![]() |
1 Attachment(s)
...
se vede ceva scris cu cifra 9 pe spate. Totul se leaga cu preparatorul care acum cativa ani a daramat toate recordurile cu Skylineul lui propietate un R33 9 si ceva 400m si 341-343 vit de top la acea vreme. Acum lucreaza la un nou R34 propietate personala. :wink: |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
lucreaza nu gluma lucrari de zi cu zi normalam la Bucuresti se schimbau bujiile de rodaj cu unele de curse. Lucrau si reglau oriunde se potea nu erau figuranti, si sub masina pe drum se bagau daca era cazul. |
pot sa spun doar atat...bv Sebastian ai facut o alegere buna de tot nu stiu daca era vreun roman capabil sa iti faca asa ceva la masina...se stie ca japonezi sunt buni pe masinile lor...si de aia te felicit...foarte bine...speram sa vedem si noi masina in actiune in martie sau cand va fii prima liniuta...pana acum am admirat-o asa...ca expozitie si prea putin pe pista dar vrem sa vedem ce ii poate pielea si sunt sigur ca ii poate mai rau decat un gallardo :wink:
|
Re:
Quote:
|
Se pare ca intr-o luna vor veni si piesele care lipsesc acum, eu le-am platit de prin Noiembrie.
|
bravo Sebastiane.. asta e un tuning de calitate nu ce vedem pe masinile autohtone(dacii) - nu am vrut sa jicnesc pe nimeni da asta e adevarul- masina ta chiar e cea mai tare din Romania la ora actuala...
Cati Cp estimezi ca are masina ta in momentul actual?? |
Sti codul bunelor maniere infiereaza intrebarea adresata femeilor in care le ceri sa divulge varsta. :lol:
Important e cum se tine! :cry: |
2 Attachment(s)
Magicianul softurilor!
Se pare ca este no acum in Japonia! |
am stat ieri si am admirat masina cam 5 min..arata bine...am stat azi si tot 5 min m`am holbat la ea... cand o vezi asa pe strada zici ca e masina de familie...nu prea isi arata forta...am vazut si o cursa cu ea dar inca nu era gata...sunt curios ce poate acum :) astept ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ma multumesc si cu un matiz in cazul asta :)) n`ai vre`o turbina ramasa pe acolo ?:D ... :) ceva asa sa mearga pe un matizica ?:D .. hai ca o dam in offtopci rau ;)
felicitari pt masina...astept s`o vad la munca :) |
Re:
Quote:
La masinile cu turbina ca a mea se spune cumva in jargon, duceti-va copii acasa ca daca nu vii aspir. Mancator de copii, e atat de mare incat ii poate aspira. :lol: :lol: :lol: |
uuuu, ce frumos arata turbinele alea
te urmaresc din \"umbra\" de cateva saptamini si iti admir munca si cit suflet pui in tot ceea ce faci. nu vreau sa par un \"pupincurist\" dar chiar imi place ceea ce faci. cu aceeasi pasiune imi ingrijesc si eu masina si incerc sa fac multe chestii la ea dar sunt limitat financhiar, toate la rindul lor eu unul abia astept sa iti vad proiectul pe strada si la curse |
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning