Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

mitza mtb 25-07-09 01:25

Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare

In primul rand am o intrebare... la prima vedere o sa para prosteasca... poate si la a doua ..

Audi TT are aceleasi dimensiuni cu conceptul ?
Daca este mai scurt .. masina nu o sa para unpic turtita ? :d

..

In al doilea rand vreau sa te felicit.. nu oricine ar fi avut taria necesara sa se apuce de un proiect de asemenea amploare.. si nu oricine si-ar pierde jumatate de an din viata privanduse de unele placeri si tabieturi pentru a face ceva unic ... esti un om cum rar gasesti ...

Multa bafta in continuare cu proiectul .. abea astept sa-l vad la Tuning Days vopsit si aranjat ! ...

Te salut :)

protuning 25-07-09 21:21

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2511501)
In primul rand am o intrebare... la prima vedere o sa para prosteasca... poate si la a doua ..

Audi TT are aceleasi dimensiuni cu conceptul ?
Daca este mai scurt .. masina nu o sa para unpic turtita ? :d

..

In al doilea rand vreau sa te felicit.. nu oricine ar fi avut taria necesara sa se apuce de un proiect de asemenea amploare.. si nu oricine si-ar pierde jumatate de an din viata privanduse de unele placeri si tabieturi pentru a face ceva unic ... esti un om cum rar gasesti ...

Multa bafta in continuare cu proiectul .. abea astept sa-l vad la Tuning Days vopsit si aranjat ! ...

Te salut :)

masina va parea un pic turtita avand in vedere ca e un pic mai voluminoasa si datorita faptului ca hardtopul il coboram mult sub nivelul prelatei.
dimensiunile categoric nu coraspund cu conceptul, secretul conceptului consta in proportionarea cat mai corecta cea ce e foarte greu, la fel si cu simetria.
in rest mersi pt incurajari si sper sa mai facem cateva surprize placute pana la finalizarea proiectului.

protuning 28-07-09 14:53

3 Attachment(s)
cateva poze mai recente cu proiectul ,se fac ultimele finisaje la parteadin fata dupa care incepem sa luam matritele.

iuly_007 29-07-09 14:25

felicitari pentru munca depusa :)

Sleepy_85 30-07-09 08:43

Futere!A iesit misto fata.
O intrebare am si eu, stopurile si farurile de unde le luati?
ELBA? Ca as vrea sa stiu si eu cam cat va costa

protuning 30-07-09 20:26

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 2522179)
Futere!A iesit misto fata.
O intrebare am si eu, stopurile si farurile de unde le luati?
ELBA? Ca as vrea sa stiu si eu cam cat va costa

stopurile si farurile vor fii confectionate tot de noi ,va fii foarte dificil dar o facem si pe asta.

marik44 31-07-09 16:27

super tare

hadpeter 31-07-09 20:09

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 2523711)
stopurile si farurile vor fii confectionate tot de noi ,va fii foarte dificil dar o facem si pe asta.

Salut Robi .
Sti cu ce ma ocup eu , poate te deplasezi pana la atelierul meu sa te ajut cu farurile si stopurile .
In rest ce sa zic ... foarte interesant proiect , iti urez muuuuult spor la lucru !

Stima
Hadobas Peter.

protuning 31-07-09 21:25

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 2526079)
Salut Robi .
Sti cu ce ma ocup eu , poate te deplasezi pana la atelierul meu sa te ajut cu farurile si stopurile .
In rest ce sa zic ... foarte interesant proiect , iti urez muuuuult spor la lucru !

Stima
Hadobas Peter.

mersi de invitatie!momentan nu tare am timp pt ca tragem cu viteza maxima pe tt dar daca crezi ca ai chef te astept sa vii sa vezi masina si sa discutam acolo cu masina in fata cu ce m-ai putea ajuta.nr meu de tel este 0742121696 cu respect Robert

FLAME 01-08-09 20:01

deabia astept poze cu tt'ul terminat...deja arata bine,dar cand o sa fie terminat o sa fie beton:)

hadpeter 01-08-09 21:25

Salut Robert , scuze dar nu am realizat ce zic ( nu poti misca masina ) , am sa te caut la telefon inainte de a veni .

Stima
Hadobas Peter

RyaN- 04-08-09 23:43

un proiect de zile mari, asa ceva rar(sau deloc) mai vezi pe la noi:shock:
spor la munca !!!;-)

kreasta_style 11-08-09 11:36

spor la munk...superb..

Victor_WRC 11-08-09 12:32

woooow...... foarte frumos .......mult succes in continuare.....

PS: ceva noutati aduse , progrese ???

marik44 11-08-09 14:07

cv poze noi ??? sunt foarte nerabdator :D:D: stima

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning