![]() |
Re: DB 16 OZN
o cunosc bine...doar am zis asa ca nu te simtii ofensat
|
Quote:
si pe caela asta fac o reclama proasta AMAT-ului in speial reprezentantei Pitesti am fost in vara cu un amic cu loganu la revizie,nu mai stiu 15-20mii km avea avea jo la ambele roti fata la una a schimbat rulmentul la cealalta nau vrut a zis ca nu are joc si frate era la fel ca la cealalta acelasi joc mecanicul initial a completat pe un formular(stiti voi) care sal trimita in spate la depozit sa i se aduca ce are nevoie,a scris acolo ca ambii rulmenti tr schimbati,am vazut cu ochii mei primul formular apoi a venit un inginer decat cu un rulment.mecanicul na putut sa comenteze.magaria a facuto ingineru ala care nu ia convenit ca mecanicu a gasit buba la ambii rulmenti si a falsificat acel formular trecand buba decat un rulment.am ramas uluiti si eu si amicul meu.am avut mai multa minte ca ei si mam dus exact sa caut in cosul de gunoi din biroul inginerului respectiv si instantaneu am gasit vechiul forumular acolo mototolit incare mecanicu cerea 2 rulmenti din depozit sa nii schimbe.tot instantaneu a venit si ingineru dupa mine aproape ca ma trantit sami ia formularu original si mototolit din mana,noro ca am 120kg si na putut decat sa ma atinga nu sa mil ia din mana.era tz,cca 21 seara am sunat la opc si nu a raspuns nimeni apoi amicul meu a zis sa renuntam ca data viitoare sa nui faca vreo belea.eu nu renuntam pana nu il vedeam legat pe ingineru ala pt fals asa ca asta e cu daciotii nostri imputiti din serviceuri,nimeni nu are interes sati faca tie masina noua cu toata garantia ei,toti vor sati dovedeasca ca piesa x e ca noua desi ea crapa de uzaj |
prea multi oameni hoti pe la noi pe aici, coane.
|
cine imi face un virtual cu dacia mea cu niste jante albe de tabla,ca nu stiu daca sa le fac albe sau sa ii pun capacele alea cromate.
|
daca pui niste poze cu masina clare iti fac eu un virtual cu jenti albe;)
|
4 Attachment(s)
poze.pe noapte sunt facute.scuze.o sa revin cu poze clare pe timp de zi.
|
fratzica, la cum arata dacia ta dinainte..nu pot sa cred ca ai optat pentru capacele astea...da-le jos, fa-le cadou, sparge-le, da-le foc... :lol: numai nu le mai tine pe masina...
|
3 Attachment(s)
atunci va rog solutie ........ la rotile mele fara a cumpara jante si fara a face jantele albe pt ca asa imi trecea prin cap dar astia de la mavexim nu ma lasa.
e mai bine asa?capacele originale? |
mult mai bine cu astea ale ei:)
|
1 Attachment(s)
uite sa iti faci o idee cum da cu jentile albe...geamurile sunt Bonus:D
|
OZN-ica un singur lucru rau ai facut ca ai luat de 1.4 motor,pt.400euro luai 1.6.Nu vreau sa te dezamagesc dar o sa vezi nu e diferenta mare intrea logan 1.4 si dacia 1300,sincer nici cel de 1.6 nu imi sta in cale,eu vb din postura mea de manzator al marcii dacia
|
mult mai bine cu capacele ei !!!
|
sincer da vroiam sa il iau 1.6 cu 16 valve dar masina e primita cadou de la ai mei si eu doar am stiut ca o sa fie alba nici macar marca nu am stiut.asta este.
imi place cum arata cu jante albe dar un pic mai jos se poate?va rog mult o poza cu ea mai joasa.mersi AG 20 MCA |
1 Attachment(s)
..........................
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning