![]() |
Re: Primul Nissan Meet : 14-15 martie BRASOV
felicitari reshizzo_s13 pt tot efortul depus si o sa fac pe dracu in partu sa fiu pe data de 15 prezet iti trimit pe mp datele mele de contact
|
eu nu stiu daca voi avea masina gata pina atunci de aceea nu stiu nici eu mare lucru.
|
Prezent cu siguranta
|
mai astept datele de contact de la buzzybail, 300zxtt si dohc16!
vam trimis azi datele mele de contact vreau sa rezervam cazarea weekend-ul asta, ca sa fiu si eliberat de o problema! |
Quote:
la mne ar fii o mica(mare problema )si anume ; am facut ceva modificari pe la motor dar ambreajul a ramas stock ... sunt mari sanse sa cedeze prezent voi fi in ori ce fel de situatie dar nush dak cu nissanu ...... |
in mare nu prea conteaza cu ce vine fiecare, ca sincer sa spun nici eu nu stiu daca apus sa ajung cu nissan-ul meu pentru ca sa lucreaza la motor si depinde cad de repede imi vine piesele
mersi pentru date |
Eu dupa cum am zis fara masina nu vin,este un nissan meet nu o intrunire a posesorilor de nissan.Frumos este sa venim toti cu masinile sa facem o sesiune foto si tot ce trebuie,sa fie parcarea plina...nu sa ne intrunim 40 de insi si cu 4 5 masini in parcare...
Eu vin cu masina , dar daca o sa fiu eu si inca 2 3 masini nici nu are rost sa facem nissan meet... Poate totusi ar trebuii sa amanam putin. Parerea mea :lemon: |
tarnafes are intrun fel dreptate .. sunt multi care inca nu au pregatita masina ..
dar vorba a lu U_TUNING este mai mult intalnirea sa ne cunoastem intre noi o intalnire cu poze etc. am putea face mai prin vara .. iunie sau ceva de genu asta .. unde am putea merge cu toti pe transfagarasan acolo chiar se merita o sesiune de poze si acolo chiar serpentine! |
Quote:
Nu vreau sa fiu rautacios dar eu ias vedeam mai mult masina lui U_TUNING decat pe el insasi :lol: Glumesc desigur :lol: Deja 40% sau retras , masinile cele mai interesante deja nus prezente (ma refer la cele modificate major) Poate daca amanam cu macar 2 saptamani are lumea timp sa isi puna la punct masinile...nu e un ultimatum perioada asta de 15 martie...eu zic sa facem o data care sa ne avantajeze pe toti.Sa iasa un meeting de neuitat , mai ales ca este primul nissan meet din tara asta mirifica. Eu am zis ca dau un raspuns sigur pe 20...dar sincer mar avantaja 2 saptamanii,termin masina pana pe 15 dar nu vreau sa plec iarasi cu ea la drum fara sa o testez,sa o setez si etc... Acum ziceti si voi daca sunteti deacord sau nu , daca var avantaja 2 saptamani , timp in care sa avem toti masiniile gata. |
....................
|
Quote:
|
daca am muta pe data de 28-29 martie, cei cu masinile nepregatite, ati putea veni sigur? reusiti sa le terminati daca mutam cu 2 sapt? trebuie sa ne decidem cat mai repede
|
daca amanam cu 2 saptamani .. deci pe 28. 29 martie .. cine mai vine in plus? si cine vine cu adevarata masina?
|
Domnilor a fost doar o parere personala,nu trebuie neaparat sa facem asa,mam gandit doar ca sau retras prea multi pe baza problemelor tehnice.
In 2 saptamani eu zic ca ar trebuii sa fie gata orice mica problema tehinca la masina. Dativa toti parerea nu doar unu doi... P.S. Calculand de acum e chiar o luna la dispozitie. |
Quote:
deci eu personal as fi foarte de acord cu o prelungire...sa am si eu timp sa o pun pe roti din nou.. oricum ar fi,14-15 sau nu, acolo sunt:D daca nu reusesc sa o fac pe asta, sunt cu un sunny cu transplant de inima. SR20....:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning