![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Marfa pe stok!!! Ballastri sunt super slim(f usor de montat).
|
Marfa pe stok!
Garantie 12 luni la kituri complete si 6 luni la becurile comandate separat. Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat. Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON |
am pus acum bixenon h4 pe masina si se vede foarte foarte grav:D multumesc dl Serban si meriti un mare upppppppppp!!!!!!!
|
----up----
|
Am cumparat si eu pentru un prieten din Craiova, care nu prea le are cu forumurile. A fost foarte multumit de kitul cumparat de la Serban, asa ca nu-mi ramane decat sa-l recomand tuturor.
|
Si eu il am de mai mult de 1 an... foarte multumit de el, nu am avut probleme.
|
Multumesc pt recomandari, ma bucur ca am clientii multumiti .
|
Garantie 12 luni la kituri complete si 6 luni la becurile comandate separat.
Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat. Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON |
Uppppp.
|
Garantie 12 luni la kituri complete si 6 luni la becurile comandate separat.
Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat. Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON |
Marfa pe stok!
|
o sa vin si eu cat de curand pentru h3 proiectoare serban !
|
Am de ceva timp Bi'xenon, si se comporta extrem de bine, nici o problema cu ele. Recomand, seriozitate, calitate + preturi bune ....:-P
|
VA astept si cu alte cereri pe care incerc sa vi le satisfac in legatura cu "xenonul" .
|
Marfa pe stok!
Garantie 12 luni la kituri complete si 6 luni la becurile comandate separat. Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat. Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning