![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
YZF imi dai si mie pe privat sigla in format vectorizat daca o ai? sa imi fac agtibildu...si daca tot ma duc fac mai multe, pt vizal si pt cine mai vrea sa-mi zica
pana duminica vreau sa-l pun si de aia iti cer... |
Rog toti membrii X-Team Racing Club Constanta sa fie prezenti la intalnirea 4 Tuning din parcarea de la REX Duminica ora 15:00 va fi ceva frumos , sa fim cat mai multi , d mult se astepta o intalnire aceasta va fi o ocazie buna sa reamintim celor din Constanta ca meritam sa ne numim un CLUB !!! X-Team rullz
|
@ metal : o sa vreau si eu...chiar daca am lipit-o prost:lol:inca una de rezerva nu strika:-P
@ PWR : daca nu plek ... prezent :drunk: |
aaa...deci tu ai tradatorule :lol::lol::lol:
|
normal k am :twisted:...
dar mai fa si mie una:yes:... ne intelegem noi:drunk: P.S. sa aduci si tu aparatu...facem poze dum:poke:.. |
eu cred ca o sa am o problema ........bani ...... si e si departe rau de mine ...:( ...si mi-ar parea rau sa nu vin .....
|
vedeti ca se ceasu inainte ... sa il fixati sa fiti la intalnire ;)
|
da sa ne bucuram ca se da ora inainte ca vine mai rpd la-BUSH :))
|
4 tuning pe o parte si X-team pe cealalta...o sa fie cam full:lol:
|
X-Team la ora 2 va fi in locul stabilit sa facem ce avem de facut iar de acolo vom face plecare la rex , veti vedea la fata locului despre ce e vba:D
|
deci la rex la 2...k...
pot sa parchez langa SLR :lol: pe covoru rosu :lol::lol::lol: |
Quote:
striptis ????? :D |
Quote:
|
bv vizal .... mai greu dar te'ai prins ... o sa iti aduc biberonu cu laptic la adunare :P
|
Quote:
|
bha aduceti femei?...sa stiu sa spal dacia:))
|
in salam...daca aseara nu mi-a zis nimeni nimic:silenced::...am fost in trecere pe la aqua:boogy:
...hmmm...mai bine o femeie...:crazy: |
a fost ma si o femeie . UNICA MEMBRA X-TEAM si a demonstrat asta
|
Quote:
|
baiat de treaba ZMA asta,s-a facut cunoscut la intalnirea asta printr-un mod remarcabil
l-a deranjat o dacie din gramada si si-a facut dreptate cu pumnul |
Asta nu stiam? nu am vazut sa se bata nimeni
|
acum asteptam sa puneti pozele :D
|
Quote:
|
ce televiziune a filmat la rex , sau nu a fost de la TV? ca vreau sa ma vad cat de fotogenic sunt...
YZF , fara suparare am inteles ca uni au fost huiduiti si goniti din parcare de la REX doar ptr ca nu erau din Xteam... in fine , barfa |
oricum frumoasa a fost ziua de azi
|
am intrat in gramada de masini x=team in fata la gossip sa iau nr de telefon al unui baiat si al vostru membru ZMa m-a tot blocat; la aqua cand am ajuns a venit la mine la masina si direct m-a plesnit.n-am vrut sa ripostez ptr ca m-am gandit si la restul,ar fi venit politia si ar fi cazut poate altii vinovati.oricum ,exista un Dumnezeu pentru fiecare
|
ca bine zici UST :D...o sa aibe mult de munca most_wanted :lol:
|
Quote:
|
a fost marfa astazi,foarte frumoasa atmosfera,sunt suparat ca nu m-a anuntat nimeni ca yze nu avea ce face cu benzina si o turna pe asfalt =)))))).astept cu nerabdare urmatoarea intalnire :D.fiti cuminti :P
|
O parte din pozele de azi AICI
Pe thread membrii 4tuning constanta Club Opel a fost prezent , X-team , Anonymous , XCE , SV , Logan Club , Mazda ... daca am mai uitat imi cer scuze |
10 Attachment(s)
.................................... |
4 Attachment(s)
............ |
9 Attachment(s)
hai sa bag si eu cateva:D
|
1 Attachment(s)
si un mic filmulet :D
|
am pus eu pozele care le am la grupul x'team
|
Ma bucur ca am reusit sa ne strangem din nou , chiar daca nu am fost toti , a fost un numar mare de membrii , multumesc tuturor care au venit si ca am aratat ca X-Team Racing Club Constanta are cu ce se lauda ! Multumim tuturor membrilor prezenti azi! Respect & X-Team Rullz!!!
|
maine ii dau lu hellman un dvd cu toate pozele si filmarile...dvd e deschis..daca e sa il dai lu metal_militia intai sa puna si el tot ce are si dupaia sa ajunga la tine ady :-) ...voi hotarati
|
Cum venea X-team`u in coloana mare :D
|
si mai lipseau cativa...RIP:twisted: GNT:twisted:...oricum a fost tare ...cine a mai dat burn ca noi:twisted:..mai ales ZNA 8) :woowoo::woowoo::woowoo:
|
vreau si eu poze filmulete etc poop
vizal gnt-u cand am plecat eu de la aqua era la capitol si rip-u plm cred ca iar e pe moarte ca nu a mai dat nici un semn de viata |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning