![]() |
3 Attachment(s)
Uite si provocarea mea... :arrow: :arrow: :arrow:
|
Sunt sigur ca e un Daewoo mai vechi...
Ala e de fapt Datsun, chestia e ca Datsun s-a infiintat mult mai devreme decat Nissan, si da, cred ca e un fel de Acura al Nissanului. De fapt, din ce am inteles eu, Datsun este adevaratul tatic al Nissanului, si motoarele de mare performanta de la Nissan sunt facute de Datsun. |
Quote:
HAIDETI ALDE THINKER COOBRA SPEEDER !!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
Aia neagra cu faruri de E-class si grila de BMW, e un CRX, kitch total; |
asta visinie de mai sus n-am vazut in viatza mea....
zi macar de pe ce continent e! asa sa ghicesc, poate e un Ssang yong sau o masina din China |
Hmmmmmm... Kitsch de la GReddy... :lol: :lol: :lol:
Haideti mah, ce naiba... Asta visinie nu este prototip sau ceva rar... Incercati macar... Nu este asiatica... Ultimul indiciu. :wink: |
volvo sau lincoln...
|
Nu
|
Aoleu, cum Volvo nene? Oricum, n-o sa ghiciti in veci masina aia, mie mi-a spus Hondaru ce este cu conditia sa nu spun pe forum...Nu e vb ca e vreo marca obscura, dar pun pariu ca nimeni n-o va ghici.
|
Moskvitch \"Ivan Kalita\" :bored:
Auto Soviet rulz... :hug: Pariu' ala ca nu o ghiceste nimeni era simbolic, sau ce am castigat...? :lemon: |
2 Attachment(s)
Asta e mai usoara decat Moskvitchu', zic eu...
|
Buick Skylark 1971...cel putin asa am gasit eu. Am ghicit sau nu?? :P :D
|
asta de mai sus arata ca un Chevelle dar nu stiu sigur daca asta e....
Hondare - nu stiu daca e facuta de Greddy sau nu (ma indoiesc, mai ales ca Greddy nu face produse estetice, mai putin conversii), dar chiar daca e, tot kitch ramane (sau lipsa de gust daca vrei), faruri de E, grila de Bmw, stopuri de Supra (am vazut si spatele masini) si deasupra grilei de bmw sigla Honda pe un \"betzivor\" ca la Mercedes.....asta pe lanaga vopseaua negru mat........oricum, fiecare cu gusturile lui |
ford gran torino...sau cel putin seamana
|
Re:
Quote:
Bah Thinker... Lasa vrajeala, ca daca nu dadeai de auto soviet, habar nu aveai ce masina este... :oops: :oops: :oops: :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning