![]() |
Re: VW Polo GTi by monk
Ca sa incheiem off topicu,si eu am avut faruri aftermarket inainte,cu angel,leduri,nebunii. O groaza de bani si erau o prostie.Nise chinezarii ordinare. Dupa 2 luni angelurile s-au ars,iar faza scurta batea in V.
Eu am dat pe lupe vreo 800ron fara montaj,dar nu regret.Doar becurile vreau sa le schimb,sa pun ceva mai aproape de cele din fabrica (4300,5000, ce gasesc). |
domnu czr, peste o saptamana vin in tara si vreau sa ma apuc de treaba cu turbina si tot tacamul...te rog frumos mai da mi o data numarul lui nadir ca miam skimbat telu si nu l mai am...:)
u cum stai cu buburuza? ai mai facut ceva modificari?:) te salut si astept numaru lu omu, ms. |
da-mi un buzz pe mess sa ti-l dau...
cat despre masinuta daca tot veni vorba a primit de ceva vreme un turbo timer de la HKS.... urmeaza si alte goodies dar vor fi surpriza :D |
pe mine m a intaratat rau tipu cu polou negru stage 3 (vlad parca il cheama) si gata ma apuc de treaba:))
|
:twisted::twisted::twisted: apuca-te ca merita ;)
|
astazi de curiozitate am dus acaretul la dyno:
rezultatul a fost peste asteptarile mele sincer. 228CP si 395 nm |
acum e putin racheta sa-i spun asa :D
|
Tot iti dau 2 masini. =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu Corsa.Ca de la turbo la turbo. =))
|
https://forum.4tuning.ro/461-dezmembr...o-gti-9n3.html
se vinde bara fata si pragurile de gti :D stare impecabila |
Sa inteleg ca ti-ai luat bara de Cup si pragurile ? :D
|
Quote:
|
Da si asta este o idee buna, vinzi ce nu prea ai nevoie eventual sa ramai cu volanul rotile si motorul :)) criza lu' Boc
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning