![]() |
Re: Machetele mele - r27kul
Am avut si eu macheta asta white si o am colata acum(practic e aceeasi lucrare) si nu am remarcat la niciuna problemele expuse de tine. Am mai spus-o si in alt topic, macheta mi se pare foarte ok, in nota obisnuita Autoart. Finisarile si detaliile sunt specifice Autoart, respectiv sistemul de deschidere al capotei, interiorul excelent cu linia bordului redata fidel, scaunul racing impecabil si rollcageul detaliat. Usile si capotele inchid in linia caroseriei si nu prezinta lufturi. Motorul da impresia de slaba reprezentare datorita faptului ca-i negru complet insa masina in sine, cea reala, are motorul negru(carbon)
Parerea mea este ca in jurul acestei machete s-a incetatenit un pic ideea de prost realizare pentru ca acum, se gaseste la un pret mic pe siteuri...oare daca inca mai costa 90 de euro era la fel de prost facuta? No offence r27kul!;)Spor. |
4 Attachment(s)
Not taken :D, stai linistit.
Insa eu ma bazez pe altceva inafara de pret cand afirm asa ceva ( cred ca ultima bucata la 35 Euro am luat-o eu :D, pretul ei pe ebay e undeva la 60 Euro). Distanta prea mare intre portiere, pot spune ca am si Subaru Impreza tot pe alb si nu se vede asa rau, motorul in schimb e foarte bine realizat, chiar imi place. La stopul spate pana la urma se pare ca e ceva mizerie :oops:. Si in fata tot nu apreciez cele 2 scapari. Spun asta in ideea ca, dpdv al meu cea mai bine realizata macheta racing AA este Pejo 206 WRC (si a costa vreo 40 si ceva Euro), cred ca orice livery, chiar mai bine realizata si decat Subaru WRC de 100 Euro!!! |
Dupa parerea mea, din poze reies unele urme de uzura...macheta a fost noua?
|
Noua nouta, garantat. Concluzia, totusi este o macheta 100% must have, asa ca o am ;) (chiar daca a mea o trecut cam usor de controlul calitatii :lol:).
|
Eu n-am niciuna dintre problemele menţionate de tine în poze :mrhappy:
|
Macheta nu intra in clasa superioara de finisare Aa, pretul ei normal ar fi la 60 de euro, pe ebay mai sunt si altii intarziati daca este la 80. Posibil sa fie diferente de finisaj de la model la model. Urmele de vopsea sigur sunt, eu am avut si cu amprente in stratul de lac. Diferenta de vopsea la eleron fata de restul caroseriei este data de faptul ca pe plastic vopseaua prinde altfel, se vad diferente la vopsire platic-metal si la modele mai cu pretentii.
|
nici eu nu am problemele mentionate de tine r27kul ,posibil din finisajele producatorului...mai sunt si cazuri din acestea....nu doresc la nimeni!
|
Quote:
Cum ar zice un personaj mai putin agreat pe forum: "astea sunt autoart-urile" :lol: . Indiscutabil ca au machete bune si foarte bune, dar marea majoritate nu sunt perfecte :oops: cum nu sunt nici la pma sau kyosho. |
1 Attachment(s)
A plecat BMW sa faca ture pe circuit :wave: si m-am pricopsit cu un Pejo :D
|
Quote:
PS:am inteles ca s-ar putea sa ne intalnim pe Col de Turini la anul?:lol::lol::lol: |
205 asta se odihnea in parcare la un omv-eu de mai bine de un an si ceva si acum mi s-o facut mila si l-am luat acasa. Oricum si tu esti vinovat de aceasta achizitie, ca l-ai prezentat :lol:.
|
9 Attachment(s)
Ultima achizitie, nu m-am putut abtine si tot i-am facut cateva poze, desi are o prezentare foarte frumoasa la colegi :D. Frumoasa macheta, Renault Clio R3 1/18 Solido, a imprumutat niste roti racing cu slickuri taiate si am transformat-o in masina de Hill Climb :D (urmeaza sa intre in lumea raliurilor mai tarziu).
Este disponibila in zilele astea la un super pret, pacat sa nu o achizitionezi, cutia este cu cod de piesa de schimb Renault. |
Foarte frumos Clio, ii sta tare bine pe culoarea asta si cu decaluri:!:
|
Quote:
|
Macheta este frumoasa foc.
Ca minusuri mentionez luftul de pe partea dreapta, dintre aripa si portiera, este un defect intalnit la absolut toate Clio R3 Solido, inca un mic minus reprezinta acele sigurante de pe portbagaj, care sunt desenate. In afara acestor aspecte care pentru mine sunt nesemnificative, macheta as trece-o ca fiind una din cele mai bune reproduceri SOLIDO. Sunt convins ca-mi dai dreptate cu macheta in fata. P.S hai cu Lancerul acela galben si superb, ca a cam venit zapada. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning