![]() |
Re: Sexy braileanca B 44 DVL
hello
ramai mai bine la pompa de simplu circuit...e de 10 ori mai buna decat cea de dublu, cel putin la dacie... eu am trecut de la dublu la simplu, si n-am avut decat beneficii. Nice Car! :twisted: |
10 Attachment(s)
si pozele promise...
|
Quote:
Quote:
|
Fulia..galeria carburatorului...au iesit tais...nota 20!
Acela este cumva carburatorul de lada ? cel pe care l-a avut si NIG-u pt probe? |
Quote:
Garantez pentru apa aia ca nu e distilata...e apa normala(de robinet,furtun mai exact)...acolo am lucrat vara trecuta,unde se fabrica "apa" aia...:lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
p.s. sunt vopsite cu pensula:D si maine la galerie dau al 3-lea strat si la fulie al 2-lea:) |
le poti lasa si asa :)))
esti cumva dinamovist??masina alba..alea rosii |
nu le las asa... ca vreau sa fie cat mai rezistente... mai ales galeria aia care sta pe langa caldura...
nu sunt dinamovist... nici nu sunt microbist:lol::lol: asa ca nu m-ai ghicit:-P + ca masina va fi neagra |
oo..bn ca nu o ai cu fotbalul...
o vei vopsi dupa iarna ..nu?? off-topic , cunosti pe cineva care are macara dinaia pt motor?? |
Salut, arata foarte bine galeria vopsita (e de injectie dupa cum pare, ca a mea cu gaura rotunda), dar evacuarea ruginita o sa strice tot lookul :o, ar da bine si evacuarea facuta negru / cenusiu cumva. Eu am dat-o cu bronz (la recomandarea unor mosi :lol:) si arata binisor.
https://imgur.com/GMCUys.png |
Quote:
|
jantele-s criminale
|
3 Attachment(s)
Quote:
si ultima "achizitie" daca o pot numi asa:-P donatia facuta de mikkai azi:D mersi mult omule las pozele sa vb de la sine:) |
ce iti dau pe ea?:)))) :rolleyes2
|
Quote:
sa-ti amintesc ca acum o saptamana inchideai topicul asta? :-P fi-ti-ar frigideru... [-( |
Quote:
@castoire: vorbim pe mes:):D |
stiu man.....glumeam:P
|
Quote:
|
:)...usor usor din batranica o faci tinerica...bafta.Imi place mult cum arata!
|
Quote:
maine daca e timp sar putea sa urc pe masina ultima "achizitie", am dat la schimb vechea toba pe una mai micuta rotunda si cu silencer:) exact ce cautam eu:) |
gaina batrana face supa buna :):shock:
|
Da are dreptate TMkrf cu gaina ;)0..bafta frate la cat mai multe modificari si fara incidente :)
|
de ce nu scapi de lapile de mers inapoi?
parca ar arata mai bine fara ele. imi plac jantele tale mult de tot, e prima oara cand ma uit mai atent la masina ta si arata destul de bine tinand cont ca e din 79 |
Quote:
nu arata asa de bine masina:( mai are rugina, are vopsea in 5 tonuri de alb dar o sa fie si ea frumoasa cat de curand:D mersi de aprecieri:) |
Stimabile domn, pe la "sedintele de partid" cand mai veniti?!
|
Quote:
|
pai daca le ingropi poate arata mai bine sau ai putea sa faci ceva mai deosebit. ai putea sa le duci la nivel si sa le vopsesti albe sa nu se vada de afara ca ai lampi de mers inapoi, sa se vada numai cand lumineaza. si eu am 1300 si ma enerveaza la culme lampile de mers inapoi
|
sa sti ca o sa iau in calcul ideea ta:-P imi place:D sa pun masalierul la fata cu fusta spate si sa-i dau un strat de lac alb:D cand bag in masalie sa se vada lumina prin caroserie
|
exact;) e ceva unic si inedit pe o dacie. bafta.
|
Cristi cand ma faci si p mine o tura cu batranica:D:D
|
cand or fi bani de benzina;) si cu criza asta.... sigur nu o sa te plimb cat de curant:lol:
bafta |
Quote:
|
nu il credeti ma ca nu are benzina!nu vrea sa va plimbe......:)
|
Quote:
bolidule taci ma!!! ca se prind astia de faza....:lol::lol: daca e plimbai tu cu bolidu mobil:oops: |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
2 Attachment(s)
poze de toamna-iarna:)
|
aoleo da o sa ai mult de lucru la tablarie cand te apuci de ea. bafta cu batrana
|
Quote:
|
Serios acu'...
Dacia RALLY Team, adica masina de curse. Ok, o mai folosesti la carat diverse, asta-i viata, am mai vazut poze cu Lancer Evo cu remorca dupa ea. Da' daca-i faci poze "de toamna-iarna" de ce nu dai portbagajul de plafon jos?!? Macar asa, de dragul aparentelor... |
nu, n-ati inteles..tocmai porbagaju era faza..dar nu ma lasati sa va opresc eu din comentariile negative..poate ii bagati mintile in cap
|
Dacă omului îi place, ce aveţi voi cu el?
Îşi face maşina cum vrea el, nu cum vreţi voi! Mai lăsaţi şi voi posturile astea acide că nu îşi au niciun rost! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning