Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

gripM3 29-05-12 05:07

Re: Evacuari custom INOX

2 Attachment(s)
Quad conversie si eliminare detente pentru slk 3.0 la All Custom Tuning SRL - Ms Tavy ! Recomand .

zn_tavy 29-05-12 22:20

Quote:

Originally Posted by gripM3 (Post 5043349)
Quad conversie si eliminare detente pentru slk 3.0 la All Custom Tuning SRL - Ms Tavy ! Recomand .

Ms Dragos, te mai astept si pt alte nebunii.
Ps masina vine cu 2 tipsuri de fabrica :D

Pentru ceilalti care vor preturi, va astept la estimari.Voi mai adauga poze cu proiecte, dar in momentul de fata nu am timp sa le convertesc.

Numai bine

gripM3 31-05-12 06:39

Arta - tine-o tot asa . bafta !;)

alexxss 01-07-12 23:49

salut. Modificarea evacuarii la un bmw e36 (evacuarea care trebuie modificata este de pe e46 si se potriveste doar pana la jumatatea masinii) trebuie sudata toba intermediara si teava pt toba finala modificata sau inlocuita +sudat suportii la toba finala. evacuarea de pe e46 este din inox diametru de 63. astept raspuns cu un pret aproximativ.

zn_tavy 02-07-12 09:42

Quote:

Originally Posted by alexxss (Post 5086775)
salut. Modificarea evacuarii la un bmw e36 (evacuarea care trebuie modificata este de pe e46 si se potriveste doar pana la jumatatea masinii) trebuie sudata toba intermediara si teava pt toba finala modificata sau inlocuita +sudat suportii la toba finala. evacuarea de pe e46 este din inox diametru de 63. astept raspuns cu un pret aproximativ.

salut,in momentul de fata nu am timp de lucruri marunte, se lucreaza la proiecte complete.

gabi boldeanu 05-07-12 15:05

Salut ma intereseaza un traseu din catalizator-finala,pentru o corsa c, ce bani?

zn_tavy 07-08-12 10:27

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 5091479)
Salut ma intereseaza un traseu din catalizator-finala,pentru o corsa c, ce bani?

salut, cer scuze pt intarziere,daca nu ai rezolvat deja,te astept la estimare

alex_j37 09-08-12 16:43

Salut
Pentru un Renault Clio 1.5 Dci 82 de cai ...poti sa ii faci ceva sa sune si ea mai bine un pic ?

robertt_rct 10-08-12 09:13

un numar de contact se poate. am sunat ieri la 0726207950 si nu a raspuns nimeni.
as dori sa va fac o vizita pentru o estimare pentru serpisori Opel Vectra z18xe.
multumesc

gabi boldeanu 12-08-12 17:57

Unde in Mangalia???

zn_tavy 12-08-12 23:54

Quote:

Originally Posted by alex_j37 (Post 5132012)
Salut
Pentru un Renault Clio 1.5 Dci 82 de cai ...poti sa ii faci ceva sa sune si ea mai bine un pic ?

salutare, da se poate face sa sune mai "sport" prin eliminarea tobei finale.

Quote:

Originally Posted by robertt_rct (Post 5132674)
un numar de contact se poate. am sunat ieri la 0726207950 si nu a raspuns nimeni.
as dori sa va fac o vizita pentru o estimare pentru serpisori Opel Vectra z18xe.
multumesc

salut, se lucreaza intens la o masina de drag si nu prea am timp de vbit la telefon. serpisori pentru modelul tau gasesti pe ebay, daca nu ma insel undeva pe la 150euro.ceva profi si custom te duce triplu
Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 5135378)
Unde in Mangalia???

ce mangalia?

cristea_rotitza 08-10-12 04:53

salut,ma intereseaza o evacuare completa pentru un porsche boxter 2006,un pret estimativ,cu serpisori,sau inafara de serpisor,inclusiv o iesire dreptunghiulara custom.multumesc anticipat si astept raspunsul d-voastra

valentin_jipa 10-10-12 14:57

salut

cat costa o evacuare dubla pt logan? de la intermeriara sa se desparta in Y si sa fie 2 tobe.

Ma intereseaza pret pt:
-Y
-2 tobe
-teava dintre ele
-manopera.

cristea_rotitza 10-10-12 17:46

nu mai raspunde nimeni aici ?

BuBu>KRS< 10-10-12 20:14

a decedat :)))))

zn_tavy 12-10-12 01:38

Quote:

Originally Posted by BuBu>KRS< (Post 5204759)
a decedat :)))))

KRS-ule,poate vrei sa-ti cada toba :))

E ora 2jum,se lucreaza foarte mult la masinile care vor participa la DRAG in acest week-end.

cristea_rotitza daca doresti sa stii un pret estimativ, te rog ataseaza niste poze cu ce ai dorii, altfel trebuie sa ajungi la o estimare

valentin, nu mai fac loganuri cu evacuare dubla.

cristea_rotitza 12-10-12 17:01

4 Attachment(s)
asta e toba de la porsche,originala,exact una din asta,inox,si sa aiba un sunet smecher,nu stiu cum sa iti zic si daca poti sa imi dai si un pret pentru serpisori....
iar ca iesire vreau neaparat una construita exact cat decupajul din bara,practic un trapez,ceva de genu ,marisor:).ms mult

mentionez ca tobele sunt unite intre ele cu inca o teava,vezi ultima poza

zn_tavy 16-10-12 00:57

Quote:

Originally Posted by cristea_rotitza (Post 5206739)
asta e toba de la porsche,originala,exact una din asta,inox,si sa aiba un sunet smecher,nu stiu cum sa iti zic si daca poti sa imi dai si un pret pentru serpisori....
iar ca iesire vreau neaparat una construita exact cat decupajul din bara,practic un trapez,ceva de genu ,marisor:).ms mult

mentionez ca tobele sunt unite intre ele cu inca o teava,vezi ultima poza

asa da info :d

traseul cu tobe magnaflow ar fi aprox 1600lei fara tips. ca si tips te pot ajuta doar cu unul dublu magnaflow.

cristea_rotitza 16-10-12 10:58

ms mult,cum m-am hotarat te anunt.

larry 17-10-12 14:57

1 Attachment(s)
Salutari. As dori sa stiu un pret si cat timp ar dura(pt ca trebuie sa vin in Bucuresti) pt o evacuare completa inox (50mm diametru) Opel Astra 1,6 16v Z16XE. Singurul lucru este ca vreau sa ramana toba finala sport care este pe masina in prezent si Catalizatorul, exact cum ati mai facut pt acest tip de motor. Atasez o poza pt a va reaminti de lucrare. Multumesc.

zn_tavy 31-10-12 14:22

Quote:

Originally Posted by larry (Post 5212748)
Salutari. As dori sa stiu un pret si cat timp ar dura(pt ca trebuie sa vin in Bucuresti) pt o evacuare completa inox (50mm diametru) Opel Astra 1,6 16v Z16XE. Singurul lucru este ca vreau sa ramana toba finala sport care este pe masina in prezent si Catalizatorul, exact cum ati mai facut pt acest tip de motor. Atasez o poza pt a va reaminti de lucrare. Multumesc.

salutare, sfatul meu ar fi sa-ti iei o galerie de inox de pe net,sunt f ieftine si ok lucrate si pe urma discutam de restul evacuarii,in principiu dureaza o zi

zn_tavy 31-10-12 14:26

6 Attachment(s)
Update lucrari
FMIC Leon TFSI

zn_tavy 01-11-12 11:12

5 Attachment(s)
Lupo 1.8T

zn_tavy 02-11-12 11:08

8 Attachment(s)
Leon 1.8 TSI Turbo-Back exhaust

aleXpeed 09-11-12 02:05

3 Attachment(s)
Salutare, ma intereseaza un pret pentru un "pre-montaj" turbina pe un Logan 1.4 MPI. Am o galerie de evacuare, turbo, flansele pentru turbo si galerie insa le vreau adaptate la motorul acesta, galeria si turbina sa poata fi puse pe pozitie sigura, sa fie plug-and-play vorba aia. Ideea e ca la galerie cilindrii 2 si 3 mai trebuie apropiati intre ei, cum e in prima poza cand aveam serpisori, alea sunt distantele. Galeria de turbo a fost facuta pentru un motor de Golf in 4 cilindri.

Eventual un pret pentru montaj turbo.. am toate piesele (intercooler, intercooler ulei, boost controller, blow-off cu cot pentru traseul admisiei direct, radiator ulei, ceas boost). Mi-ar mai trebui 4 injectoare si un megasquirt:-P. Spatiul este cam limitat, turbina incape in zona aceea dar las oameni mai in masura sa ma ajute. Nu vreau sa renunt la A/C sau servo-directie.

Multumesc frumos si astept un raspuns.

zn_tavy 10-11-12 10:14

Quote:

Originally Posted by aleXpeed (Post 5240556)
Salutare, ma intereseaza un pret pentru un "pre-montaj" turbina pe un Logan 1.4 MPI. Am o galerie de evacuare, turbo, flansele pentru turbo si galerie insa le vreau adaptate la motorul acesta, galeria si turbina sa poata fi puse pe pozitie sigura, sa fie plug-and-play vorba aia. Ideea e ca la galerie cilindrii 2 si 3 mai trebuie apropiati intre ei, cum e in prima poza cand aveam serpisori, alea sunt distantele. Galeria de turbo a fost facuta pentru un motor de Golf in 4 cilindri.

Eventual un pret pentru montaj turbo.. am toate piesele (intercooler, intercooler ulei, boost controller, blow-off cu cot pentru traseul admisiei direct, radiator ulei, ceas boost). Mi-ar mai trebui 4 injectoare si un megasquirt:-P. Spatiul este cam limitat, turbina incape in zona aceea dar las oameni mai in masura sa ma ajute. Nu vreau sa renunt la A/C sau servo-directie.

Multumesc frumos si astept un raspuns.

salutare
din pacate pot spune ca dupa acea galerie nu se mai poate folosii nimic(flansa trebuie schimbata,iar porturile evacuarii dupa chiulasa sunt total diferite ca cele ale galeriei, mai e si problema pozitiei turbinei in asa fel incat sa fie "plug and play" deci clar alta galerie)
Daca tu ai acest "kit" de pe un golf, nimic nu se va potrivii, fiind doua caroserii total diferite,deci alte furtune la ulei,alta tubulatura intercooler etc etc.
daca esti constient de ce presupune acest proiect iti pot aproxima un pret, dar parerea personala este ca nu merita.
Schimba motorul!:)

Tweety_rzw 17-11-12 20:20

Salut , am un polo 6n din 95..luat de curand ...si rasufla pe la galerie unde se imbina cu racordul flexibil , apoi mai e spart in cateva locuri bune plus ca finala e praf, ce ma sfatuiesti ? Se poate repara sau imi trebuie alt traseu astept PM si multumesc frumos!

BBK. 15-12-12 22:55

O evacuare la un GTC 1.6 aspirat de la catalizator inlocuind-ul cu unu sport pana in spate fara toba intermediara iar teava sa se opreasca pana in toba finala am eu finalul! un pret aproximativ?

zn_tavy 02-01-13 19:30

La Multi Ani!!! sanatate si cat mai multe realizari
Anul 2013 ne aduce multe schimbari, cea mai insemnata fiind noua locatie,din Bucuresti,urmeaza o harta detaliata.
Tavy

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5286809)
O evacuare la un GTC 1.6 aspirat de la catalizator inlocuind-ul cu unu sport pana in spate fara toba intermediara iar teava sa se opreasca pana in toba finala am eu finalul! un pret aproximativ?

Salut, mai esti interesat de un pret estimativ?

BBK. 03-01-13 16:04

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 5303793)
La Multi Ani!!! sanatate si cat mai multe realizari
Anul 2013 ne aduce multe schimbari, cea mai insemnata fiind noua locatie,din Bucuresti,urmeaza o harta detaliata.
Tavy

Salut, mai esti interesat de un pret estimativ?

Sigur, La multi ani!

cl86stf 04-01-13 14:12

sal cat costa o evacuare dubla adica pe ambele parti la o skoda octavia 1?

valentin_jipa 08-01-13 11:49

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 5206209)

valentin, nu mai fac loganuri cu evacuare dubla.

salut

dc nu mai faci loganuri? m-am uitat prin pozele de pe topicul tau si am vazut ca ai facut la un logan galben B01PPV si in genul acela as dori....inclusiv intermediara.

e prea greu sau nu prea este cerere?

BBK. 14-01-13 18:30

Quote:

Originally Posted by BBK. (Post 5304661)
Sigur, La multi ani!

Cineva?! m-ar interesa pretul

the_rifle 21-01-13 02:09

1 Attachment(s)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ?

De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara...

Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ?

Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok.

phaeton 23-01-13 18:08

Un traseu evacuare pentru Octavia 2 1.9 tdi, mai mare de 63 diametru ? Merci

BOGY26 30-01-13 20:49

salut, cat ma ajunge o evacuare cap/coada(serpisori, flansa, catalizator 200 celule...pe 63mm) ptr. un Leon 2.0 TFSI, cu iesire stanga/dreapta:?: si care ar fi durata lucrarii:?:

gabi boldeanu 30-01-13 22:43

Salut cat ma costa un traseu de la catalizator la finala sau + finala pt un opel corsa c 1.2?

Tweety_rzw 30-01-13 22:54

Nu iti bate capu si eu m-am rugat de el sa ma ajute cu ceva la polo si....sincer puteai sa zici ca nu faci reparatii doar tunning dar in fine !;)

zn_tavy 04-02-13 12:01

Quote:

Originally Posted by cl86stf (Post 5305740)
sal cat costa o evacuare dubla adica pe ambele parti la o skoda octavia 1?

Salut, la modelul tau nu executam evacuare dubla

Quote:

Originally Posted by the_rifle (Post 5327413)
Salut.
Am un bmw 325 la care evacuarea in zona sondei lambda se uneste pt 30 de cm... Vreau sa elimin acea zona la fel ca in schita de mai jos. Cat ma costa asa ceva la tine ?

De fapt catalizatoare nu mai am. Am doar toba intermediara la care vreau sa renunt dar vreau ca si zona aceea in care se imbina tevile sa dispara...

Poti sa-mi spui daca sunetul se va amplifica semnificativ odata cu eliminarea tobei intermediare ?

Evident vreau sa stiu cat ma costa aceasta lucrare. Nu ma intreseaza ca teava sa fie de inox. Din fier e ok.

zona aceea in care se imbina tevile e special gandita, pentru schimb de gaze, contrapresiune, etc, ar fi o prostie sa o elimini.
dupa ea poti elimina pe rand catalizatoarele,toba etc, dar o sa se auda foarte tare.
ca si pret 150 lei eliminare element(teava dreapta inox) sau 100lei/element daca sunt mai multe de eliminat

Quote:

Originally Posted by phaeton (Post 5331164)
Un traseu evacuare pentru Octavia 2 1.9 tdi, mai mare de 63 diametru ? Merci

salut, spune-mi te rog daca doresti evacuare turboback, si cate atenuatoare doresti(tobe) ca sa-ti pot face un pret.
legat de diametru daca sari de 240 de cai poti merge pe 70,daca nu,63 e ideal

Quote:

Originally Posted by BOGY26 (Post 5341873)
salut, cat ma ajunge o evacuare cap/coada(serpisori, flansa, catalizator 200 celule...pe 63mm) ptr. un Leon 2.0 TFSI, cu iesire stanga/dreapta:?: si care ar fi durata lucrarii:?:

salut, la modelul tau nu poti face serpisori pe turbina stock, diametrul de 63 mm reprezinta bani aruncati.
cauta mai multe informatii ai ai sa vezi ca se merge pe 76,fara catalizator, cu 1 sau 2 tobe,si pe urma soft si iti consuma si mai putin si trage si mai bine:)
Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 5342085)
Salut cat ma costa un traseu de la catalizator la finala sau + finala pt un opel corsa c 1.2?

salut, nu am mai facut, daca ai o poza cu traseul stock ar fi mai simplu, daca nu tre sa-mi fac timp sa caut
Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5342096)
Nu iti bate capu si eu m-am rugat de el sa ma ajute cu ceva la polo si....sincer puteai sa zici ca nu faci reparatii doar tunning dar in fine !;)

Ti-am spus de cand m-ai sunat ca am mult de munca si nu prea am timp,si te-am mai sfatuit sa cauti in alta parte sa-ti rezolvi problema si daca nu gasesti nici o solutie sa ma suni iar in cazul in care terminam proiectele aflate in desfasurare.Atunci chiar nu am terminat s-au prelungit lucrarile si nu sunt genul sa dau masinile clientilor deoparte ca sa fac un ciubuc!!!
Imi pare rau ca am incercat sa te ajut,ca la cum pui problema.....

BOGY26 04-02-13 20:07

Salut,
pe 76mm am vazut ca au pus pe Cupra,adica K04s. Imi poti spune de ce sunt bani aruncati pe 63mm? avand in vedere ca turbina face tot...:idea:
Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning