![]() |
Re: Lucrari ProTuning - Baia Mare
In primul rand am o intrebare... la prima vedere o sa para prosteasca... poate si la a doua ..
Audi TT are aceleasi dimensiuni cu conceptul ? Daca este mai scurt .. masina nu o sa para unpic turtita ? :d .. In al doilea rand vreau sa te felicit.. nu oricine ar fi avut taria necesara sa se apuce de un proiect de asemenea amploare.. si nu oricine si-ar pierde jumatate de an din viata privanduse de unele placeri si tabieturi pentru a face ceva unic ... esti un om cum rar gasesti ... Multa bafta in continuare cu proiectul .. abea astept sa-l vad la Tuning Days vopsit si aranjat ! ... Te salut :) |
Quote:
dimensiunile categoric nu coraspund cu conceptul, secretul conceptului consta in proportionarea cat mai corecta cea ce e foarte greu, la fel si cu simetria. in rest mersi pt incurajari si sper sa mai facem cateva surprize placute pana la finalizarea proiectului. |
3 Attachment(s)
cateva poze mai recente cu proiectul ,se fac ultimele finisaje la parteadin fata dupa care incepem sa luam matritele.
|
felicitari pentru munca depusa :)
|
Futere!A iesit misto fata.
O intrebare am si eu, stopurile si farurile de unde le luati? ELBA? Ca as vrea sa stiu si eu cam cat va costa |
Quote:
|
super tare
|
Quote:
Sti cu ce ma ocup eu , poate te deplasezi pana la atelierul meu sa te ajut cu farurile si stopurile . In rest ce sa zic ... foarte interesant proiect , iti urez muuuuult spor la lucru ! Stima Hadobas Peter. |
Quote:
|
deabia astept poze cu tt'ul terminat...deja arata bine,dar cand o sa fie terminat o sa fie beton:)
|
Salut Robert , scuze dar nu am realizat ce zic ( nu poti misca masina ) , am sa te caut la telefon inainte de a veni .
Stima Hadobas Peter |
un proiect de zile mari, asa ceva rar(sau deloc) mai vezi pe la noi:shock:
spor la munca !!!;-) |
spor la munk...superb..
|
woooow...... foarte frumos .......mult succes in continuare.....
PS: ceva noutati aduse , progrese ??? |
cv poze noi ??? sunt foarte nerabdator :D:D: stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning