![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Quote:
|
sunt deja pregatite.....si sunt si animate(daca intelegi ce vreau sa zic......fetele dau din buric:lol:)
|
Quote:
|
care sunt conditiile ca sa fiu si eu primit la voi in club? sincer
|
trebuie neaparat sa ai o calibra de 2000 16v(SFI) 4x4.....si daca mai are si cip esti acceptat direct ;)[email protected] vedem in seara asta daca vrei ca ieri nu am putut;)
|
Quote:
|
De fapt facea caterinca...
|
Quote:
|
Quote:
|
Atunci il felicit pentru masina! Si multa bafta sa intre in club...
|
un motiv ?
|
ce bate vantu pe aici!Blondule,tu nu mai zici nimica?
|
zi mirik.....cu ce sa iti incant oq???
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps:ceva pt tine Blondule!!!:rolleyes2 |
Quote:
calibra sfi 4x4 in brasov??? singura care o stiu e inmatriculata in italia si se afla intr-o stare de degradare totala. mai e vreuna? |
de aia e vorba . dungi albe pe mijloc
|
Quote:
oricum ar merita pusa la punct..cu ceva efort |
iauzi ba popi, te vorbeste lumea! =)))))
|
Quote:
|
ce stare de degradare totala, ce numere de italia, ce dungi albe? ba baieti nu va mai dati cu parerea daca nu stiti..............calculatoristilor
|
stai flexat ca faci riduri
|
calmativa mai fetit!!! calibra de care e vorba nu are nr de italia,are dungi gri si ii functioneaza si piulita de la prezonul 3 de la roata din stanga spate.......nu aveti alt motiv de discutie???paul ce ai patit???ai imbatranit de o dai in riduri???
|
Quote:
am raspuns la ce a intrebat tipu.. daca am gresit, asta e.. se mai intampla ;) |
Quote:
|
nu stiu de ce te-ai aprins asa, stiu masina despre care vorbesti, si este si asta o epava la randu ei.
anyhow, ii tare tuningu' da pa ia p.s., sper sa nu ma plictisesti cu faze de genu "baaa, ca tu nici nu ai masina si comentezi...etc etc" mirica, ce intensitate au becurile xenon de pe masina ta? se vad f puternic ziua |
Quote:
|
Se gasesc in Brasov instalatii din acelea pe xenon pe H5 sau H7 ca nu mai stiu cat are Astra G. Si cam la ce preturi?
|
Quote:
|
Catalyn aveti pe stock ceva sau tot la comanda aduceti?
|
vezi ca sunt niste topicuri in care se incadreaza mai bine intrebarea ta!
|
Imi cer scuze pentru offtopic.
|
mai paulik.....eu ma refeream la fraza cu ridurile nicidecum la explicatiile care le-ai dat lui hzt412....si daca nu ai inteles ma refeream la acea fraza pt ca ar trebuii sa iti masori cuvintele ;)
hzt412......nu stii ce inseamna epava?nu de alta dar nu te-am inteles........zici ca nu ii merge 4x4 dar tu nu stii nici ce inseamna un cardan....k sa nu mai zic de diferential si multe altele..........stii ce inseamna sebring?.....iti zic eu.....asta este unul dintre lucrurile care se folosesc la epave(sunt 3 la 10 mii in piata) si in acelasi timp este singurul element de tuning "da pa ia" in cazul in care nu stii.......pana sa ne mai zici ce are si ce nu are calibra aia te astept cu intrebarea "ce e aia tuning?" si dupa aia vorbim...ok???cam atat pentru azi dragi telespectatori......pana data viitoare tineti aproape ;) |
bine punctat blondu....=)))
|
Quote:
|
bine punctat Mirica!!!
|
tuning "da pa ia" = evacuare dubla falsa, dungi de shelby, plasa de tzantzari pe la fiecare colt al masinii, plus alte tziganeli in spiritul nostru autohton de care suntem foarte mandri.
inca nu am vazut posesor de calibra sa aiba destui bani sa o intretina asa cum trebuie. in special una 4x4, a carei cutie de transfer crapa 100%, la fel si ansamblul de sfere. despre cardan, ce sa iti zic, 90% l-a dat jos deja. asa ca poate sa isi puna evacuare de calibra fwd, evacuare ce foloseste in acest caz tunelul cardanic, ma gandesc ca e mai simplu. astept urmatoru episod p.s. ideal ar fi sa puna tzava din fatza pana in spate, si o finala de carbon, ca asa se poarta |
iauzi blondule! =)))
|
mai pratine......in primul rand gandesti cam prost.......pana sa sti tu ce inseamna finala de carbon mai asculta si urmatorul episod......pe calibra este evacuare dubla adevarata(care nu trebuie sa fie pe mijloc).....lafel ca la multe alte masini(vw,mercedes,opel).......sti ce inseamna evacuare adevarata si falsa???......plasa de tantari ai la baie ca nu poate fi vorba de masina in cazul tau(tin sa mentionez ca plasa nu este nici macar 1 gram pe aceasta masina,si iar demonstrezi ca nu stii masina).........promit ca in episodul urmator voi reveni in forta..........pana data viitoare tine in tine prostia si lasa oamenii sa isi vada de treburile lor.....hai pa
|
rupt in koko.......am uitat sa te intreb......ala care are calibra are 5000 de euro in buzunar....tu ii ai???sau visezi sa ai si tu in viitorul apropiat???
|
Quote:
daca intr-adevar confund masina, atunci imi retrag toate cele zise mai sus, cu scuzele de rigoare. cat despre faza cu 5000 de euro, esti chiar amuzant, de-a dreptu infantil, la fel si cu restul ineptiilor care la tot spui. inca odata iti spun ca eu judec o masina, nu o persoana pe care nu o cunosc. ca sa revin la problema disputei noastre, poate reuseste cineva sa puna o poza cu masina. cea pe care o stiu eu are plasa la spoilere fata-spate, 2 dungi albe, sau gri, nu mai tin minte exact, un eleron imens pe portbagaj. in spate are 2 terminatii ovale. pe una din ele nu iesea condens deloc intr-o dimineata cand masina statea in fata mea la semafor. daca vrei, da-mi PM cu un id de mess sa ne lamurim, sa nu ne mai intindem aici!! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning