![]() |
Re: KATANA TEAM @ Iasi
Quote:
mad vezi ce faceti pe acolo vorbiti pune-ti cei de pus la punct si incepeti treaba cu intalnirile si tot ce trebuie. |
Quote:
|
axel e un prieten bun de al meu cu care am facut treaba buna cand am facut eu filiala de la iasi la nsl si poate reusesc sa il conving sa vina la noi la intalniri ...
PS: da stef e biatul cu golf 4 |
Quote:
|
salut baieti. ce faceti? toate bune ? voiam sa intreb daca intereseaza pe cineva niste gume 205. 60 . ZR16? va salut.
|
care mai e treaba pe aici baieti??activitatea e asa slabuta ca si pe forum?
|
Salutare Katana Team Iasi. Sunt Alex, Axel cum ma stiu prietenii. Cred ca va spus Mad de mine:lol:. Am un golf 4 sport (doua usi) alb 1.6 16v 105CP. 99% stock. 0,5% evacuarea Magnaflow:twisted: si 0,5% eleronul. Astept sa va cunosc pe toti.
Numai bine lume. Vreme frumoasa si asfalt uscat. Cu respect Alex a.k.a AXL |
Quote:
Succes in activitatea de la Iasi si nu numai. Welcome ! |
Quote:
|
APROPO LA MULTI ANI AXEL PT MAINE ....
|
Quote:
|
Quote:
ps. dai de beut :lol: |
Quote:
|
salutare baieti.. ce mai faceti??? eu nu prea mai am deloc timp sa intru pe net am cateva probleme acum si incerc sa le rezolv da criza asta nu ma prea ajuta.. vand si eu un kit xenon original de la mama lui. el este de subaru e cu bec d2s merge si pe alt tip de far. asta nu are moarte :) vrea-u 3.5 mil pe el.. dak e cineva interesat lasati si voi un mesaj aici sau pe mess. [email protected]
|
niste lupe de passat dupa 2000 sau skoda octavia nu gasesti pe acolo ??
|
din pacate nu. am doar una de pasat si o mai astept si eu pe a 2.. dak prind ceva te anunt
|
iti trebuie aia de passat??
|
pai mai astept si eu ink una poate reusesc sa imi pun si eu lupe
|
oke :) succes
|
Il rog pe Cristi sa posteze niste poze , daca nu-ti merge netul bine , le pun eu pe toate :lol:
|
nu nu nu ...lasa ca o sa pun eu cateva...dar maine s-au luni:P
|
a trecut luni .....
|
Quote:
aloo baietii mai traiti??? |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
pozele cerute de VLX....:P
|
vai vai vai ....cate elemente "tuning" in pozele alea ....
|
Quote:
Bafta! Keep up the good Work! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va aduc eu cand vin pe-acolo:P
|
Multumim Cristi , sper sa incapa toate in masina, sa ne ajunga la toti :D
|
Quote:
|
pe aici nicio activitate baieti? bun asa... se rezolva
|
salut baieti,am citit si eu acest topic si mi se pare super ok ceea ce faceti voi,as dori sa ma alatur si eu voua,daca se poate!ma cunosc personal cu Volidu din iasi,eu acum conduc o vectra din 2001 pe dreapta,potor 1.8 125 cp(cred)nu stiu codul de motor....
|
Quote:
Cristi momentan e pe la noi prin Piatra Neamt , o sa avem o discutie cu el. In primul rand ne-ar interesa caracterul membrului , sa fie serios si chiar pasionat de masini , implicit si de tuning. Am sa discut si cu Alex si Mihai (ceilalti 2 fondatori) si iti vom da cat de curand un raspuns. Daca nu pe internet, prin Cristi. |
Am decis, alaturi de ceilalti 2 membri fondatori, ca filiala din IASI sa nu mai existe. Cristi va ramane tot membru KATANA TEAM insa nu va mai reprezenta Iasi-ul , ci Piatra Neamt. Restul membrilor care mai poarta insemnele KATANA TEAM din Iasi , i-as ruga sa le dea jos. Multumesc! Pentru alte discutii legate de aceasta decizie , PM !!! Thread Closed ! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning