Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NEED FOR SPEED Most Wanted 15 noiembrie (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/8677-need-for-speed-most-wanted-15-noiembrie.html)

EvLSant0S 28-11-05 00:32

cu o placa video smechera + ram + un sistem audio smecher .. e SUPER TARE ..
cu ceva mai slab .. e mai slabuttz ...
e realitate pura jocul asta ..
o combinatie de .. joc cu film cu realitate ..
in fine .. asta seara am reusit si eu sa-l fac sa mearga . .si acum ma apuc .. sunt la 0%
va anuntz la cat ma opresc :P

Kolegosu' 28-11-05 00:50

1 Attachment(s)
Tati sa te opresti la asta .... :wink:

Kolegosu' 28-11-05 00:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MC Mate\"
E super naspa.Daca eu nu pot schimba stopurile sau astea, de ce au mai bagata la celelalte masini?Probabil k sa-mi bag unghia in gat.E mult mai naspa ca NFSU, la ala aveai mai multe variante de body kituri si stopuri si faruri,puteai face mult mai multe la masina decat poti face in NFSU2.

pai da ..joca NFSU daca asta nu iti place este o sugestie nu cred k NFSU iti da posibilitatea sa faci la fel de multe cu masina...... NFSMW este cel mai bun NFS de la Porsche .... U si U2 au fost in urma Filmului Fast and Furious respectiv 2 Fast 2 Furious ...... deci mestere joca MW arde-i pe gabori apasa sageata la maximi si da-i x pana se stoarce butelia de Nos ..... simte-te bine cu MW :wink:

P.S. Asta este punctul meu de vedere ..... daca te-am deranjat cu ceva sorry :wink:

Psycho 28-11-05 11:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
ce draq e aia pink slip?

cand iti da pinky slip inseamna k ai facut ( chipurile o cursa pe mashini si l`ai facut ) .. si ii iei mashina :) si t uitzi in garaj :))

deci jocu ` e rau de tot e nebunieeeeee ... pacat k nu mai merg drifturile .. si .... mergeau puse si ptr bani draftingu` ... si cerculetzele si schemele .. in fine .. e marfa si asa .. e bestial jocu nu ma pot oprii din jucat .. nici foame nu mi se face :)

aleks 28-11-05 15:49

cati ani spuneai ca ai? :lol: :lol:

Psycho 28-11-05 16:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cati ani spuneai ca ai? :lol: :lol:

eu ???

Mustang 28-11-05 16:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
ce draq e aia pink slip?

cand iti da pinky slip inseamna k ai facut ( chipurile o cursa pe mashini si l`ai facut ) .. si ii iei mashina :) si t uitzi in garaj :))

deci jocu ` e rau de tot e nebunieeeeee ... pacat k nu mai merg drifturile .. si .... mergeau puse si ptr bani draftingu` ... si cerculetzele si schemele .. in fine .. e marfa si asa .. e bestial jocu nu ma pot oprii din jucat .. nici foame nu mi se face :)

asa e fratioare...
odata ce te-ai pus pe scaun...acolo ramai o buca' de vreme :D

CRyS` 28-11-05 19:23

Ce foame?Am uitat si de prietena 3 zile :lol: !!!E super tare si daca ai un volan cu force feedback e si mai tare!Mie mi`a rupt biroul de la vibratii!!

Super tare frateee!!!!

Psycho 28-11-05 21:41

bah io nu inteleg cu rezistatzi .. 45 de minute sa vina elicopteru sa mor de inteleg suntetzi cu capu :) .. io mai mult de juma de ora nu reushesk :)

Mustang 28-11-05 21:50

recordu meu
48 de min urmarit de curcani fara sa ma prinda :D

Skillzu 28-11-05 22:05

baa...la mine vine elicopteru in 5-6 minute....asta daca plec cu 1-2 la wanted...(heat level)

asa k eu mai mult de 15 minute nu m-am urmarit cu gaborii.....cel mai des mi se inampla sa scap fara sa vreau de ei..si cand vreu sa scap spoape sa ma prinda....oriucm eu nu am jucat de o sapt....inafara de o ora azi... :D

shadowro 28-11-05 23:32

1 Attachment(s)
care a facut bounty mai mare de asta ?
apropo fratilor, am ajuns la sf cand esti in BMW si te fugaresc absolut toti gaborii de pe harta.
Mai eu unu miam bagat toata **** in ***** masii de curcani futui in cur de muisti. Am dat vreo 5 pumni la monitor, pretena e martor:)
Deci ultima cursa va fi cursa vietii voastre.
aaaa.. si unde vroiam sa ajung ? ca , cu acest gallardo din poza ma cac pe el de BMW.

ps imi scuzati limbajul colorat ; sunt inca sub efectul MW.

Psycho 29-11-05 21:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
care a facut bounty mai mare de asta ?
apropo fratilor, am ajuns la sf cand esti in BMW si te fugaresc absolut toti gaborii de pe harta.
Mai eu unu miam bagat toata p**a in p***a masii de curcani futui in cur de muisti. Am dat vreo 5 pumni la monitor, pretena e martor:)
Deci ultima cursa va fi cursa vietii voastre.
aaaa.. si unde vroiam sa ajung ? ca , cu acest gallardo din poza ma cac pe el de BMW.

ps imi scuzati limbajul colorat ; sunt inca sub efectul MW.

ce tzacanit cat bounty are :)

shadowro 29-11-05 22:22

:D are careva un scor mai bengos ?

Alexutzzz 29-11-05 23:40

aha are dreptate bmw nu fuge prea bine dar in curbe sta super :) mai ales la cele stranse :)) aproape l am terminat :)) l am dilit pe razor si acu o sa ii fac pe gabori :)) misto gagica politista :))

All times are GMT +2. The time now is 13:28.

- Copyright 2026 4Tuning