Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Land Rover Freelander 2 (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/90764-land-rover-freelander-2-a.html)

blak 12-12-09 18:31

Re: Land Rover Freelander 2 (Arden) - DD Inside

Noup...Doar Vlad :) el singurel si-a facut masina...eu nu am vreo treaba cu ce s-a muncit la masina .

Seal 12-12-09 18:42

4 Attachment(s)
Blak ma ajuta la inchisu wallului mai mult ca sigur. Dar tot ce am facut pana acum este facut de mine. Si am ramforsat ceva ceva azi. Parca e mult mai bine nu?:lol:

Niciodata nu am avut masina de SPL si putini realizeaza lucrul asta. Ca a fost dat scor mare cu masina aia e. Toate incintele de pana acum au fost PENTRU muzica acordate. Este primul sealed al meu. Bun , rau , aia e. Am ascultat difuzoare identice in cutie sealed si in BR. Diferenta e de calitatea sunetului. Nu neaparat SPL. Nu am fost niciodata interesat de SPL. Ca vin la competitii vin sa ma intalnesc cu toti prietenii pe care poate ii vad doar la competitii.;)

Astept pareri... ramforsarile nu stiu daca sunt destule sau nu. La asta o sa ma consult cu cineva.

Seal 12-12-09 18:50

In afara de L-urile acelea ce am folosit si se vede in poze este lemn masiv nu mdf;) (ca intarituri pe lungime)

porsheGTS 12-12-09 18:52

Se vede cat de gros si ca e de buna calitate!!bafta cu proiectul!!!Ce fel de lemn e?

Seal 12-12-09 18:55

Lemnul folosit la constructie se cheama MDF si este preferat pentru fabricarea incintelor,iar cele 4 bucati folosite ca ramforsare pe interior sunt din lemn masiv8)

y_u_s 12-12-09 21:40

Nenea, imi dau doar cu parerea, cred ca lateralele, si anume zonele unde sunt prezoanele, stanga-dreapta, par suprafete destul de mari si cam neramforsate sa zic asa...in rest cred ca mai vii cu cel putin o placa pe fata cu difurile nu? cel putin sa le ingropi...
Multe bafte!

Bogdan OCC 12-12-09 22:03

Cred ca e ceva lemn audiofil, ceva dedikcat precum exbateriile dupa dacie. :D

y_u_s 12-12-09 22:05

Adica?

Bogdan OCC 12-12-09 23:29

Era o gluma (offtopic), macar babanu sa o inteleaga. Sry

IM 13-12-09 00:08

3 Attachment(s)
Lemn masiv este ok daca este de esenta tare: stejar, fag... cele mai des intalnite la noi.
Pot sa te ajut cu placaj stratificat din lemn de fag daca ai nevoie. Se produce in Severin pentru export. Eu ti-as recomanda cel putin doi "ochelari" din placaj stratificat de 3- 4cm, pozitionati in asa fel incat sa lege toti cei patru pereti ai incintei. In imaginea atasata se pot vedea "coastele" de consolidare din interiorul incintei proiectate de mine. Pot sa te ajut cu astfel de "ochelari", debitati pe CNC, din placaj stratificat sau MDF.

Spatiile goale la imbinarile dintre blaturi, incearca sa le umpli atunci cand lipesti blaturile cu pasta de aracet si parf de MDF sau rumegus lemn esenta tare.

Spor la lucru!

PS: la asa ceva ma referer, desenul atasat. Se poate executa si cu freza de mana.

Seal 13-12-09 01:11

YUS:nu mai pun inca o fata deoarece sunt un pic limitat de difuzoare.o sa vezi la momentul oportun.de aceea am insistat cu ramforsarea zdravana in fata. Despre laterale nu vorbeam,vorbeam de ramforsarea fata. A fost greseala mea. Despre laterale,spate o sa apelez la ce zice Ionut..cu ocazia asta sa te astepti luni cu un telefon din partea mea sa vorbim despre asta..Weekend placut copii in continuare;)

Bogdan YBR 13-12-09 04:41

schimbi si titlul topicului cu ocazia asta ? :)

Seal 13-12-09 10:31

De ce sa schimb topicul? Am DD pe masina. Nu inteleg care e pb ta ! Daca vrea sa schimbe topicul sa il schimbe Claudiu dar el stie ca si mine ca pun DD in masina. Asa ca vorbesti fix aiurea;)

Seal 13-12-09 18:43

4 Attachment(s)
Plictiseala maxima...;)

Bogdan YBR 13-12-09 21:34

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 2886881)
De ce sa schimb topicul? Am DD pe masina. Nu inteleg care e pb ta ! Daca vrea sa schimbe topicul sa il schimbe Claudiu dar el stie ca si mine ca pun DD in masina. Asa ca vorbesti fix aiurea;)

apreciez ca ai remarcat directia. ma refeream la faptul ca pui in titlu stage 2-3-4 cat o fi...nici pe departe ca ai vrea sa schimbi echipamentul

All times are GMT +2. The time now is 11:29.

- Copyright 2026 4Tuning