![]() |
Si stopurile din spate sunt marfa :) albe asea :D
|
aha marpha ashteptam sa vina pe 13 noiembrie la intalnire.
|
da ma e belea cum arata, l-am vazut si eu azi la icil :P BRAVO TRA
|
hehehe ma bucur ca va place masina si in scrta vreme o sa arte si mai mistoc:))))) :twisted: :roll:
|
ashteptam sa vedei poate mintea dar pana la intalnirea de pe 13 tre sa o termini sa ii facem poze e neaparat,obligatoriu,u must make it! :lol:
|
Mai oamenilor sunteti cam varza nu prea stiti minic despre motoare se vede la voi tuning inseamna doar jenti si praguri si etc facute pe genuchi in garaj asa ca puneti mana pe un manual de mecanica si mai invatati si voi ceva si pe urma mai certativa pe forum pana nu mai puteti.
|
te-ai stricat ! Sincer iti zic.
|
LOl. Sar`na Domn profesor. Ia aratale tu mai mecanicule. Ce stii din carti??? cata mecanica stii tu din cartile alea de mecanica. Pai de-aia sunt service-uri bune in cta ..si mecanici la fel ca invatza ca tine dupa carti. Si ..daca tot esti asa de INVATZAT defineste-mi si mie \"TUNING\"
Astept raspunsul tau cu mare drag STRALIS |
Apropo Lolek stopurile din fata nu iti plac??:)))))
|
stralis te-ai gafat rau de tot :!: daca taceai filozof ramanei :lol::lol::lol:
|
Re:
Quote:
He he He ! stralis // Tuningul nu inseamna numai Motor ! Sunt mai multe tipuri de \"Tuning\" ! Tuningul inseamna si muzica pe care o ai pe masina ! cand ai niste scule de 3000 W inseamna ca ai un ICE Beton ! Si mai departe nu mai continui ptr ca stie lumea de Tuning Interior , Motor , Exterior, Siguranta , etc. |
Ai mei nu va mai luati atat de mine ... stiu ca sunte-ti cunoscatori ...
|
of of mai mai ce de mesteri pe aici mai ales baiatu ala care zicea ca tuningu nu inseamna jentzii si............ ia zii mai STRALIS ce inseamna tuning .apropo poate ne zici si de unde se trage cuvintu'l tuning(originea lui):))))))))))))00
|
vine din latina :))))))))))) :lol: :lol:
|
da cred ca de la cuvintu S'TRAGOPULIS HAHAHHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning