![]() |
MODIFICARE DE ULTIMA ORA
1 Attachment(s)
pentru proba de sambata de indemanare:
deoarece am primit telefoane de la posibili competitori, care au spus ca traseul este cam de viteza si nu de indemanare, si nu doresc sa-l complic prea mult, am mai facut o bucla mica dupa a 2-a linie dreapta sper sa nu va sperie ca sa nu mai veniti... :wink: |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
interesant...... cred ca vin si eu :D
|
prezent...ca fan :D
|
la proba de indemanare "ascutitorile" vor fi favorite a-si fi impresionat daca ve exista un rwd care sa scoate timpi apropiati celui mai slab fwd :lol:
|
cu toate ca imi doream atat de mult sa vin si eu ....trebuia sa fie prima mea cursa oficiala... (legala) .... dar.. uite ca ghinionul ma urmareste oriunde merg.... masina acum fiind varza... multumita... unui logan mcv care "nu era dotat cu oglinda in dreapta" si sa suit pe mine... succes la cursele de duminica si sper sa nu aud de vreun eveniment nefericit.....
|
X-Team Racing Club Constanta prezenti din nou , probabil participam vreo 4-5 masini , la liniute
|
Si acum intrebarea de 1 000 000$ Sebastian se da cu Dragos evo8??????eu as da si 300euro taxa numai ca sa vad cursa asta!!!!!!
|
knd mai avem parte de asa ceva si noi ln Bucuresti cum erau cele de acum cativa ani pe firul raului Dambovita lntre mihai bravu si autovit???:D
|
nu bagati jeturi :D
|
Quote:
|
deci la Braila a fost din nou un show pe cinste ..masini multe..umblate piloti buni...perfect
sa vedem si ziua de duminica |
cum e vremea pe acolo? tineti`na la curent pt cei din tzara ca sa nu plecam la drum in caz de ploaie
|
de acord cu tine ionut..a fost super tare....
maine mai vedem.... |
Super atmosfera.....:D:D:D:D
|
Cum e vremea?
Ce se aude cu spectatorii? Unde vom sta? In spatele start-ului sau pe linia de 400 m? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |
- Copyright 2026 4Tuning