![]() |
Re: Intamplari mai "haioase"... in ale ilegalelor
Poate si-a prins geaca in jurul braului si s-a lasat la spate si sa c***t in gluga :lol::lol::lol:
|
"norocos" proprietarul masinii !!!
|
Bine ca nu si-a pus gluga pe cap,ca-mi mai murdarea si masina:shock:
|
masina ?!? sau capul lui :lol:
|
Quote:
|
scuze ca zic dar :))))))))))))) idiot rau omu =)))))))))
|
Quote:
|
=))) cum sa te caci ma in gluga :))) looool :lol::lol:
|
da ma ... se mai intampla :lol:
|
loool ce tare faza cu gluga dilau rau de tot omu
|
Probabil i s-a parut buna zicala this is good shit....
|
O intamplare cat de cat haioasa....hm.....luasem carnetu de vreo 2-3 saptamani.....vin de la scoala cu masina....drum cu 3 benzi....+linie de tramvai....plec de la semafor ,,,,peste vreo 50 de metri trebuia sa fac stanga...dau semnal.....ma uit in oglinda...nimeni,,,,...ajung la scuar...si ma pregatesc sa fac stanga....cand ....ma trezesc cu un chevrolet spark langa mine....ala s-a speriat probabil k o sa intre in bordura care urma dupa scuar....si a tras dreapta....in acel moment io franez si el se duce mai departe....in timp ce oglinda mea ii strapungea firava-i tabla de la usa din fata pana la aripa spate =))....mie mi s-a rupt un surub de la oglinda...el masina din fata pana in spate jupuita si tabla infundata :))....am facut stanga sa intrupe strada mea...am oprit si l-am asteptat pe om sa vina sa vb....da ce credeti ca a mai venit ?:)) cred ca era constient de faptul ca o sa ramana fara permis:D. Oricum rezistenta oglinda :> (cielo) :)
|
Quote:
|
Hai ma bogdane... nu fii rau :lol:
|
Pei omu imi daduse claxoane din spate pana sa plec de la semafor :-s io am banuit k vrea sa ne dam :P...dar nu l-am vazut deloc bana nu s-a bagat pe linia de tramvai :P...il vedeam doar in spatele meu cum se tot apropia de mine (greseala mea ,n-am specificat ca dadea claxoane :P:P)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning