Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Stopuri transparente pentru Dacia 1310 berlina (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/9947-stopuri-transparente-dacia-1310-berlina.html)

SirNenea 27-01-07 00:23

Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????

Quote:

Originally Posted by eu (Post 716923)
LOL. 500 euro? Sa nu exageram totusi. Sunt ele faine, dar totusi... In fine. Cine poate sa imi faca rost de triple de genul celora din imaginea anexata, il rog sa ma contacteze.

nu prea se exagereaza deloc
daca nu sti nu abera

eu 27-01-07 08:51

Deci. Ledurile sunt luate de la zexstar, triplele sunt facute in militari, iar montajul este facut de dsign. Asta ca sa iti arat ca stiu despre ce e vb. In caz ca vrei sa iti dau mai multe detalii, iti spun si preturile detailiate. Nu am luat in calcul mai sus manopera, placile pe care au fost montate ledurile si rezistentele(imi cer scuze daca se cheama altfel, dar acuma pe moment nu imi vine pe limba). 500 euro poate cu tot modificarile facute la masina. In fine. Nu abera tu si nici altii. Nu incerc sa starnesc o polemica pe acest subiect, dar cei care au de gand sa abereze sa se abtina mai bine ;)

GABBY_ 27-01-07 23:33

pai frate cand banii nu sunt castigati la o munca de 10-12 ore pe zi cu mult stres si nervi e logic sa dai 500euro pe stopuri.nu vezi cate masini klumea sunt pe langa tine ?toate sunt oare luate cu salariu de lucrator comercial ?sa fim seriosi

CJ02VDV 30-01-07 10:09

Salut!As dori sa stiu daca R.A.R a Omologat ledurile de pe masina tau??Pentru nu prea cred!!Sau da?:-)

SirNenea 30-01-07 13:02

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 718479)
pai frate cand banii nu sunt castigati la o munca de 10-12 ore pe zi cu mult stres si nervi e logic sa dai 500euro pe stopuri.nu vezi cate masini klumea sunt pe langa tine ?toate sunt oare luate cu salariu de lucrator comercial ?sa fim seriosi

deja aici nu mai e vb de bun simpt
si nu stiu de ce te intereseaza pe tine cu ce banii isi face el masina a furat cumva de la tine de incepi sa zici lucruri dastea???

GABBY_ 02-02-07 17:56

daca terminai dreptul si erai avocat ,te bagam in seama .dar asa ,te las pe tine sa vb ptr toata lumea ,daca si lor le convine

claudiu lucian 02-02-07 18:33

fratilor....vb de tau si vreti sa aveti masina k a lui, dar oare voi ati face sacrificiile p care le face el??? oare stii d cand incearca sa isi faca stopurile alea? stii k d un an le are la facut? u stii, u le vezi p masina si zici...gata, acum a scos banu uscat din buzunar si le-a luat, nu e asa! si pretul, confirm si eu k se apropie p la 500 e

B-69-TAU 08-02-07 00:09

500 de e nu sunt sunt in jur de 250e plus trimplele care mai costa si alea un mil... problema e de leduri de lipit e foarte multa munca! munca pe care o poate face doar dany si saracu cat s-a chinuit sa le faca pe alea mele, i-l sunam de 2-3 ori pe sapt timp de 8 luni poate si mai mult...
imposibil nu e...

andyspeed 13-02-07 22:13

Pt solenza ceva stopuri ?? clare ??? sau nu stiu ...

symy_nbg un break normal 17-02-07 13:45

deci pana la urma se gasesc dealea transparente ptr break ? sau n u , sa stiu si eu mai visez sau ma tre zesc

MihaiS 26-02-07 23:17

as vrea si eu triple transparene pt dacia 1310.dk poate cineva sa ma ajute la achizitionarea unora.sunt din craiova.dk vinde cineva este ru gat sa dea un mp.ms mult.

ice_adryan 05-03-07 22:33

vezi..ce triple are ala..cu TAU...sa vezi ce marfa sunt...cat despre triple transparente...mai bine lasa=te la mana ta..ca-s nasoale ;)

ice_adryan 05-03-07 22:33

gasesti angel eyes pt dacie oare? daca stie cineva...?

MihaiS 05-03-07 22:37

Quote:

Originally Posted by ice_adryan (Post 783128)
vezi..ce triple are ala..cu TAU...sa vezi ce marfa sunt...cat despre triple transparente...mai bine lasa=te la mana ta..ca-s nasoale ;)

bey frate paote nu ne permitem toti triple ca ale lui TAU.in primul rand nu avem de unde le lua c nu se gasesc in comert si in al doilea rand nu toti am da 500 de euroi p triple si sa vine nea ......... si buf in spate.i-ai rupe gatul lui nea........ dupa ce iti face triplele praf??mai citeste si u posturile inainte sa-ti dai cu parerea.

npeti 30-03-07 22:24

5 Attachment(s)
o solute bazata pe stopurile clasice.....is nu costa peste 120 EU dc le asamblezi cu rabdare......(sunt fff multe lipituri )

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning