![]() |
Re: Noutati - scara 1/18
Quote:
|
Le-am studiat si eu pe amandoua (din pozele care se gasesc). Si mie mi s-a parut initial ca Welly este foarte bine facuta, insa mi-am dat seama dupa aceea ca nu respecta realitatea lafel de bine ca cel Kyosho (totusi are un pret mai mic). :-P
Totusi este ceva bun, parca au mai ridicat standardul, pacat de usi. |
Eu zic ca nu are rost sa comparati X6 Kyosho cu Welly. O fi el un model reusit de welly ... dar nu se pot compara. X6 Kyosho din cate stiu eu e chiar reusit. world eye007 ar trebuii sa stie mai bine ca il are :)
|
Quote:
|
Kyosho news:
Morgan 4/4 Sports - Metallic Grey Lancia Stratos HF - Blue Lancia Stratos HF - Yellow Lamborghini Urraco P250 - Gold Lamborghini Countach LP400 - Black Lamborghini Jota SVJ - Silver Lamborghini Jota SVJ - Red Lamborghini Miura P400S - Yellow Lamborghini Jota SVR 2008 - Red Fiat 131 Abarth - Yellow (plain body) Fiat 131 Abarth - Red (plain body) Cadillac CTS-V - Grey BMW 7 Series Long (F02) - Black BMW 7 Series Long (F02) - Grey BMW 120i Convertible (E88) - White BMW 120i Convertible (E88) - Black Ferrari 250 GTO - Red £169.99 Ferrari F40 - Red £169.99 Ferrari Testarossa - Red £169.99 Ferrari 512TR - Red £169.99 |
:O oare o fi crescut nivelul de detalii la modelele ferrari kyosho ? ca pretul s-a dublat :)) din ce vad in lista ta ...
|
BMW 7 Series Long (F02) - Black :arrow: asta nu a aparut deja? sau difera culoarea de sapphire black?
|
2 Attachment(s)
Noul BMW 5 - Norev
|
6 Attachment(s)
Noutati Norev:
|
de abia astept mertzadesu....asta chiar mi-l iau:D:D
|
Oau !
Tata Nano... macheta machetelor, cu mai multe detalii ca in realitate ! 8) |
3 Attachment(s)
Noutati Sun Star.Este plastic,nu diecast.
|
Quote:
|
Noul 5 de la norev cred ca e facut tot dupa matrita kyosho. Am eu asa o presimtire ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning