![]() |
Re: SuperNova din Bistrita
pragurile le-am luat de multa timp, incearca la aia cu piese auto vizavi de sapca pe aurel vlaicu cum urci pe scari ( de acolo le-am luat eu)
cristi nu am dat-o inca |
tare frumoasa masina mi se pare ca am vazut-o ieri pe drumul spre dej in jurul ore 19 :00 :???:
|
da eu eram mergeam pana acasa.
|
Si ca sa nu zice-ti ca stau si nu mai dau nici un detaliu de masina.
Am participat in weekendul care tocmai a trecut la un eveniment de DragRacing la vatra dornei unde am luat locul 2 la grupa A1 75 Cp, fiind invins de un citroen axn o masina extrem de usoara care merge f bine. Ca si victime la libere : fiat punto model nou 90 cp; bmw e36 318 is; vw golf 1.9 tdi 101 cp |
felicitari pt premiul obtinut la vatra dornei .... si mai ales felicitari pt ce ai facut pe masinuta asta ,,,,, ca am vb ceva ceva acolo da nu am apucat sa vb tot ce era de vb si acu am citit aici tot ce ma interesa ....
felicitari inca odata de la baietii din piatra neamt |
5 Attachment(s)
mersi, cateva poze de la Suceava
|
Cursa de la Vatra Dornei a fost ultima cursa de DragRacing pentru masina sub mana mea.
Masina de azi si-a schimbat proprietarul si din cate se pare nu va mai fi prezenta la astfel de evenimente. A fost placere pentru mine sa o am, sa mucesc la ea, sa o injur, si sa imi ofere sadisfactie si bucurie. Urmeaza un alt proiect.... |
Ma bucur ca ai reusit s-o vinzi...:-)
Ce urmeaza? |
Rog un moderator daca se poate sa imi salveze si sa imi converteasca thread-ul in format pdf sa mi-l trimita pentru ca as dori sa il pastrez.
Multumesc si astept un raspuns. |
ce masina urmeaza>??:-P:-P
|
Si-a luat deja un A4 1.8 turbo........cu planuri mari de viitor:d
|
toata lumea are planuri, bani tot mai putina lume.
bafta ukule, pastreaza ceasurile alea pentru viitoarea masina :P:lol::lol::lol: |
Foarte frumos...simplu si frumos:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning