Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

bakal 07-03-07 20:30

Re: Intalniri Iasi!

tot vineri
MIG-ule si eu tot in crucea garii. tot ce e posibil sa ne cunoastem.

mercurry70 07-03-07 20:46

Mersi fain.... ne vedem vineri :D.

Grija fratilor la trafic:D!!!

JUST-DO-IT 07-03-07 22:11

vineri sper sa apar si yo.....poate reusesc sa vad sportiva....MIG-ule am cateva intrebari pentru tine,referitor la sportiva......hai sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi......salutari....RESPECT pt. toti comunitarii 4 tuning

CRyS` 07-03-07 23:36

Sindrofilistilor! :)

24mig 08-03-07 07:07

Quote:

Originally Posted by 24mig (Post 785553)
in primul rand masina mea nu este gata pentru strazi, cam dupa pasti e gata masina, si despre masina ce sa zic, am vopsito recent, rosu imperial, praguri si spoilere fibra,mi-r fi placut si gordini style, motor cutie original, interor scaune golf 2 ca alea ale ei areau prea jalnice, tapiteria complet refacuta toata masina vreau sa imbrac chiar si bordul in imitatie, o consola centrala home made, ceva muzica, si un rezervor mare:))
am si si ceva poze dar era abia adusa de la vopsitorie, e total neechipata, nici motor nu are, pe luni sper sa aduc niste poze mai recente cu ea putin mai echipata.bafta si multumesc.

@JUST-DO-IT:vad ca nu ai citit tpicul asta, dar am mentionat in pagina anterioara ca masina nu e gata, nu e stil gordini dar mi-ar place sa fac si una de aia, si o sa pot vezi abia in aprilie cu ea, asa cum am spus mai devreme, salutari si baga si tu un ID de mes sa vorbim.
@bakal: e posibil sa ne cunoastem, dar ramane sa ne vedem.
va salut pe toti LA MULTI ANI!!!! mamicilor voastre, si eu azi plec la vs ca e ziua mamei nu???numai bine si sa ne vedem sanatosi.

JUST-DO-IT 08-03-07 07:17

buna MIG-ule scuze da cand am citit era tarziu si fiind obosit .....intelegi tu.......id de mes danumf2001 .....salutari la toata lumea......
-La Multi Ani tuturor doamnelor si domnisoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie!

corraptor_evo 08-03-07 08:24

Salut si LA MULTI ANI tuturor domnisoarelor de vineri seara!
Si "bine ati venit!" tuturor celor care au venit. Adica celor care sint nou-veniti.
Ah! Apropo ca era sa uit! De vineri intru la vopsit. Asa ca o sa ne vedem mai rar... o perioada.
Pa, ladies!

slip 08-03-07 09:57

hai mey edy ... :-w cum adik o sa ne vedem mai rar? dak o bagi la vopsit..doar nu o tii un an..
hai sa zicem k vinerea asta nu poti veni cu masina..sau deloc.. dar.. vinerea cealalta.. tot tre' sa te vedem la ochi :D sa stam de vb... despre 1 aprilie bucuresti...
poate facem ceva frumos :D
te salut..si ...spor la treaba.. ai grija c faci cu masina :D
bafta

p.s. : curand imi fac si eu transplant de inima la audi :twisted:

slip 08-03-07 10:03

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 787108)
Sindrofilistilor! :)

ci dracu mai inseamna si asta? erai pe buda si te gandeai la un cuvant pe care sa il inventezi? :))) k si asa ..iti venea acasa brevet de inventator..si nu stiai ce sa faci cu el..si de unde e.. asa k ..ai inventat ceva..sa nu ti-l dea degeaba :))) :lol:
HAI PA>>>....

ne vedem vineri... vb la telefoane.. pa

bakal 08-03-07 10:05

Slp= inca o probabila victima:)

mercurry70 08-03-07 11:45

Deci sa explicam .... Cristi a fost la cumparaturi... Mall(oameni elevati, lux, preturi babane, reduceri ....stiti voi de toate pentru bagati:)) Si de acolo si-a tras cuvantul ala luciferic... Cat despre brevet....i-as da unu ca ne-a unit aici pe toti prin cuvinte uzuale:)....RESPECT:)
Acuma ce sa va zic.....
Edy ...spor la o vopsea cristal.... si daca vrei sa ne vezi si ai timp liber poti apela la noi... Oriunde vei fi oricand .... te vom ajuta:D...Mi-ai dat u niste sfaturi pentru motor.... din pacate tot caut o turbina cu galeria aferenta sau sa adaptez un compresor.... ehh detalii.... Am inteles ca turbina electrica e de toata pomana si nu face altceva decat sa pape curent si viata alternatorului....ehh ... Detalii :)...
Dar ce parere aveti despre peugeot 205 GT 1.9... si cam in ce bani sunt ?
Hai ca am zbughito:) .....
LA MULTI ANI ! Tuturor mamicilor ce ne-au crescut...fetelor , fetitelor, femeilor ce ne tin companie....

Numa veselie......

[email protected]----- pentru plangeri si mesaje:)

JUST-DO-IT 08-03-07 12:43

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE ,pentru toate doamnele si domnisoare o primavara frumoasa tuturor!!!

Attachment 228642

CRyS` 08-03-07 14:37

Edy da pot sa vii cu Meganu!

La multzi ani tuturor Doamnelor si Domnisoarelor!

Si pt baietzii mei LA MULTI ANI pt 9 Martie ca atunci e ziua noastra,40 de pahare!

bakal 08-03-07 15:37

"hai sa bem un paharel,
sa ne veselim nitel.
sus paharul, la mai mare,
ca astazi e sarbatoare"

regretatul Gica Petrescu

slip 08-03-07 18:58

c-asa beau oamenii buni..de sambata pana luni..
c-asa beau oamenii tineri de sambata pana vineri...
c-asa bea 4tuningu.. de sambata pan' la anu !! :)))

si la mai multe intalniri...si mai dese..
aseara a iesit prea frumos.. speram k vineri sa o facem LATA... la fel de lata k pista de avion :D
bafta si.. spor la treaba la masini ;)
ne vedem diseara..sau maine seara..
va salut...cu respect..

CRyS` 08-03-07 20:06

Shi cu mai multe cameri foto si video!Si tura viitoare sa ma filmezi si pe mine !

mercurry70 08-03-07 21:22

Da ce ati mai facut ... mai puneti si voi poze pe forum ... ca ma faceti curios.... ahhh tre sa punem cap la cap toate filmulete si sa facem un titanic lacrimogen de fum cu masini nebune...:) Deci si aseara ati arsoo.... ahh ca nu dati anunt....SLP sa anunti ... ia sa fac eo o agenda telefonica numai 4tuning....
Hai pe maine .... 44 pahare... cred ca venim pe biciclete :))
Noh...hai noroc si voie buna...

CRyS` 08-03-07 22:33

Aseara am comis`o neintentionat! :)Si fara voie!

ZyZ 09-03-07 11:42

Ca sa va dau un hint...cred ca deseara imi scot iar bara si umblu putin la debit...scoateti camerele video baieti, fata mea intra in scena :P. Iar dupa...zice cineva de 40 de pahare? We o comitem si-n seara asta sau nu ?!

CRyS` 09-03-07 12:28

Deah!Diseara unde ne vedem?Palat sau Mall?

ZyZ 09-03-07 12:34

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 787539)
Slp= inca o probabila victima:)

Vezi ca zyz se trezeste incet din amorteala...bucura-te cat mai poti, ca ajungem iar de unde-am plecat...>:)

slip 09-03-07 16:32

nu conteaza unde ne vedem... imp[ortant e sa ne intalnim...
vorbim la telefoane///ne adunam..culegem..ne plimbam..stie numai cine trebuie sa stie...
cat despre anuntat ce si cum facem...si despre poze... nici nu se pune problema... nu pun asa ceva pe forum...
sunt prea multe curve care ne pupa in pwla si dupa asta se duc la altii si borasc tot... si le-o sug si lor... deci..cine tre sa stie..o sa stie...cine nu .nu...

hai ..bafta si ne vedem diseara ;)
pa

DeeaBaby 09-03-07 17:57

:flamed: La muulti ani tuturor di ho ri lor si la cat mai multe pahare golite :lol:

p.s. : Slip, daca azi ii pui inima , inseamna ca azi e ziua lu` audi, so..multz`ani! :baby:
kisSsizZz :lips:

mihay 09-03-07 18:50

sara buna baeti !!! diseara ce facem o sindrofie ceva apoi 40 de pahare zyz-ule slp-ule crys`ule deci punem ceva la cale ca sa incheiem saptamana bine cu evenimente super tari si cam 90% din nopti nedormite :D

CRyS` 12-03-07 07:26

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

A inceput o noua saptamana!Se pare ca cea care a trecut a fost cu peripetzii ... pentru unuii de pe aici ... Cristi asa`i nu?Te mai doare capu sau mai dormi la scarbibiciu?

Se pare ca sapt asta va fi liniste sau ma insel?

Am schimbat numele topicului in DISCUTII/CAFENEA/INTALNIRI IASI!
Sper sa nu va suparatzi!

mihay 12-03-07 08:50

he he he nu crys nu ma mai doare capu dar de dormit la scarbiciu ma mai gandesc iar de stat cuminte saptamna asta nici nu incape in discutie :D adica cum crezi ca ma satur asa usor de party mai ales noaptea

slip 12-03-07 09:16

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 793211)
A inceput o noua saptamana!Se pare ca cea care a trecut a fost cu peripetzii ... pentru unuii de pe aici ... Cristi asa`i nu?Te mai doare capu sau mai dormi la scarbibiciu?

Se pare ca sapt asta va fi liniste sau ma insel?

Am schimbat numele topicului in DISCUTII/CAFENEA/INTALNIRI IASI!
Sper sa nu va suparatzi!

ce vb tu acolo we?? kiar crezi k dak sapt trecuta am facut-o lata... sapt asta o lasam moale? HA... nici gand...
nu stiu c peripetii ai avut tu .dar ieri .. a iesit cu fum si bucati de cauciuc.. peste tot.. undeva unde se aduna baietii buni.. nu cunosc zona si de aia nu spun cum se cheama :D aa... si cu politie..am uitat sa spun.. da oricum nu prea conteaza :lol: bagarea in seama..

deci sapt care vine.. adik asta in curs.. o sa facem ce-o sa facem... si tot bine o sa fie..
nu o sa fie liniste.. :D nu se doarme la servici (fiind salon auto nu prea am cum..de miercuri pana duminica seara...) si nici nu se bea o cafea in funsdatie si .hai acasa.. :D deci.. p mea :lol:
bafta

Mugurel 12-03-07 09:36

:peace: :peace: salutare.ce mai fac baietzii?de 1 Aprilie unde tre sa merg cu fiu-miu ca sa vad masinile tunate din Iasi si nunumai? poate ii tunez si lui carutzul!bafta

ZyZ 12-03-07 09:46

We copchii atomici, prea tare saptamana trecuta...prea tare. Daca nici de data asta n-am comis-o...nu stiu ce sa mai zic. Au cam fost de toate, de la femei pana la prea multe sticle de stiti voi ce si bucati de gume zburand prin aer...si prin pragu' lu' Cretu' :)). Hai Slip c-am inceput bine anu'. Si primavara de-abia incepe. Aveti grija de voi si cu proxima ocazie sa ne vedem la o mocolata. Pup. de la ZYZ.

mihay 12-03-07 10:04

da imi pare rau ca ieri am muncit tata ziua :( dar bine ca vati distrat voi o sa vina si vreamea lu NOD Ssa faca atmosfera nu zyz:D deci oricum cine se da lovit saptamana asta penalizare :))

bakal 12-03-07 10:24

iar am pierdut toata distractia. nustiu cum, dar numai mie mi se poate intampla asta.

corraptor_evo 12-03-07 11:02

Stai linistit RAZ-ule, ca si mie mi se intimpla mai tot timpul. Deh... nu sintem pe faza si gata! ... Asta-i pesa!

mihay 12-03-07 11:24

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 793415)
iar am pierdut toata distractia. nustiu cum, dar numai mie mi se poate intampla asta.

stai felxat razvane ca si eu am pierdut ieri ::sad: distractia asta e doar nu au intrat zilele-n sac da si cand or sa vina :lol:

slip 12-03-07 13:02

hai mah... k or sa tot fie ocazii de acuma incolo ;)
ieri am dat startul :D :twisted:
ne-am facut pofta :twisted: :lol:
edy.. ce mai e cu masina? te bagi la bucuresti? nu am mai vb de mult..am incercat sa t sun..dar nu raspundeai.. si nu am mai insistat...
hai poate n vedem sapt asta. .la o ciocolata..calda..sau ceva..
ok?
va salut ..cu respect,..

slip

corraptor_evo 12-03-07 14:05

La o ciococalda da, daca ajung vineri pina seara in Iasi.
In ce priveste masina, pentru Bucuresti.... Aaaaaaah! Cre'ca nu. Jantele comandate intra in fabricatie de pe 15 martie (nu stiu daca ajung in tara pina pe 25), iar vopsirea merge greu.
Deci, mai sigur: NU! (Din pacate!)

mihay 12-03-07 14:32

corect corect slp abia astept sa fac bibiul sa ma ajute si zyz :D ca singur nu pot si apoi ...............vine vara bine-mi pare ard caucuciuce in parcare.............

24mig 12-03-07 17:54

bravo baieti vad ca va distrati nu gluma, abia astept sa-mi termin masina sa vin si eu sa ma distrez cu voi, sunteti cei mai tari, bafta in continuare.

mihay 12-03-07 18:36

astptam si noi mai ales eu inca o dacie prin zona deci bafta in continuare la ce faci si sa ne vedem sanatosi :d

24mig 12-03-07 18:52

4 Attachment(s)
vreau sa pun si eu ceva poze sa-mi spuneti ceva pareri.....dar nu e terminata mai am mult de munca.....

mihay 12-03-07 23:46

e super tare interiorul cine til face tu si material de unde ai luat daca il faci tu ca sunt si eu in proiect de genu dar....... oricum ai gust parerea mea un lucru nuprea imi place spoilerul eu unu as fi lasat-o clasic asa fac la a mea o las clasic nimic schimbat la el doar doa nush inca am sa pun o buza mica nush sa vad si poate un eleron dar sunt inca indecis oricum imi place si abia astept sa o vad gata spor in continuare si multa rabdare

All times are GMT +2. The time now is 16:01.

- Copyright 2026 4Tuning