![]() |
Re: Masina Mea: Opel Calibra C20NE - 1994
La cate mi-a facut pe acolo nu mi-a luat mult manopera. Ca mi-o aranjat dupaia toate furtunele , firele si pe mama dreq ca era haos total acolo. Rodajul il fac boby , bag picioru in el , atata oricum ma abtin
|
Am aflat cum ii si cu omologatu. Ma costa 650 lei , dar nu se poate face decat la Bucuresti. Asta inseamna , 650 lei + drum + cazare + spaga pe la RAR , trebuie sa imi pun alte geamuri pe masina fara folie , trebuie sa imi pun toba stock , intermediara , catalizator una alta
|
Quote:
Eu zic că merită, îţi iei cea mai mare grijă de pe cap ! |
Nu prea imi vine. Avand in vedere ca ajung la bucuresti , chiar trebuie sa fii cu absolut toate in regula , ceea ce nu cred ca exista la o masina din 94 cu atatea modificari. Imi trebuie geamuri fara folie , imi trebuie evacuare stock , absolut tot
|
eu nu va inteleg rar-ul vostru...in curand voi schimba si eu motorul la o masina...si nu e nici o problema la noi in ploiesti..nimeni nu ma trimite nicaieri....il fac pur si simplu in ploiesti....
|
Ma pe zi ce trece o iubesc mai mult :). asa incet incet cum trebuie sa merg cu ea , dar asa de mult imi place :D.
O fi ea ruginita si pe mama naibii , dar de cand am pus jantele toata lumea intoarce capul dupa ea. Chiar zilele trecute eram la real ca am pe acolo ceva magazin , si eram in parcare la o tigara cu un prieten , si ma uitam la masina , si trecea lumea pe langa ea si se uita la masina. Asa feeling ai in momentele alea. Nu stiu parca fazele de genu iti dau puterea sa mergi mai departe. Nu mai are motoru asa galagie , nu mai tacane tachetii chiar asa urat. Incet incet se aduna KM. Am deja aproape 200 :D |
Şi poze nu ne pui?...
|
pai da,pune poze sa vedem si noi mandria:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Zilele astea sper sa apuc sa ii fac si cateva poze , numai sa fiu si eu putin liber. Ca is foarte prins cu munca , ajung acasa tot seara si seara nu are rost sa ii fac poze ca nu se vede mai nimic.
Sunt pe vine urmatoarele: Traseu evacuare de pe un C20LET , facut la Borla , diametrul tevii 60mm , toba intermediara si finala borla pro xs . Injectoare C20LET Dupa care o sa facem un soft pe masura injectoarelor , traseului , etc... P.S. Toba mea remus ii de vanzare. Daca intereseaza pe careva dati de stire :D |
salut, spune-mi si mie un pret pe pm, pt toba, te rog.ms
|
600 km de rodaj :) , incet incet ne indreptam spre adevar :)
|
Ma ce dreaq....tu sigur nu mergi cu spatele? la rodaj imediat imi faceam planuri pt cei 1000 km...tu te chinui de o saptamana :))
|
E greu sa mergi numai cu <2500 ture, de asta mai incet cu rodajul. Alex, ti-ai mai scris "rodez" pe luneta? :lol:
|
Nu am mai scris rodez :).
Nu chiar 2.500 ture , undeva pana in max 3.500 de ture. Ma ii foarte nasol ca una doua urca in ture dar noah ne abtinem :). Boby , ce dzo crezi ca am putz de benzina in curte ? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning