![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Hai sa-ti dau o pereche de jante pe 15 ieftine. Nu ii cine stie ce model dar ar arata mult mai bine masina cu ele ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ar arata frumos o bara dintr-aia masiva, nichelata, asa cum se gaseste pe modelele de Renault 12 TL.
|
Bravo domne!Iata ca munca depusa nu a fost in zadar, iar in legatura cu culoarea ce sa zic foarte frumoasa ;sper sa o vedem gata cat mai curand!:dance:
|
Superba culoarea asta!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare...sa le faci ceva la stopurile de pe spate..fale rosii..sau negru sus si rosu jos..parerea mea..bafta !
|
Eu aş zice că dă mai bine aşa stock! Se potrivesc cu componentele maşinii!
|
Quote:
|
sus albe (incolor), iar jos rosu :P asta ar fi cel mai ok pentru ea si da foarte bine pe orice dacie
nu inteleg de unde aceasta moda cu negru sus, dar in fine :) probabil pe unele dacii arata bine :????: |
sus alb (incolor), iar jos rosu :P asta ar fi cel mai ok pentru ea si arata bine pe orice dacie
nu inteleg de unde aceasta moda cu negru sus, dar in fine :) probabil pe unele dacii arata bine :????: Scuze, nu stiu de ce s'a postat de 2 ori :shock: probabil de la net ca merge prost in seara asta, rog un moderator sa stearga primul post :D mersi |
la mn e negru tot acum depinde de gusturile fiecaruia :) lasatzi baitul sa isi aleaga singur culoarea pentru ca e masina lui si se vede ce a iesit pana acum .... deci nu prea cred k o sa ia o decizie gresita
|
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
Quote:
|
imi raspunzi si mie...te rog frumos frumo frumos cat se poate de frumos
|
KRF ai ceva followers, poate cumva reusesti sa fructifici asta, macar la nivel de intalniri locale, sa me mai si vedem mai multi cu masinutele noastre :) (poate unii au piese in plus de donat...:) poate informatie, poate legaturi...)
|
Quote:
krf ce ai rezolvat cu rotile ai facut rost de table sau nu prea? parca am vazut ceva pe bazar cu 200 cu tot cu gume de pe un renault. |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
cu jentile am rezolvat ... am facut rost de unele de golf pe 13 (modelu ala mai nasol ) dar nu conteaza pana in vara sunt bune ... numa bine imi voi pune cauciucurile de pe jentile vechi pe jentile astea ca alea sunt ca si noi deocamdata nu am timp sa ma ocup de masina , sunt in doliu |
Condoleante.
|
condoleante dud. am vazut pe mes la status da am crezut ca e la misto.
|
Cine ţi-a murit?... :( ... Condoleanţe!...
|
cineva care a pus "cireasa de pe tort" aceste'i masini ;) imi pare rau man, capul sus ca viata merge inainte ;) condoleante si din partea mea
|
2 Attachment(s)
as vrea si eu o parere din partea voastra ... cum credeti ca ar da masina cu unele jentii ca si astea vopsite pe alb ? (bine inteles nu cu cauciucuri dinastea ) , ca as vrea sa cumpar jentile astea ...
|
sunt misto jantele dar nu le face albe.... fale negre:D o sa dea mai bine, personal imi place modelul;):)
|
man e pacat acum dupa ce ai vopsit-o si facut-o ca la carte sa nu ii tragi si niste jante de bun simt.la ce mama dreaq ai mai trecut in patru prezoane daca nu ii pui si o janta calumea...nu iti bate joc de munca si banii tai!mai bine mai astepti sa faci rost de niste banuti si o incalti si pe ea cum se cuvine!la 100-200 euro maxim iti gasesti jante SH in stare buna si frumoase!:)
|
Quote:
|
cu negru ar da cam aiurea pentru culoarea masinii, parerea mea, in fine :P
Rapido, dar cu jentile de la Benny ce s'a intamplat? aratau foarte bine alea :P nu stiu ce sa zic despre astea, ar merge vopsite pe alb sau gri vorba lui Ace, dar edventual doar pe sezonul asta :P masina asta merita incaltata cu niste jante pe masura ei prin primavara cand vine caldura ;) |
dud daca le pui pe astea nu le fa negre, sau fale interioru negru si bordura alba sau invers interior alb si bordura neagra. sau fale albe. oricum sper ca astea sunt jantele alea provizorii si nu raman pe masina decat pana in vara. bafta la incercarii
|
Vopsite un maro in genul subaru...
|
Subaru le are aurii!...
Rapido, pune-i nişte jante ca lumea... Caută pe forum că găseşti jante super tari la preţuri mici!... |
Ar merge facute albe, va fi un contrast placut.
|
ar merge buza gri si interiorul negru ;)
Sau faci buza gri lac la greu si interiorul auriu ;) |
arata bine masina....tine-o curata;)....muzica nu-ti spun:>...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mie imi plac jantele alea ......sunt oldschool asa.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La astea ma refeream
|
Total de acord cu Robert, o reconditionare si sunt ok.
Bafta! |
Pana isi ia altele sunt bune si astea
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning