![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
Quote:
|
8 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 26 : audi a4 2 tdi ( adaptat bara de S line )
|
4 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " : reconditionare jante
|
1 Attachment(s)
Salut o prelungire capota wv golf 1 fara vopsire si chituire kt ma costa? si in kt timp e gata? vin de la deva saptamana viitoare joi si stau 2 zile la buc
Iti atasez o poza sa vezi cum as vrea sa iasa :) |
Cost la ce vrei tu iese pe la vreo 300 ron si se face in 2-3 zile. Problema e ca noi suntem din Constanta si nu din Bucuresti. Dar daca ajungi pe aici te servim cu placere.
Cu respect Daniel Dinu |
ah futui :(( ma gandeam ca sunteti din bucuresti :-s offf... pai probabil k numa la vara:P multumesc
|
vineeeeeeeeeeeee
|
sal ,
as dori sa aflu pretul unei vopsiri integrale pentru un rover 45 din 2002 , masina o sa aiba barile modificate din fibra ( umplute niste bandouri si marita priza din bara fata ) si o sa necesite aceste bari cel mult o mana de chit , in rest masina o sa aiba acoperite gaurelele de la pietricele . |
asa am zis si eu la a mea :D o mana doua de chit :)) si si`a deschis Dan en`gros de chit fibra :))
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu. |
2 Attachment(s)
salut,m-ar interesa si pe mine sa-mi spuneti un pret si un timp de lucru pentru urmatoarele :
- jante reconditionate + vopsite alb - bad boy look ca in imagine din tabla + vopsit capota - scoase toate bandourile ( cele laterale sunt lipite ) Si m-ar interesa si vopsirea aproape integrala a masini in cazul in care se poate sa se rezolve cu casco ( am la omniasig ) |
3 Attachment(s)
Quote:
masina este in poze stock , din pacate nu pot sa fac pana la sfarsitul saptamanii poze in starea actuala, insa ca sa aflu un pret aproximativ iti spun cam ce s-a modificat fata de poze : spatele , momentan nr-u acoperit , emblemele scoase si va trebui dat cu chit pentru a fi gata de vopsire (nu e prima mana de chit ), bara spate si fata sunt clean (scoase bandourile cromate ) , vor avea nevoie de asemenea de chit pentru a fi gata de vopsire ( la fel mana de chit pentru a fi finisate de ochiul unui vopsitor bun ) , si la fata bad boy . vor fi scoase si bandourile laterale si aduse la starea de a fi date cu chit . ca sa iti faci o idee am atasat o poza facuta in photoshop . in rest vopseaua mai prezinta urme de pietricele . avand in vedere ca dupa week-endul viitor iti pot arata pozele , as dori totusi sa stiu un interval de pret si daca peste 2-3 saptamani as putea sa iti las masina la vopsit . |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning