![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
La Multi Ani Stefane , de Sf Stefan :) Sa fii sanatos si la punga gros !!!!
|
Quote:
|
Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!Sarbatori fericite!!!
|
LA MULTI ANI KATANA TEAM !!!!! |
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
No Speed Limit va ureaza .....
Sarbatori fericite, multa sanatate, noroc si bucurie alaturi de cei dragi si fie ca Noul An sa va indeplineasca toate dorintele. *** La Multi Ani! 2010 *** |
Multumim de urari !
Vreau ca in noul an sa fim mai intelegatori, sa nu mai fie discutii aiurea si fara sens, ca pana la urma o pasiune avem cu totii si de aceea ne intalnim , stam ore intregi de vorba, pierdem nopti impreuna, facem chestii care ne plac si radem cand ni le aducem aminte. Pacat ca se pastreaza in memorie si momentele mai grele si urate, insa cred ca acele clipe placute alaturi de prieteni sunt mult mai multe si mai frumoase si ar trebui sa le acopere pe cele mai putin bune. Sper ca acest an sa ne uneasca , sa fim acelasi TEAM ca odiniora, sa fie anul in care dam la o parte orgoliul, sa iertam si sa fim ca la inceput, adica NOI, KATANA TEAM ! Haideti sa fim MARI ! |
Un an 2010 pline realizari si sa va ofere tot ce 2009 in graba lui a uitat :)
|
propun ca sa anu asta sa incepem noi lista de evenimente ...oraganizand un mic "eveniment" intre membri katana in poligon in vacanta dintre semestre cand o sa fie toata lumea acasa ...
PS:sponsorizez eu diplomele :)))) ce ziceti ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cam cand programam "evenimentul" si cine participa pana la urma ?
|
Quote:
|
eu pe 2 februarie termin eu cu examenele ....si cam atunci termina toata lumea
|
Insa Stefan e la Bucuresti, nush daca vine acasa..trebuie vorbit cu fiecare ...ca sa fim toti. Nu a fost pana acum nici o intalnire KATANA TEAM (IS PN) in care sa fim toti. Asa ar fi frumos, facem si niste poze....trebuie vorbit cu fiecare in parte sa vedem cand au o zi libera sa fie prezent.
|
am vorbit cu cristi azi si a zis ca poate is ia concediu toata vacanta si vine si sta in piatra .... si de la iasi nu cred ca mai vine nimeni ...eventual axel dak vine (numa shury il cunoshte ,,,,un baietash cu golf 4) .... in rest nu e nici o sansa sa mai vina cineva din iasi ....
|
Quote:
De Axel mi-a zis Shuriken de el , cu cea mai mare placere il asteptam. Propuneti o zi , sa vorbesc si cu Stefan. Poate vine si el ..sa fim formatie completa ;) |
cum sa lipseasca stefan ..... o sa fie vina (sper) .... il sun eu maine sa vb cu el
|
Quote:
|
pot veni masini si din alte cluburi ? :D
|
Quote:
Cand esti pe mess, sa-ti dau filmuletul de aseara ...de cateva secunde :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ce mai faceti baieti ?:) ... Ce ati mai facut pe la masini ?:) ...
Vad ca nu e deloc activitate pe aici . |
Inghetam , cred ca asta e cuvantul potrivit. Nu am mai facut nimic la ele , conditiile de afara nu-ti permit decat sa stai la caldurica si sa bei un ceai. Dupa ce se incalzeste poate ne apucam de treaba.
|
Quote:
ce a fost o data....si ce`i acum.. mi se rupe sufletul :( |
Asta e ..
Totul merge inainte ...noi sa fim sanatosi :) |
ce se mai aude cu evenimentul ?:rolleyes2
|
Ce eveniment ?
|
Se referea la ce a propus Mad :).
|
Quote:
|
Cel mai probabil dupa 8 februarie :). Sa termin si eu cu "stresiunea" .
Vi s-a facut dor de mine cumva ?:)) |
Quote:
|
Quote:
Ati vb si cu Buddy si Leu ...daca isi fac prezenta si ei ? |
Quote:
|
Pai voi stabiliti o data ... vorbiti si cu restu membrilor si na ... faceti intalnirea in functie de cum sunt liberi toti .
Eu cel mai probabil voi ajunge dupa data de 8 februarie . dar cum mai am o restanta din anii trecuti ... nu stiu cand ma vor programe pt sesiunea de restante . |
n-o veni caldura ? sa vedeti atunci intalneli pe capul vostru :)
PS. Poate ma mai primiti la o intalnire de-a voastra... Numai bineee |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning