![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
eu zic sa le lase asa,cred ca e ff bn cum le a fc si se vad bn....buza alba nush...
|
mie imi plac,parca sunt mai mari,asa-mi pare mie...sunt ok din punctu meu de vedere,dar de ce nu optezi la ceva mai mare?
|
oky. le-am vazut aseara pe lumina becurilor de pe strada, si lucesc destul de bine.
sincer sa fiu sunt chiar ok. si se vede putin altfel pe viu decat in poze |
Quote:
Deocamdata raman pe 14... poate pe viitor voi sari mai sus.. dar odata raman asa sa nu`mi afectez consumul/bucse/rotule/telescoape/planetare... dupa suspensie probabil vor veni si jante mai mari... daca stii vorba lu`i grasu xxl : "si vre-o 3 perechi de jenti..." |
e frumoasa dar se cam vede diferentza la alb unu e noutz si unu e imbatranit
|
Quote:
|
asa da :X
|
parere: arata bine cu jantele negre, dar parerea mea e ca ar arata mai bine daca ai da jos "bad boy look-ul" ala si ai incerca o grila neagra fara semn, de ce spun asta, uitate in poze arata cam aiurea, poate daca ai fi prelungit capota arata altfel dar asa ..., in fine tie trebuie sa-ti pasa :)Salut
|
cam asa e cu o grila FK ar arata mai bn :D
|
lol...voi da-ti un zoom la poze macar ? ..sau verificati threadul in paginile celelalte ? ...e o grila FK !!! omg...
|
Quote:
|
dap...acum am vazut scuze dar oricum prelungirea aceea de la capota nu prea ma incanta daca pleca din capota adica sa fie dintr-o bucata era altceva dar acum fiecare cu gusturile lui daca tie iti place e cel mai bn :))
|
Quote:
|
parerea noastra sti cum e...el are alte gusturi noi altele...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning