![]() |
Re: Discutii off-topic
Quote:
|
Dumnezeu stie ce s-o fi intamplat. A fost data stirea si la TV saptamana trecuta.
Presupun ca nimic rau politistilor, pt ca traim in Romania si asta spune tot. Daca in locul "oamenilor legii" era alta masina stationata, sigur se alegea cu amenda, roti blocate si alte nebunii . |
oricum e de *** politia la noi in romania , mai au putin si ajung militie
|
Quote:
P.S.: BULLSHIT e *** de taur ?:)))) |
nici nu vreau sa stiu ce a patit saracu om cand a intrat la declaratii,dar cum am imaginatie......oricum toate aceste cazuri de abuzuri din partea politiei ar trebuie reclamate.postate peste tot si poate asa vor intelegi si dansii ca nimeni nu este mai presus de lege
|
iti dai seama ca nu sa facut nimik la polite ca bineinteles, politia este mai presus ca oricine
|
Direct avocat si cateva televiziuni si nu cred ca mai invita pe nimeni nicaieri.
|
pt ca e plictiseala pe topic-ul asta m-am gandit sa va fac o surpriza
|
2 Attachment(s)
sa urmariti cu atentie aceste filmulete
|
horica horica, ce ai patit tata si bietu snap ce iai facut :)) tare rau trebuie pus pe trilulilu sau pe youtube :))
|
saracu cred ca bause gaz
|
si nu mai zic ca domnul presedinte si-a prezentat bolidul alb zis furia.....saracu
|
ce dor imi eeee:(((:((( bine horiaaaa ..hai sa mia bagam o fisa ..sa vedem ce iese:))
|
si inca ceva nu era beat in filmulet.....nu bause nimic
|
1 Attachment(s)
in caz ca ati uitat de asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning