![]() |
Re: Alba Iulia
Fratzilor da ceva poze cu masini aveti, ca nu prea am vazut mare lucru? Nu cred ca in Alba nu sunt masini care merita aratate si la ceilalti din toata tara si care sunt pe forum.
|
fiecare e liber sa propuna sau sa se propuna depinde de ce trebuie sa faca un moderator .. stie cineva .. ???
|
pai moderatorul trebuie sa stearga/editeze anumite posturi care prin natura lor deranjeaza(remarci nepotrivite,spam,injurii)...cam asta...se ocupa practic de sectiunea care i-a fost incredintata...:P hai k ne vdm azi la 4 si mai vb
|
yob 87..avem masini frumoase dar o sa le punem cand avem sectiune...daca punem aici o sa iasa o harmalaie de numa numa...o sa le punem in cateva zile,cand speram sa avem sectiunea...cand o avem ies la "vanatoare" cu aparatul...:)
|
Quote:
ca sa inchei cu un citat de la un "clasic" in viata: noi suntem satui de "masinile" noastre... :) noroc si pita unsa! |
7 Attachment(s)
nu fi rau aline!:)))..........hai ca urc pozele cu noi de la ulpia izvor!scuze de intarziere!si cu sectiunea mai vedem noi.........eu unu m-as propune dar nu pot ca ar fi naspa sa ma arat singur cu degetul....mai vb si ne intelegem......nu depinde doar de mine!
|
ba, ce zile, ce tinerete, ce cerculete si ce praf mi-a aruncat banditu' pe masina proaspat spalata ca am crezut ca-i iau gazu' atunci :) noroc ca l-am iertat repede... :)) si edi care statea si se uita inmarmurit cum venea piatra exact catre honda lui... hihi
daca nu ne ureaza nimeni, ma stradui eu: sa traim sa inflorim, clubul sa il intarim (s-a inteles ideea :) ) |
fratilor, putina miscare, va rog. ce ati adormit toti? trebuie sa alegem moderator pe forum. sa avem sectiune. propuneri? din cate s-a enuntat pana acuma exista 2 propuneri:
1. stefan - in virtutea "dreptului presedintelui" :) 2. bogdan - se implica foarte mult (si s-a propus singur :)). ca idee, daca ma sunt si alte propuneri, va rog sa le treceti aici si sa le supunem la vot. normal ar fi ca cei propusi sa fie persoane care au acces la internet marea majoritate a timpului zilei si sa fie dintre fondatori. asa ca, avand in vedere lucrurile acestea, va rog sa veniti cu alte propuneri si apoi sa definitivam alegerea. off-topic: bag picioarele in taximetristi! i-as trimite la testare auto de 2 ori pe an si daca pica le-as retrage licenta.:chainsaw: :bat: :pistoles: ieri era sa ma "pup" cu doi... |
:) am vazut ca cei din mures au deja sectiune...:)...la noi se misca mai greu...am trecut ieri pe la mag ala de tuning...inca nu o deschis magazinul.am luat un nr de telefon :0740172384,magazinul se numeste street tuner.azi am trecut iara pe acolo,si atunci a ajuns si proprietarul(cred ca ii proprietarul)...are un bmw arigintiu (ab 69 crx) si pe spate scrie crx tuning.nu am vb cu el...
|
bogdane, tu tot la magazinul de tuning ti-a ramas gandul :) avea si service? sau iti punea spoilerul in brate si te trimite acasa sa ti-l montezi singur?
|
Deci .. cine mai propune sau se propune pt Moderator ??
|
eeehh Aline,nu sunt tot cu gandu la el...dar sunt curios sa vad ce anume are acolo...nu stiu daca are si service,dar nu cred.acolo nu este loc destul...
Luni dimineata,stateam in statie asteptam sa bina ceva autobuz sa ma duca la scoala...aud un bas puternic,ma uit o solenza gri...era Narcys....am vazut ca si-a montan un eleron...putin cam mare dupa parerea mea :D... |
lista de propuneri ramane inca deschisa pana duminca, atunci cand o sa ne intalnim sa stabilim cine e ales moderator. votul va fi public pe site.
|
cu statutul ce se mai aude ???? sau e mai importanta sectiunea ?????
|
eu incep sincer sa ma cam plictisesc ..... NIMIC CONCRET IN ALBA IULIA NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC NIMIC ..................
|
fara suparare sincer zic acum pe forum daca in maxim 1 saptamana nu e bagat statutul .. in 2 zile fac alt club fara suparare pt mine au trecut 3 luni si nimic .... eu ma duc direct la avocata sau avocat ii zic ce vreau si il platesc si face .. daca ma chinui eu sa fac statutul nu mai inteleg de ce il platesc pe el in fine .. eu sunt mai prost ... dar vb serios ... fac clubul cu alte 2 persoane .. 3 membri fondatori in maxim 1 saptamana am actele si tot .. cu taxe cu tot asa cum vreau eu ... EU FAC CLUBUL PT MINE cine vrea sa fie in el si isi permite sa fie ... nici pe mine nu ma ajuta nimeni si nu imi da nimic gratis sau sa imi faca favoriri asa ca nici eu nu fac .. PUN TAXA ATAT CAT TREBUIE CINE VREA SA FIE IN CLUB CU ADEVARAT O SA PLATEASCA. atat am avut de zis .... sper sa nu fie cu suparare pentru nimeni ... dar mie nu imi trebuie sectiune ... ce am de castigat ???? uitativa in ultima luna cate mesaje sau scris aici ... ce daca ai sectiune scri mai mult ????????? decat sectiune pe net ... mai bine pana acum aveam toti scris pe masina numele clubului .. noi nici asta nu avem , era totusi un inceput ... mai zic odata PAREREA MEA ..... sa aveti o dupa masa placuta si o seara pe cinste sau pe cine vreti voi ...
Salutari si numai bine .. |
iar a cazut stefan in butoiul cu melancolie :):shock: :arrow:
man, pai hai si fa clubul. suntem gata cu statutul si actul constitutiv, maine ajunge la avocat sa-l studieze. eu m-am ocupat de statut, laura de sigle si legatura cu avocatul sa nu ne coste mult. asa cum am promis, o sa ma apuc in continuare sa avem oferta pentru stickere, legitimatii si tricouri personalizate. tu ai putea sa incepi sa faci demersurile la ministerul justitiei. daca tot vrei sa faci alt club, poti aceeasi energie s-o cheltui cu acesta pe care ne "chinuim" sa-l facem. PAREREA MEA :):idea: si faza cu sectiunea eu cred ca pana una alta e bine s-o avem aici. ca pana facem un forum nu stiu pe unde, pe ce server si cu ce costuri, si la care sa-i mai faci apoi publicitate... zau, nu stiu cat timp ia. si daca merita. btw... credeam ca facem clubul pentru toti... :?: |
Quote:
|
stefane, mi-e usor si mie sa zic: nu-mi trebe sectiune 4tuning (ca asa mi se pune mie pata), nu-mi trebe sa ma afiliez la nimeni (fac eu statutul cum ma taie capul ca si-asa clubul il fac pt cativa oameni numa), dau numai banul si sa rezolve altii.
eu, de exemplu, VREAU sectiune 4tuning, VREAU statut facut cu cap, VREAU sa fim o comunitate cat mai numeroasa, VREAU sa fim uniti si nu egoisti, si VREAU sa facem o treaba civilizata si profi, sa dam dovada de maturitate, asta insemnand si afiliere la toate federatiile si asociatiile de profil din Ro. pt ca daca facem clubul asa, o sa avem si oameni interesati, o sa se implice, chiar or sa si scrie mai mult pe sectiune, daca asa e problema pana la urma hai ca ma opresc aici... ca nu avem moderator inca la forum si nu are cine ma bana :) |
azi maine 3 luni de cand frecam la statutul ala ..... adica mai bine zis freaca altii ... am numai statute pe acasa si prin masina ... in fine cum vreti voi ... si cum ziceti voi ... dar pana bagam noi actele va spun sigur ca o sa fie club infintat in alba iulia si nu de noi si nu de mine .. si atunci .. sa vedem ... .... aia o sa aiba club si oameni ... SI NOI AVEM SECTIUNEEEEEEE ...
|
in fine nu am cazut nici intr-un butoi cu melancolie sincer .. dar ... bunicul meu avea o vorba ... "LUCRUL LASAT .. PUTE A ..... beep" .... LA NOI E CAM ... expirat tot ... PAREREA MEA ... mentionez ... inca odata PAREREA MEA .... in afara de faptul ca am facut consumatie ... prin localuri cand ne-am intalnit .. si am povestit aventuri ceea ce a fost la un moment dat frumos .. nimic din .. ce era normal sa facem nu s-a facut ... ok ok la despartire si next time la intalnire .. povesteam aventuri si .. ok ok la despartire .. si apropo aline daca u vrei sa iti faci o casa faci tu proiectu sau .. te ducxi la un proiectant si ii zici ce vrei si iti face proiectu pana iasa asa cum vrei tu ?? ca deh doar de aia il platesti ... ?? e o comparatie stupida poate ... pt faza ca nu am inteles ce ai vreut sa zici mai sus cu avocatul si avocata ..
|
:shock: :-P :?: :!: :?:
|
Quote:
SA INTELEG CA EU SUNT EGOIST ?????? |
Quote:
apropo de egoism... nu vreau sa se inteleaga ca facem clubul pt noi 9 sau 10 cati suntem. si inca vreo 5-6 prieteni care mai vin ulterior. si sa fie un fel de casta. gen cui nu-i convin conditiile de la noi, nu are decat sa nu devina membru. ca atunci chiar ca se intampla ce zici tu mai sus sa vina altcineva sa fac alt club.:-) pana la urma cred ca toata discutia asa a avut un rol constructiv. stii cum se zice, ce nu ne omoara, ne intareste :) hai ca-i spre bine, man. nu mai fii asa pesimist. ca le rezolvam pe toate. o sa vezi. |
Quote:
|
haha... catinel catinel... ti-am spus ca sunt adeptul lucrurilor facute pe indelete :)
|
Quote:
|
din fericire, deocamdata is "incaltat" :) d'aia pot sa merg catinel catinel :)
|
azi nici o intalnire?
|
Quote:
|
PENTRU TOTI CEI INTERESATI SI PASIONATI DE MASINI:
Toate intalnirile se vor desfasura sapatamanal, duminica, la ora 16:00. Locatia pentru data de 20.05.2007 este OMV Stadion. |
ramasesm la propuneri pentru moderator. intrucat duminica nu am putut discuta serios problema din lipsa de cvorum :(, zic sa prelungim propunerile pana duminica asta. dup'aia votam si gata. sa rezolvam si treaba asta.
veste de ultima ora cu clubul. azi au ajuns statutul si actul constitutiv la avocat pt verificare. stefane, poti incepe demersurile pentru rezervarea de nume. :) s-ar zice ca suntem pe drumul cel bun. mai bine mai tarziu decat niciodata :)))))) |
:)) in sfarsit... :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai baieti voi de ce intrati pe forumu asta?! sa va certati aiurea. Ori faceti ceva calumea ori lasati-o asa ...
|
asa am zis si eu, si deci ne-am pus pe treaba. totul e sa puna toti umarul, ca altfel n-am facut nimic. da' in fine, cred ca nu s-a auzit in sala nimic ultimele dati :) probabil era luat sonorul.
|
Quote:
|
iute, stefane, ca nu mai sunt bilete :) tot cu fata umblii? :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning