![]() |
re: MK3 - G E K
nu a patit nimic
|
Azi 13.12.2010 goalfa a facut 2 ani de cand am inmatriculat-o, tot azi 13.12 s-au facut actele si si-a gasit alt proprietar.... intradevar trist, pentru mine ceva mai mult, dar nu mai era ceea ce aveam nevoie in viitor.... asa ca, cu parere de rau spun
THE END! |
pacat ca ai investit multi bani in masina dar intr-un fel ma bucur pentru tine daca iti doreai asta. spre ce masina te orientezi?
|
:sad: :sad: :sad: sper sa gasesti ceva care sa se potriveasca nevoilor tale... sper ca nu te lasi de tuning, nu? :lol: Macar acolo o janta ceva :lol:
|
Quote:
viitoarea haimana va fi ceva cu 4 usi, gen passat, as vrea sa raman tot in marea familie vw :) Quote:
|
Quote:
acum nu putem face tragedie, ca totii vrem .. si nu e pacat sa vrem ceva mai bun, asa e cand nu ne putem permite 2 sau mai multe una de show, una de zi cu zi, e pacat totusi ca e deosebita in primul rand prin culoarea ei, sigur nu trece pe strada neobservata. ce mai e de spus.. ca imi doresc ca si noul proprietar sa o ingrijeasca la fel de bine cum ai avut tu grija de ea Andrei, iar tu sa te pui repede pe alte 4 roti si sa faci o alegere buna. multa bafta cu ce va veni in locul verziturii :D |
Pacat ca sa investit multa munca si pasiune in masina:(...Dar bun totusi ca nu te lasi de acest sport:lol: ...Sa faci thread cand o sa achizitionezi noua masina
|
nene, gluma ca vanzarea, dar mie imi dai arcurile alea ca te mananc de viu !!!!!!!!!!!! :evil:
|
Quote:
|
felicitari :d cat ai luat pe ea ? daca poti spune .
|
si trebuie sa ne spui daca masina pleaca din Craiova sau ramane acasa :D
|
Ai vandut-o ?Am vazut asta seara in berceni :(
|
a plecat din craiova, este la bucuresti. baiatul este un om foarte ok, sper sa aibe grija de masina cum trebuie.
eu sper ca pana la sfarsitul anului sa deschid un nou topic aici si sa gasesc o masina cu care sa ma inteleg cel putin la fel de bine ca si cu asta. ce a fost a fost frumos, am trecut prin multe impreuna, dar a venit vremea sa mergem pe cai separate. a opus ceva rezistenta azi, nu vroia sa mearga ac-ul de nici o culoare, inchiderea facea figuri, parca ma certa sa nu o dau.... mi s-a rupt o parte din inima cand am semnat actele... pretul este secret de stat :D, oricum e un pret modic spre foarte mic, luand in considerare investitiile dar corect pentru un golf 3. |
Quote:
|
isi ia vr6, nebunu ! :twisted:
|
Quote:
|
bai chiar imi pare rau ca ai dat masina....:(( sa sti ca si mie mi se rupe inima ca ai vandut o masina asa frumoasa....:D:sad::sad::sad:
|
multumesc baieti. vr6 as vrea eu, dar nu imi permite buzunarul veri dastia :D oricum golf nu imi mai iau, vreau ceva mai mare :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ai zis tu ceva in joia aia la meet... de o masina
dinaia iti iei? :twisted: |
isi ai Vento vr6:D e mai mare umpic:))
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
sa speram ca noul proprietar o sa continue thread`ul
|
Nu cred ca o sa continue THREAD-u! Dar ramane de vazut
|
Quote:
|
Am impresia ca moderatorii de la sectiunea VW nu prea mai intra pe aici
|
Quote:
|
daca il vede cineva poate sa il inchida!
noul proprietar clar nu o sa continue aici nimic... |
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
LFS MOD
|
iti sta bine cu casca:-P
|
De unde il putem scoate?:D
|
e un simplu golf 3 luat de pe un site, doar i-am schimbat culoarea si numarul de inmatriculare, m-a apucat putin nostalgia si na, macar asa sa il mai conduc si eu :D
|
2 Attachment(s)
Pentru cine vrea Golf 3 in lfs
|
bmw power in decor :))
|
se poate inchide....
|
Masina e din nou la vanzare :
Poate intereseaza pe cineva golful w w w . au to vi t . ro/volkswagen-golf-C16813390 |
Păcat că nu a ajuns pe mâna cui trebuia!
Ce urât îi stă fără jante :( |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning