Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   KATANA TEAM (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team.html)
-   -   KATANA TEAM @ Iasi (https://forum.4tuning.ro/587-katana-team/121705-katana-team-iasi.html)

buddy_lexx 14-04-10 13:40

Re: KATANA TEAM @ Iasi

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3277015)
sper sa fim toti acum ....i rog si pe baietii de la renault sa dea o fuga pe la intalnire ca vreau sa stabilim ceva lucruri impreuna

cine`i axel ??? sunt cumva in urma cu stirile mondene din katana?:))
mad vezi ce faceti pe acolo vorbiti pune-ti cei de pus la punct si incepeti treaba cu intalnirile si tot ce trebuie.

stefan_88 14-04-10 13:52

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3277345)
cine`i axel ??? sunt cumva in urma cu stirile mondene din katana?:))
mad vezi ce faceti pe acolo vorbiti pune-ti cei de pus la punct si incepeti treaba cu intalnirile si tot ce trebuie.

Axel mi se pare ca e baiatul cu Golf-ul 4 ;)... am dreptate Mad ?

mad_runner 14-04-10 14:31

axel e un prieten bun de al meu cu care am facut treaba buna cand am facut eu filiala de la iasi la nsl si poate reusesc sa il conving sa vina la noi la intalniri ...

PS: da stef e biatul cu golf 4

buddy_lexx 14-04-10 14:35

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3277499)
axel e un prieten bun de al meu cu care am facut treaba buna cand am facut eu filiala de la iasi la nsl si poate reusesc sa il conving sa vina la noi la intalniri ...

PS: da stef e biatul cu golf 4

aham am inteles... poi sa `si faca si el cont ,sa luam legatura si sa vedem ce`i de facut :)

Medox 16-04-10 21:51

salut baieti. ce faceti? toate bune ? voiam sa intreb daca intereseaza pe cineva niste gume 205. 60 . ZR16? va salut.

buddy_lexx 20-04-10 10:02

care mai e treaba pe aici baieti??activitatea e asa slabuta ca si pe forum?

AXEL_SS 27-04-10 06:42

Salutare Katana Team Iasi. Sunt Alex, Axel cum ma stiu prietenii. Cred ca va spus Mad de mine:lol:. Am un golf 4 sport (doua usi) alb 1.6 16v 105CP. 99% stock. 0,5% evacuarea Magnaflow:twisted: si 0,5% eleronul. Astept sa va cunosc pe toti.
Numai bine lume. Vreme frumoasa si asfalt uscat.
Cu respect
Alex a.k.a AXL

VaLeX 27-04-10 08:15

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 3313922)
Salutare Katana Team Iasi. Sunt Alex, Axel cum ma stiu prietenii. Cred ca va spus Mad de mine:lol:. Am un golf 4 sport (doua usi) alb 1.6 16v 105CP. 99% stock. 0,5% evacuarea Magnaflow:twisted: si 0,5% eleronul. Astept sa va cunosc pe toti.
Cu respect
Alex a.k.a AXL

Salut Axel , da ne-a spus Mad despre tine , asteptam sa te cunoastem si noi intr-o zi , am inteles ca te-ai intalnit cu Shuriken intr-o zi in Iasi , ceea ce e bine.
Succes in activitatea de la Iasi si nu numai.

Welcome !

mad_runner 27-04-10 21:00

Quote:

Cu respect
Alex a.k.a AXL

bun venit si pe forum printre noi ... sper sa ne vedem si la ceva intalniri de acum

mad_runner 27-04-10 21:00

APROPO LA MULTI ANI AXEL PT MAINE ....

buddy_lexx 27-04-10 21:33

Quote:

Cu respect
Alex a.k.a AXL

salut... dap ne`a vorbit mad despre tine..si sper sa te simti bine in compania celorlalti membrii... sper sa ne intalnim cat mai curand... app da add la id`urile noastre!! si la multi ani !

VaLeX 27-04-10 21:37

Quote:

Cu respect
Alex a.k.a AXL

La multi ani ! :)

ps. dai de beut :lol:

AXEL_SS 27-04-10 21:43

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3315966)
APROPO LA MULTI ANI AXEL PT MAINE ....

Multumesc Razvane. A mai trecut un an. Domnul sa ne ajute pe toti.

Magnito 09-05-10 19:37

salutare baieti.. ce mai faceti??? eu nu prea mai am deloc timp sa intru pe net am cateva probleme acum si incerc sa le rezolv da criza asta nu ma prea ajuta.. vand si eu un kit xenon original de la mama lui. el este de subaru e cu bec d2s merge si pe alt tip de far. asta nu are moarte :) vrea-u 3.5 mil pe el.. dak e cineva interesat lasati si voi un mesaj aici sau pe mess. [email protected]

VaLeX 09-05-10 20:19

niste lupe de passat dupa 2000 sau skoda octavia nu gasesti pe acolo ??

Magnito 10-05-10 17:05

din pacate nu. am doar una de pasat si o mai astept si eu pe a 2.. dak prind ceva te anunt

VaLeX 10-05-10 17:20

iti trebuie aia de passat??

Magnito 11-05-10 18:13

pai mai astept si eu ink una poate reusesc sa imi pun si eu lupe

VaLeX 11-05-10 22:22

oke :) succes

VaLeX 15-05-10 23:54

Il rog pe Cristi sa posteze niste poze , daca nu-ti merge netul bine , le pun eu pe toate :lol:

volidu 15-05-10 23:57

nu nu nu ...lasa ca o sa pun eu cateva...dar maine s-au luni:P

mad_runner 18-05-10 21:20

a trecut luni .....

buddy_lexx 18-05-10 21:25

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3371124)
a trecut luni .....

chiar si marti.....
aloo baietii mai traiti???

volidu 19-05-10 10:29

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3371145)
chiar si marti.....
aloo baietii mai traiti???

traim......traim....

buddy_lexx 19-05-10 19:17

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3372102)
traim......traim....

nu prea se vede... ia spuneti`mi si mie cum sta treaba in iasi? va mai intalniti sau ce faceti? ca nu am vazut nicio poza nicun anunt de intalnire deci...sa trag singur concluzia ca nu mai va intalniti sau gresesc?

volidu 24-05-10 14:28

4 Attachment(s)
pozele cerute de VLX....:P

mad_runner 24-05-10 16:22

vai vai vai ....cate elemente "tuning" in pozele alea ....

Medox 24-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3138884)
nu stiu de ce nu te crezi dorit ... din punctul meu de vedere eshti bine venit oricand la noi ... daca o sa mai vrei sa stai la un pahar de vorba cu noi ....ne gasesti pe forum si in fiecare joi la 19:00 la palat ....

stiu ca nu ar trebui sa postez...., dar voiam sa dau un reply la postul asta, pt ca intr-o zi mergeam spre casa si la podu iloaie la intrare ii dadeam flashuri la un cielo de BC , care mai apoi s-a dovedit a fi MAD,iar dupa ce am realizat asta , m-am dat in dreapta si am incetinit, ca sa ajung paralel cu masina lui, el a franat si a ramas in spate, s-a intampla de vreo 2 ori faza, lucru din care am inteles ca nu a vrut sa vorbeasca cu mine... Am postat pt Mad, ca sa ii zic ca am vrut sa il salut atunci...si nimic mai mult...

Bafta! Keep up the good Work!

mad_runner 25-05-10 00:36

Quote:

Originally Posted by Medox (Post 3386031)
stiu ca nu ar trebui sa postez...., dar voiam sa dau un reply la postul asta, pt ca intr-o zi mergeam spre casa si la podu iloaie la intrare ii dadeam flashuri la un cielo de BC , care mai apoi s-a dovedit a fi MAD,iar dupa ce am realizat asta , m-am dat in dreapta si am incetinit, ca sa ajung paralel cu masina lui, el a franat si a ramas in spate, s-a intampla de vreo 2 ori faza, lucru din care am inteles ca nu a vrut sa vorbeasca cu mine... Am postat pt Mad, ca sa ii zic ca am vrut sa il salut atunci...si nimic mai mult...

Bafta! Keep up the good Work!

imi cer scuze dak te-am deranjat cu ceva ....dar sincer vroiam sa opresc sa stam sa mai vb una alta...ca eu tot semnalizam sa oprim....

Medox 25-05-10 09:03

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3387392)
imi cer scuze dak te-am deranjat cu ceva ....dar sincer vroiam sa opresc sa stam sa mai vb una alta...ca eu tot semnalizam sa oprim....

:). nu m-ai deranjat cu absolut nimic, probabil ca nu ai inteles nici tu intentia mea si nici eu pe a ta.....in fine..Numai bine!

podx 25-05-10 10:32

Quote:

Originally Posted by volidu (Post 3385637)
pozele cerute de VLX....:P

:shock::shock::shock::shock:deci trebuie sa venim si noi prin iasi:rolleyes2

volidu 26-05-10 21:58

va aduc eu cand vin pe-acolo:P

VaLeX 26-05-10 22:01

Multumim Cristi , sper sa incapa toate in masina, sa ne ajunga la toti :D

buddy_lexx 28-05-10 00:22

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 3392538)
Multumim Cristi , sper sa incapa toate in masina, sa ne ajunga la toti :D

tie la ce`ti trebuie?? s`au gasit aia "singuri" sa vorbeasca =)))

buddy_lexx 15-06-10 13:10

pe aici nicio activitate baieti? bun asa... se rezolva

Bogdan Baicu 22-06-10 13:55

salut baieti,am citit si eu acest topic si mi se pare super ok ceea ce faceti voi,as dori sa ma alatur si eu voua,daca se poate!ma cunosc personal cu Volidu din iasi,eu acum conduc o vectra din 2001 pe dreapta,potor 1.8 125 cp(cred)nu stiu codul de motor....

VaLeX 22-06-10 15:04

Quote:

Originally Posted by Bogdan Baicu (Post 3460668)
salut baieti,am citit si eu acest topic si mi se pare super ok ceea ce faceti voi,as dori sa ma alatur si eu voua,daca se poate!ma cunosc personal cu Volidu din iasi,eu acum conduc o vectra din 2001 pe dreapta,potor 1.8 125 cp(cred)nu stiu codul de motor....

Salut Bogdan !

Cristi momentan e pe la noi prin Piatra Neamt , o sa avem o discutie cu el.
In primul rand ne-ar interesa caracterul membrului , sa fie serios si chiar pasionat de masini , implicit si de tuning. Am sa discut si cu Alex si Mihai (ceilalti 2 fondatori) si iti vom da cat de curand un raspuns. Daca nu pe internet, prin Cristi.

VaLeX 22-06-10 21:21

Am decis, alaturi de ceilalti 2 membri fondatori, ca filiala din IASI sa nu mai existe. Cristi va ramane tot membru KATANA TEAM insa nu va mai reprezenta Iasi-ul , ci Piatra Neamt.
Restul membrilor care mai poarta insemnele KATANA TEAM din Iasi , i-as ruga sa le dea jos.
Multumesc!

Pentru alte discutii legate de aceasta decizie , PM !!!

Thread Closed !

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning