitata and shit :D noh bun si acuma plata ca ti-am dat atatea ponturi =) |
Eu is multumit de W800i si de poze si de tot , am facut un test comparativ cu n90 si a fost peste la poze
|
Quote:
|
eu am avut un 3510i si miam luat 6230i frate
sunt super multumit de el |
Quote:
cu mufa m-am chinuit prima oara cand a trebui sa scot castile dupa aia a fost ok. ce mi se pare un pic dificil este firul considerabil de lung si tot caut solutii sa-l 'scurtez' fara sa-l stric :D nu pot sa ascult muzica doar intr-o casca :rolleyes2 trebuie sa se auda stereo :-P thanks pt ponturi.. dau o bere la bimmerfest ;) |
W800i are cea mai buna camera foto facuta pana in 2005 inclusiv...poate doar vreun telefon mai nou sa fie peste la foto
|
w800 din septembrie! F multumit!! Telefon extraordinar din toate punctele de vedere!
|
Welcom in the club:) ... un singur lucru nu imi place la el , ca se murdareste rpd...albul ala:(
|
samsung ZV10
|
nokia 7610
nokia n90 (Nou) :D |
daaaim!mi-e si rushine drq sa postez dar ...hai sa dau!:nokia 3310! sunt multumit de el:)))))))))))))
|
hai ca merge daka ziceai 5110 atunci era grav :)))))
|
lasa k am de gand sa`l "tunez"!! o noua baterie poate!!o 9 carksa...maybe custom made!! poate si o noua tst:))
|
Motorola StarTak:lol:
|
nokia 3100 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning