![]() |
Re: Custom Shop Braşov
Si daca nu te intelegem ce faci :twisted: Astept un semn de la tine pe yahoo ca sa vad ce fac sau nu :D
|
Quote:
|
Yackone am bagat si eu id`u tau .., daca mai este acela... vroiam sa te intreb de un eleron pt un golf 5 :) si mai multe ....
|
yackone felicitari pentru traby.....arata intr-un mare fel
|
Nu se mai aude nimic cu Trabi? Chiar asa de liniste sa fie oare in atelierul "Custom Shop"?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Daca-mi zici ca ala e garajul tau, eu trebuie sa-ti fac o vizita sa vad cum a iesit lucrarea ca te angajez la mine la constructii case si garaje. Deci fata de cum arata cand l-ai inchiriat si de cum arata....
|
Felicitari Dl. Yackone pentru Traby...nu a fost el gata pentru Cluj, KOE dar sa meritat din plin asteptarea!!! E deosebit de frumos, bv!
|
Quote:
Asteptam si alte poze mai de aproape si din interior cu Trabi ;) |
la asa garaj...un wide bodykit se construieste intr-o saptamana;)))
abia astept:) baga gaz sa recuperezi acum:D |
felicitari pt garj ... frumoase lucrari ... cam pe unde ai garajul ?
|
Quote:
|
Dar ceva poze, cum ne-ai invatat pana acuma, nu ne mai sheruiesti? Am fi incantati savedem progresele.
Degeaba e agitatie la garaj in Brasov, daca aici pe forum e liniste. Hai cu pozele sa iti laudam munca. Spor si succes in continuare. |
momentan stiu ca este plecat la Cluj.zilele astea am dat si eu o tura pe la el din motive personale si va asigur k urmatoarele posturi va vor impresiona...sau cel putin asa cred eu.singurul lucru este mai multa dedicatie..stie el la ce ma refer:)
|
hai mai yack nu ne mai tine asa.....vrem si noi sa vedem ce se intampla pe acolo.....share some photos
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning