Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Skillzu 05-02-06 22:57

thx :peace: app:si mie imi place mult cum mi-a ieshit...sunt mandru de ea... :lol:

spoileru' e c&c...nu stiu sa fac brush....cat despre reflexii...asta e secretul meu .....si nu numai....nu ma intrebati k nu va zic... :twisted:

vio[s] 05-02-06 23:14

gg madskilz :wink:
Ai spart topurile cu asta :wink: :peace: :peace: :peace:

Reflexiile sun chiar ca la carte

GolfuletzS 06-02-06 08:05

a spart topurile skilzu meu :))

brav bro :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nu mai au rost comentarile :D

cand mi l`a aratat am ramas :o

ranek 06-02-06 08:59

bv skilzule ... tia iesit prea reala ... Excelent VT ;)

ps: misto reflexiile

ad1 06-02-06 09:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
cat despre reflexii...asta e secretul meu .....si nu numai....nu ma intrebati k nu va zic...

cenzurat
a iesit misto madskilz (am lamurit si dar-u')
bafta multa!

MaTzA 06-02-06 11:38

2 Attachment(s)
Dopa poza pusa de madskilz mi-e shi rusine sa pun poza facuta de mine.Oricum nu am cuvinte pt poza lui bv bv bv X 9999999.

TazAless 06-02-06 12:21

trebuie sa fii mai atent la selectii si sa gasesti o culoare mai realistica
si sa faci masina sa para cat mai reala

tng 06-02-06 12:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MaTzA\"
Dopa poza pusa de madskilz mi-e shi rusine sa pun poza facuta de mine.Oricum nu am cuvinte pt poza lui bv bv bv X 9999999.

aualeuu... poza de 2 mega si ceva
incearca sa redimensionezi imaginile pe care le lucrezi

hitman454 06-02-06 21:52

1 Attachment(s)
sa aud ce aveti de zis ...... e prima masina care o pun aici nu e cine stie ce da imi place masina in general:)

hitman454 06-02-06 21:54

1 Attachment(s)
a da io nu stiu sa pun doua poze intr`un singur mesaj care imi zice si mie cum sa fac:D (si originalu aici).

TazAless 06-02-06 22:02

OFF: Pui poza, dai add attachment, pui poza dai add attachment etc etc :D
ON: In primul rand jantele nu sunt bune, deoarece sunt \"plate\" adica le-ai luat de pe o masina din profil. Tre' sa incerci sa iei jante din acelasi unghi cu masina, sau un unghi asemanator :D
In al doilea rand, spatiul dintre prag si roata fata si roata spate si spoiler nu trebuie sa existe, il poti face negru.
Vezi ca spoilerul ala din fata e cam stramb, la fel tre' sa iei din acelasi unghi cu masina ;)
Si cred ca masina e un pic \"prea\" colorata, tre' sa faci o culoare mai reala.
Atat deocamdata.

Gabi 06-02-06 22:39

2 Attachment(s)
Mi-am īncercat īndemānarea şi, mai ales, norocul pe un Peugeot 205GTI pegătit de VTM.

Comentariile, vă rog! :)

PS: nu am modificat culoarea pentru că proprietarul nu a vrut.

Skillzu 06-02-06 23:05

contrast un pic mai mic si mai puti brigntess la capota si jante..oricum bineee :D :wink:

dshockevo 06-02-06 23:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Mi-am īncercat īndemānarea şi, mai ales, norocul pe un Peugeot 205GTI pegătit de VTM.

Comentariile, vă rog! :)

PS: nu am modificat culoarea pentru că proprietarul nu a vrut.

Gabi ...evoluezi pe zi ce trece !!!
Ai simt estetic si vedere in spatiu bine dezvoltata (adik stii sa cauti bine pozele din acelasi unghi , fata de alti n00bi ) :lol:

Dar nu mai folosii blurr-u in exces ...iti strica ochii :P (la aripa din spate)
...inafara de asta , e bine !
Keep it up !!! :wink:

Gabi 06-02-06 23:19

:icon_kiss skilzu'

dshock: nici nu-ţi poţi imagina cāt m-am chinuit să pun capota pe maşină. Īn poza de pe care am luat-o unghiul īn care era maşina era puţin diferit de cel al Pejoului īn cauză, aşa că am trecut pe Free transform, Disort, Skew şi alte alea.

Anyway, īncă o lucrare de care sunt īncāntat şi sunt mai īncāntat de faptul că voi consideraţi că progresez.

Danke !!!

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning