![]() |
benzina nu ingheata. eventual ingheata particulele de apa din ea, dar in cazul asta ii pui 1/2 litri de alcool tehnic la un plin, si rezolvi problema
|
vsa
pune cherosen ca sigur nu ingheata!!!! :shock: :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
pai ce mai conteaza 4 pistoane acolo pe langa placerea de a merge cu kerosen... si cu ideile lui vali vsa ( falling hearts man :lol: :lol: )
|
RUGAMINTE
BAAAA, CARE ARE DRUM VINERI PANA IN BUCURESTI ? AM NEVOIE SA AJUNG IN BUC SI SUNT CAM LEFTER :lol: :lol: . SI....MA ROG SI EU DE LUME.
|
vand:*********************
==================== ai un topic special creat-bazar, te rog posteaza acolo-aleks |
vsa
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?t=15875 :shock: :shock: :shock:
ASTA DA CLUB!!!!! :shock: :shock: |
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
si ce ai de gand sa faci la un logan (fal decapotabil):))
:twisted: :twisted: poate daca ai sa ii pui neoane vedem shi noi lufturile dintre aripi (Fara suparare) dar mi se par inposibil de tunat intr-un mod placut masinile astea si daca o faci arata ca dracu parerea mea fara suparare posesorilor |
|
Re:
Quote:
daca-ti mai iei si suspensii si stopuri de la wizzards ... o sa fie super ... Nu fiti carcotasi, ati fost la SIAB sa vedeti loganurile de acolo? v-au placut, daca nu ... sunteti prea smecheri pt noi. :D fara suparare celor ce se simt. :shock: |
3 Attachment(s)
Sa-mi spui daca-ti plac pozele de mai jos.
Nu e dacia, e ranault 12, dar ... la caroserie e tot aia ... asa ca .... |
AJU-ule. Take a look... Eu sincer zic ca il schimba cu mult Loganu kitul asta.
http://www.pilotauto.ro/ro/shop/imgp...cingLine01.JPG http://www.pilotauto.ro/ro/shop/imgp...cingLine02.JPG si mai e unu, la fel de misto... :wink: si sa nu mai vorbim cu ar iesi si unu custom :wink: Think about it! Bafta! |
ma...stiti ce am auzit...ca..si-au pus unii cu motoare de 3000 de la voi din oras...instalatie pe GPL...unu cu audi parca..oricum.saracu..asa naspa masina...mai rar
|
eu nu stiu nika.
|
parca SFW avea la numar...sau asa ceva...tot se dadea el mare pe la linii..ca are audi beton...d-apai...nu mai merge de cand a trecut pe gaz..
|
aha. pai cica se trrece pe h2o :shock:
|
Te-a trimis vali sa te iei de mine pastore ... urat .... :D
Nu ma simt ca nu am sfw la numar :D SFW vine de la \"so fucking wonderful\" :lol: Da nu te lua dupa vali, stii ca el nu se prea pricepe la tuning, ce a vazut el in portbagaj la mine nu era gpl ... era o butelie de nos de 50 litri :D Acuma masina mea e in service ... imi montez aripi si maine sa va uitati la stiri pe la 1, ca o sa transmita astia in direct cum o sa decolez de pe aeroportul bacau. .... zbor pana la cluj .... sa va vizitez :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
sa nu uiti sa iti pui paravantul la geam :shock:
|
vsa
eu sunt de acord cu pastorul,binenteles!!! :shock: :shock:
|
Quote:
normal k esti de acord, doar esti un lingau :lol: :lol: :lol: |
oricum tre sa recunoastem e tare renaultu dar cati bani sau bagat in el???
shi apropo de logan e super beton shi asta e un topic de aberatii nu am aberat shi eu un pic :lol: :lol: oricum bafta tuturor care vor sa nu mai aiba masini stok abia astept sa vina vara poate poate un opel astra gsi/95 poate sa vedem daca mai am bani ce facem din mashina aia |
de fapt....nu el e lingau...EU SUNT ELEVUL LUI... :shock: este un dascal foarte bun valentin asta...cel mai bine ne-a invatat pe cei din cluj..cum sa agatam barbati :shock:
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :D |
hai ca e tare faza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pai... e o problema k ii plac barbatii?
era najpa dak ii placeau animalele sau copii barbatii... il inteleg ei :lol: :lol: |
vsa
neo e marfa tare filmul care l-ai pus pe forum,ala \"demo\" numai ca trebuie sa mai facem ceva actiune ca e cam scurt!!! :shock: :shock: sa vina primavara si facem ceva.......actiune!!! :shock:
|
Lol ... hai sa va mai pun unu...dar e jumate ca dureaza prea mult pana fac ce mi-am propus ... pentru continuarea .... imi trebuie o linie cu SFW cu tine sau SFW cu aleks sau cu ala cu subaru astia cu masinilie mai pompoase ... imi trebe filmata dintre masini si la o calitatea mai bune ... e buna camera lui Gabriel cu fordul...ca se vede bine noaptea...da oricum de acuma se mareste ziua...o sa vedem ce facem...o sa pun filmu la filme si poze ... sper sa va placa...
|
Pune faza aia cand trece cu mana prin geam :)
|
care faza? ca m-ai facut curios...
|
cand trec eu cu masina prin geam .... ???
lasa, nu o pune pe aia. :shock: |
vsa
mai bine puneti o linie cu mine si cu alex!!!! :shock: :shock: ca SFW ne face de ris!!! :shock:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Linie cu tine?Ai facut tu asa ceva? :shock: :shock:
mai milica eu nu as vb in locul tau ca tu nici nu sti sa dai linii!!! :shock: :shock: |
I-a intreaba-l pe Aleks si ai sa vezi ca am fost la iasi, si m-am si dat..Tu ai facut cu aia care nu stiau...care stateau pe langa tine si tu ziceai ca se intrec..lasa ca la vara chiar vreau sa fac cu tine sa te linistesc..
|
vsa
oricum la primavara am sa fac ceva provocari ca sa va arat ce poate racheta albastra!!!!love you all!!! :shock: :shock:
|
Quote:
|
da, vitamina e ....
sincer nu m-ar mira sa ramana fara motor pana la vara, la cata benzina furata baga in masina aia. ma provoci si pe mine la vara vali??? :shock: |
De cati cai/iepe sau ce sunt ei vb aici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:27. |
- Copyright 2026 4Tuning