![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
mai ai tamburii aia de r 18 mici?
|
Ce se mai aude de batrana?
|
Quote:
Plus ca daca era ceva era raspunzator yli si nu vroiam asta pentru ca imi e prieten dar mai mult de atat am un foarte mare respect pentru omul asta. App cand o termini te asteptam la noi in club. |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Exact cand se pregatea o excursie spre casa m-am gandit ca as vrea sa mai schimb cate ceva ca tot sunt la capitolul tinichigerie....asa ca am inlocuit pragul dreapta si rotile:d....sper sa nu se supere Adi pe mine....
|
Frumoase rau jantele:D Pe 14 nu? La pasaje ce ai de gand sa faci ca sa incapa rotile??
|
Super jantele si Dacia e facut-a de nota 10 pana acum...BRAVO!!!
|
Ne dai mai multe detalii despre jante? latime et si alte alea si despre cauciucuri daca se poate :D
|
Pai la pasaje mai face mici reglaje....am sa ma mai joc putin pa puntea pe spate....oricum masina cu 150 de kg pe spate coboara maxim 2 cm....ca e suspensia lemn....
Jantele sunt Borbet T pe 14....8 j toate....ET 9 SPATE si ET 15 FATA....cauciucurile sunt 195/45/15 ....YOKOHAMA.... |
Mortala masina Titisor. Cred ca iti dai si tu seama acum ca au meritat cei 3-5-7 ani de asteptare:).
|
Da multumesc si asta inca nu e tot...:D....abia de acum incep surprizele;)....
Apropo ...VAND CARBURATOARE ORIZONTALE SOLEX ADDHE C 40 in perfecta stare....350 de lei.... Cumpar clapete de motocicleta cu injectie.... |
Mult mai bine dau noile jante , insa trebuia sa faci asta pana sa pui pasajele.:-P, acum trebuiec pasaje de golf 1 pe spate nu de 2.:D
|
arata bine rau cu jantele astea :dribble:
|
Quote:
ca eu acum am si distantiere pe spate... si inca nu e gata;)....ai sa o vezi dupa ce o termin:D....nu ramane asa ca daca ramane aasa am sa zgarii toate masinile dintrafic=)) |
3 Attachment(s)
M-am mai gandit un pic....
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning