![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
Credeam ca sunt singurul care nu a stiut unde sa ascunda firul ala de la priza 12v pana sub consola... :lol:
|
SEJ pe depinde ce ai legat acolo...eu am ledurile de la picioare pe care le pot lega la plafoniera dar nu am avut timp.
|
Quote:
|
Salz kyd felicitari ptr boracu tau ^^ sa iti "creasca" fericit si poate o sa dau si eu o tura prin craiova sa ii arunc o privire :)
Anyway arata bn , clean si chiar il prinde bine culoarea. |
HDeviL ms mult...in primavara cand ai timp te astept:D
|
7 Attachment(s)
Kydu a primit cadou de ziua indragostitilor mai devreme,ca a fost cuminte si nu mi-a facut nici o problema toata iarna.;))
|
Frumos, frumos, sa-l stapanesti sanatos! Vad ca vrei sa ajungi AIN-ul la capitolul sunet...:D
|
nop vreau sa am si eu ceva decent :D;))
|
bre frumoasa masina. nu imi plac loganele tunarite si sunt putine facute frumos. a ta e printre alea putine. acolo un sfat daca imi permiti: poate te gandesti la alte oglinzi, nu cromate sau tiganii d-alea, in culoarea masinii si putin sport, eu zis ca ar da excelent.
bafta multa! |
super tare loganu si eu am vrut culoarea pe cere o ai tu dar cind l-am luat eu nu avea decit pe gri cu motorizarea pe care am vruto eu orcum bafat in continuare la tunarit;)
|
underline da multumesc o sa tin cont si de sfatul tau.
marin_LSS mersi mult...mie imi place si gri este o culoare deschisa si scote in evidenta modificarile masini. |
Quote:
Bine MAN:twisted::twisted: |
Am avut grija si de ea....reusesc sa ma impart cu succes intre cele doua iubiri ale mele :))
|
3 Attachment(s)
Azi au venit si boxele fata.
Magnat Dark Power 216 * sistem de difuzoare pe 2 cai * diametru woofer: 16.5 cm, * putere: 120W RMS (300W max) * SPL: 91 dB * raspuns in frecventa: 35 - 21000 Hz * frecventa crossover: 4000 Hz * impedanta: 4 ohmi |
Sa ne spui si noua cum sunt dupa ce le montezi
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning