![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
luci4n_vl: hai coane...
daffy duck™: nr: phenomenon(asa am avut si la legale) privat4u2: acum acum trusca: eeee.. kitz`: da, am avut ceva treaba pe acolo:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. pune odata poze cu ce ai schimba, ca o sa vii la 4tuning si o sa te intrebi de ce zboara obiecte spre tine :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote:
de ce nu iai facut repede 2-3 poze???? |
9 Attachment(s)
in sfarsit Hamann roof spoiler
|
ooo Domnu` Provenzano.. da` dumneata pui numa goodies pe bijuteria asta.. felicitari pentru alegerile facute ! arata PHENOMENAL ! :D
|
eXeqTr: thx. am muncit azi toata ziua :))
|
Da numa piese din astea ieftine chinezesti pui pe masina? :crazy:
|
in sfarsit....ai ajuns aksa...ai ridicat pozele...ai...ridicat bmw`ul la rank`ul de......BMW....bv man....c sa zic....vedem si noi o masina de la valcea la 4TD...ceva unic...ceva..scump...ceva....cu gust...ceva....ce multi nu inteleg ce inseamna TUNING ......FELICITARI!!!!!
PS...raman la parerea mea....TREBUIE FOLIE!!!!!....este doar parerea mea:P sti asta si tu... |
daffy duck™ :poi am mai apucat
|
SV25MBN: ieftine de la : http://www.hamann-motorsport.com/ind...9/aerodynamik/
|
luci4n_vl: thx. stiu ca spui asta din suflet
kitz`:))) |
Eram ironic tata, stiu ce inseamna hamann :) . Am vazut ca ai pus numai piese scumpe pe masina si admir asta. Asta era ideea :D
|
SV25MBN: stiu:))) unii nu isi dau seama cat costa un diffuser Hamann sau....
|
HAMANN....asta cn mai este ma? vre`o strada ceva? k eu nu am auzit de el...:P....stiu...este bulevardul infrumusetirii BMW...:))....sa spun cat costa cosmetizarea?....mai bn lasa...k imi mai cumpar 2 masini din cat a investit "phenomenon" in aceste mici accesorii.....
PS...pareri pls...de la uramaritorii acestui thread...necesita masina folii pe geamuri? sau...sa ramana asa....:P |
luci4n_vl: nu imi pun folie...imi place asa
|
La ce geamuri are provenzano pe masina chiar nu mai vad rostul foliei !!!
|
DEVIL's Style: ca bine zici..si oricum am perdelute:)
|
Nu stiu daca i-ar mai trebuii ceva la masina asta .. arata foarte bine , m-ai ales acum cu elementele hamann .
Felictari pentru toate modificarile ! p.s ..poze cu jantele de m5 e39 + Hamann roof spoiler cand primim :) |
crysty.bobok: tocmai am pus pozele cu Hamann roof spoiler. thx
|
asa da! bravo!......ne vedem la 4tuning? :-P
|
Quote:
|
nice Hamann roof spoiler :)
zicea cineva de folii,ar da bine rau si cu folie pe ea,dar tu stii mai bine.felicitari pt bijuterie |
e mortala cum arata acum :D o sa ia cupa la 4tuning:X:X:X:X si diploma pt cel mai phenomenal M5 ;) will see
|
Frumoasa evolutie!! Ne vedem la Romexpo !?
|
abia astept sa iti vad masina acolo unde ii este locul...intre "bestii" la 4TD...amr 2 zile!!!
|
Quote:
|
Gyo*TDS: thx
rzn_vl: sa fie ...thx luci4n_vl: thx...o sa fie acolo -Claudia-: thx. da o sa fiu |
9 Attachment(s)
astazi....
|
Am mai zis, zic si o s-o mai zic: Ce e smecher e smecher, n`ai ce zice!
|
teen.ager: thx . ma bucur ca mai exista si oameni care Vad ceea ce e frumos
|
nu are cum sa nu-ti placa masina asta!!!e imposibil e pur si simplu superba...nu sunt gata jantele??
|
JusT_SaY_BoBo: ba da sunt. maine pe masina:)
|
pentru dragos cum da cu geamuri fumuri
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1267508811 |
stiam cum da....dar ala nu are perdelute:)
|
Simpatic E39-le, dar parca siliconul ala cu care e lipit eleronul de luneta putea fi aplicat mai bine, nu? Sau poate ma insel eu sau poate sunt carcotas. :) Oricum, m-am invartit vreo cateva minute pe langa masina ta azi si pot spune ca arata foarte bine.
|
SV25MBN: nu, sincer a fost pus chiar bine. nu iti dai seama pentru ca nu ai mai vazut asa eleron de la Hamann pe un M5 e39. thx
|
8 Attachment(s)
pt bro`....cn stie c inseamna munca...si un tuning de bun gust...
|
Posibil, poate era si lumina de acolo. Oricum e "altceva" fata de alte eleroane de luneta sau pleoape. Iar masina per total e superba.
|
luci4n_vl: thx pt poze si pt vizita la romexpo
SV25MBN: da ,e altceva, thx |
Provenzano cand o pui pe dyno? Banuiesc ca s-a schimbat destul de mult puterea masinii ai facut evacuarea + cateva lucruri marunte pe la motor!
|
teen.ager: asta e al 3 lea lucru pe care o sa il fac. 1 -trebuie sa imi vina admisia de la DINAN 2-Soft 3-dyino
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning