![]() |
Re: Evacuari custom INOX
2 Attachment(s)
Quad conversie si eliminare detente pentru slk 3.0 la All Custom Tuning SRL - Ms Tavy ! Recomand .
|
Quote:
Ps masina vine cu 2 tipsuri de fabrica :D Pentru ceilalti care vor preturi, va astept la estimari.Voi mai adauga poze cu proiecte, dar in momentul de fata nu am timp sa le convertesc. Numai bine |
Arta - tine-o tot asa . bafta !;)
|
salut. Modificarea evacuarii la un bmw e36 (evacuarea care trebuie modificata este de pe e46 si se potriveste doar pana la jumatatea masinii) trebuie sudata toba intermediara si teava pt toba finala modificata sau inlocuita +sudat suportii la toba finala. evacuarea de pe e46 este din inox diametru de 63. astept raspuns cu un pret aproximativ.
|
Quote:
|
Salut ma intereseaza un traseu din catalizator-finala,pentru o corsa c, ce bani?
|
Quote:
|
Salut
Pentru un Renault Clio 1.5 Dci 82 de cai ...poti sa ii faci ceva sa sune si ea mai bine un pic ? |
un numar de contact se poate. am sunat ieri la 0726207950 si nu a raspuns nimeni.
as dori sa va fac o vizita pentru o estimare pentru serpisori Opel Vectra z18xe. multumesc |
Unde in Mangalia???
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
salut,ma intereseaza o evacuare completa pentru un porsche boxter 2006,un pret estimativ,cu serpisori,sau inafara de serpisor,inclusiv o iesire dreptunghiulara custom.multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra
|
salut
cat costa o evacuare dubla pt logan? de la intermeriara sa se desparta in Y si sa fie 2 tobe. Ma intereseaza pret pt: -Y -2 tobe -teava dintre ele -manopera. |
nu mai raspunde nimeni aici ?
|
a decedat :)))))
|
Quote:
E ora 2jum,se lucreaza foarte mult la masinile care vor participa la DRAG in acest week-end. cristea_rotitza daca doresti sa stii un pret estimativ, te rog ataseaza niste poze cu ce ai dorii, altfel trebuie sa ajungi la o estimare valentin, nu mai fac loganuri cu evacuare dubla. |
4 Attachment(s)
asta e toba de la porsche,originala,exact una din asta,inox,si sa aiba un sunet smecher,nu stiu cum sa iti zic si daca poti sa imi dai si un pret pentru serpisori....
iar ca iesire vreau neaparat una construita exact cat decupajul din bara,practic un trapez,ceva de genu ,marisor:).ms mult mentionez ca tobele sunt unite intre ele cu inca o teava,vezi ultima poza |
Quote:
traseul cu tobe magnaflow ar fi aprox 1600lei fara tips. ca si tips te pot ajuta doar cu unul dublu magnaflow. |
ms mult,cum m-am hotarat te anunt.
|
1 Attachment(s)
Salutari. As dori sa stiu un pret si cat timp ar dura(pt ca trebuie sa vin in Bucuresti) pt o evacuare completa inox (50mm diametru) Opel Astra 1,6 16v Z16XE. Singurul lucru este ca vreau sa ramana toba finala sport care este pe masina in prezent si Catalizatorul, exact cum ati mai facut pt acest tip de motor. Atasez o poza pt a va reaminti de lucrare. Multumesc.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Update lucrari
FMIC Leon TFSI |
5 Attachment(s)
Lupo 1.8T
|
8 Attachment(s)
Leon 1.8 TSI Turbo-Back exhaust
|
3 Attachment(s)
Salutare, ma intereseaza un pret pentru un "pre-montaj" turbina pe un Logan 1.4 MPI. Am o galerie de evacuare, turbo, flansele pentru turbo si galerie insa le vreau adaptate la motorul acesta, galeria si turbina sa poata fi puse pe pozitie sigura, sa fie plug-and-play vorba aia. Ideea e ca la galerie cilindrii 2 si 3 mai trebuie apropiati intre ei, cum e in prima poza cand aveam serpisori, alea sunt distantele. Galeria de turbo a fost facuta pentru un motor de Golf in 4 cilindri.
Eventual un pret pentru montaj turbo.. am toate piesele (intercooler, intercooler ulei, boost controller, blow-off cu cot pentru traseul admisiei direct, radiator ulei, ceas boost). Mi-ar mai trebui 4 injectoare si un megasquirt:-P. Spatiul este cam limitat, turbina incape in zona aceea dar las oameni mai in masura sa ma ajute. Nu vreau sa renunt la A/C sau servo-directie. Multumesc frumos si astept un raspuns. |
Quote:
din pacate pot spune ca dupa acea galerie nu se mai poate folosii nimic(flansa trebuie schimbata,iar porturile evacuarii dupa chiulasa sunt total diferite ca cele ale galeriei, mai e si problema pozitiei turbinei in asa fel incat sa fie "plug and play" deci clar alta galerie) Daca tu ai acest "kit" de pe un golf, nimic nu se va potrivii, fiind doua caroserii total diferite,deci alte furtune la ulei,alta tubulatura intercooler etc etc. daca esti constient de ce presupune acest proiect iti pot aproxima un pret, dar parerea personala este ca nu merita. Schimba motorul!:) |
Salut , am un polo 6n din 95..luat de curand ...si rasufla pe la galerie unde se imbina cu racordul flexibil , apoi mai e spart in cateva locuri bune plus ca finala e praf, ce ma sfatuiesti ? Se poate repara sau imi trebuie alt traseu astept PM si multumesc frumos!
|
O evacuare la un GTC 1.6 aspirat de la catalizator inlocuind-ul cu unu sport pana in spate fara toba intermediara iar teava sa se opreasca pana in toba finala am eu finalul! un pret aproximativ?
|
La Multi Ani!!! sanatate si cat mai multe realizari
Anul 2013 ne aduce multe schimbari, cea mai insemnata fiind noua locatie,din Bucuresti,urmeaza o harta detaliata. Tavy Quote:
|
Quote:
|
sal cat costa o evacuare dubla adica pe ambele parti la o skoda octavia 1?
|
Quote:
dc nu mai faci loganuri? m-am uitat prin pozele de pe topicul tau si am vazut ca ai facut la un logan galben B01PPV si in genul acela as dori....inclusiv intermediara. e prea greu sau nu prea este cerere? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ? De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara... Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ? Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok. |
Un traseu evacuare pentru Octavia 2 1.9 tdi, mai mare de 63 diametru ? Merci
|
salut, cat ma ajunge o evacuare cap/coada(serpisori, flansa, catalizator 200 celule...pe 63mm) ptr. un Leon 2.0 TFSI, cu iesire stanga/dreapta:?: si care ar fi durata lucrarii:?:
|
Salut cat ma costa un traseu de la catalizator la finala sau + finala pt un opel corsa c 1.2?
|
Nu iti bate capu si eu m-am rugat de el sa ma ajute cu ceva la polo si....sincer puteai sa zici ca nu faci reparatii doar tunning dar in fine !;)
|
Quote:
Quote:
dupa ea poti elimina pe rand catalizatoarele,toba etc, dar o sa se auda foarte tare. ca si pret 150 lei eliminare element(teava dreapta inox) sau 100lei/element daca sunt mai multe de eliminat Quote:
legat de diametru daca sari de 240 de cai poti merge pe 70,daca nu,63 e ideal Quote:
cauta mai multe informatii ai ai sa vezi ca se merge pe 76,fara catalizator, cu 1 sau 2 tobe,si pe urma soft si iti consuma si mai putin si trage si mai bine:) Quote:
Quote:
Imi pare rau ca am incercat sa te ajut,ca la cum pui problema..... |
Salut,
pe 76mm am vazut ca au pus pe Cupra,adica K04s. Imi poti spune de ce sunt bani aruncati pe 63mm? avand in vedere ca turbina face tot...:idea: Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning