![]() |
Re: Gradinita 4tuning
neaaa...intai sun la 112 apoi te iau pe tine fanatik ne bagam sub masina si ne imprumutam de evacuare :))) mai ales dac e sport
|
Inainte de toate planurile sa va informati daca au fost sau nu morti in masina accidentata ca sa nu aveti treaba cu spiritele lor prin trafic :-P
O sa va bantuie fantoma prin masina spunand ,,vreau faru,, ,,vreau evacuarea,, ,,vreau filtru de aer,, ,,vreau jantele,,si de frica incepeti sa faceti drift-uri :lol: eventual va dezmebrati propria masina pe loc pentru a scapa de ea :D |
Normal ene si apoi ma suni pe mine bai bogdan vezi ca am aruncat in parcare la MC o toba sport un filtru aer sport si gt .Am rezolvat problema
|
hai sa nu mai visam :))
|
Ene....ai vb la Geenie?....eu te ajutam :)) luam trusa de scule si luam pana si triplele :))
|
n-ai vazut k is sparte:)))
|
razzwan aveai multe de luat de acolo ca si tu ai opel :))
|
eu veneam direct cu platforma:D
|
numai la ciordit va ganditi.....nu ti ajunge o roata vrei toata masina :)))))
|
anunt catre toti care aveti masini modificate sound of speed si restu... ........am vorbit cu un fotograf de la click !!si ma voi intalni sambata cu el sa facem niste poze artistice la masini .....cine poate sa fie prezent si vrea poze ...sa-mi dea un pm ...
|
ai pm :D
|
Quote:
nu:))))) |
ba daaaa>:))))
|
uite ce posturi interesante faceti voi :D keep up the good work :P