![]() |
cu o placa video smechera + ram + un sistem audio smecher .. e SUPER TARE ..
cu ceva mai slab .. e mai slabuttz ... e realitate pura jocul asta .. o combinatie de .. joc cu film cu realitate .. in fine .. asta seara am reusit si eu sa-l fac sa mearga . .si acum ma apuc .. sunt la 0% va anuntz la cat ma opresc :P |
1 Attachment(s)
Tati sa te opresti la asta .... :wink:
|
Re:
Quote:
P.S. Asta este punctul meu de vedere ..... daca te-am deranjat cu ceva sorry :wink: |
Re:
Quote:
deci jocu ` e rau de tot e nebunieeeeee ... pacat k nu mai merg drifturile .. si .... mergeau puse si ptr bani draftingu` ... si cerculetzele si schemele .. in fine .. e marfa si asa .. e bestial jocu nu ma pot oprii din jucat .. nici foame nu mi se face :) |
cati ani spuneai ca ai? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
eu ??? |
Re:
Quote:
asa e fratioare... odata ce te-ai pus pe scaun...acolo ramai o buca' de vreme :D |
Ce foame?Am uitat si de prietena 3 zile :lol: !!!E super tare si daca ai un volan cu force feedback e si mai tare!Mie mi`a rupt biroul de la vibratii!!
Super tare frateee!!!! |
bah io nu inteleg cu rezistatzi .. 45 de minute sa vina elicopteru sa mor de inteleg suntetzi cu capu :) .. io mai mult de juma de ora nu reushesk :)
|
recordu meu
48 de min urmarit de curcani fara sa ma prinda :D |
baa...la mine vine elicopteru in 5-6 minute....asta daca plec cu 1-2 la wanted...(heat level)
asa k eu mai mult de 15 minute nu m-am urmarit cu gaborii.....cel mai des mi se inampla sa scap fara sa vreau de ei..si cand vreu sa scap spoape sa ma prinda....oriucm eu nu am jucat de o sapt....inafara de o ora azi... :D |
1 Attachment(s)
care a facut bounty mai mare de asta ?
apropo fratilor, am ajuns la sf cand esti in BMW si te fugaresc absolut toti gaborii de pe harta. Mai eu unu miam bagat toata **** in ***** masii de curcani futui in cur de muisti. Am dat vreo 5 pumni la monitor, pretena e martor:) Deci ultima cursa va fi cursa vietii voastre. aaaa.. si unde vroiam sa ajung ? ca , cu acest gallardo din poza ma cac pe el de BMW. ps imi scuzati limbajul colorat ; sunt inca sub efectul MW. |
Re:
Quote:
ce tzacanit cat bounty are :) |
:D are careva un scor mai bengos ?
|
aha are dreptate bmw nu fuge prea bine dar in curbe sta super :) mai ales la cele stranse :)) aproape l am terminat :)) l am dilit pe razor si acu o sa ii fac pe gabori :)) misto gagica politista :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning