Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

dexter_20 21-04-06 09:12

Re: DE CE URAM FEMEILE

Quote:

Originally Posted by Psycho
e vorba despre fetele care cand atunci cand merg cu tine undeva nu t fac obligat sa le plateshti consumatzia ba mai mult insista sa plateasca ele .. desi sunt putine sunt de admirat .. daca gasitzi asemenea fete tzinetzi d ele .. ksunt o comoara .. nu neaparat din faptul k platesk ele .. ptr k nu t doare buzunaru sa dai 600 .. 1 mil ptr o ieshire in orash .. dar fetele care au obiceiu asta .. ( bun ) mai au si altele ...

Daca ai sti cata dreptate ai!!! Exemplul meu: 16 spre 17 ani, fotomodel(deci unde merg cu ea nu ma fac de rushine, din contra k se uita unii la ea....),nu are fitze, isi plateshte consumatzia, fara fitze in disco, hmmm ce sa mai zic...suntem impreuna de 1an si cateva luni. Imi pare rau k n-am poze cu ea in calc sa le pun pe forum. Da poate se rezolva cumva... AAA era sa uit:cand ne intalnim mai vin cu masina (un Logan) si ea imi zice cam de fiecare data: de ce ai venit cu masina, nu outeai sa vii pe jos? Nuj man fetele de genu asta sunt pe cale de disparitie...Cred k ar trebui sa-mi clonez pretena k sa fie mai multe ca ea in tzara asta.

Eugen_TL 21-04-06 09:25

buna fata ai ! :) i wanna have one 2 :D :D ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! :) daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut! :)

Spark 21-04-06 12:26

mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...

dexter_20 21-04-06 17:04

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
buna fata ai ! :) i wanna have one 2 :D :D ! nu zic ca a mea e altfel dar acum depinde si de baiat daca e invatat sa plateasca tot timpul,sa fie el the boss! :) daca tu ai fost calm si nu te-ai ambalat de la inceput, bine ai facut! :)

Man la inceput cand eu cand ea.Adica nah era vb sa iesim in oras eu zic"n-am bani" ea :"lasa k am eu" si invers.Nuj daca ma credeti dar si biletul la disco ea si-l plateste. Cand nu are, e alta treaba. Eu stiu k toate certurile, intr-un fel sau altul, incep de la bani asa k am avut grija sa evit de la inceput chestia asta. Inainte s-o cunosc pe ea am fost cu o fata care nu suporta ca baiatul sa plateasca si consumatzia ei. Dar am avut parte si de lipitori de genu "am vazut nijte role mijto..." da i-am zis-o si eu:"mai bine beau toti banii!". De atunci nu prea ma saluta.... oare de ce? Oricum daca e sa trag linie nu regret deloc faptul k sunt cu aceasta fata! Va urez si voua sa aveti parte de o fata ca a mea! Da hai sa ma mai laud putin k doar am cu ce: a mai participat la olimpiada de chimie faza pe judetz. N-a luat nimik da pt mine chestia asta valoreaza cat un premiu 1. Bafta!

dexter_20 21-04-06 17:06

Quote:

Originally Posted by Spark
mda ... sa zicem ca depinde si de baiat ...
da` dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

si dexter ... tzine-o cat mai mult ... ca nah` .. o fata din asta nu prea gasesti ...

O tzin man, o tzin! Da nu din interes ci pt k o iubesc! Deh! FFFF rar gasesti asa ceva.

aleks 27-04-06 09:14

Quote:

Originally Posted by Spark
dak e din aia cu gargauni in cap` ... aia dak nu o fost invatzata niciodata sa plateasca ... numa sa ii fie platita consumatzia .. fi sigur ca nu o sa inceapa sa o faca acuma ...

vina nu este a fetelor, intr-adevar, nu stiu ele din nastere ca baiatul trebuie sa plateasca, asa le-au invatat complexatii care n-au alt argument in fata unei femei decat portofelul, si care tin sa se vada asta cat mai mult si cat mai des...
nu-i vina cainelui ca sare la tine sa te muste, e vina stapanului ca ii da drumul din lesa si ca-l asmute pe tine, if u know what i mean...
(era doar un exemplu, nu o comparatie... ;) )

Mustang 27-04-06 10:42

bun exemplu ;)

Mertzanik 27-04-06 13:24

In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...

Psycho 27-04-06 14:04

waoooo ... auzi ce zice o femeie .. faorte tare frate ... tare faza cu capu p umeri la capu p**i :)

Mertzanik 27-04-06 14:10

le-ai cam inversat tu dar merge si asa k s poarta la unele

aleks 28-04-06 10:25

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
In viata asta nu exista iubire bla bla bla ........ exista sa traiesti si sa supravietuiesti....baieti stiti la ce ma refer .....acum money rulzzz asa k fiecare cum poate....unele la coltul strazii, altele la capul p..i, altele cu capul p umeri etc...altii cam la fel....fiti voi destepti si alegeti ce trebuie...iar pana gasiti distrati va cum puteti ....dar cand gasiti sa apreciati, sa oferiti si sa luati cat trebuie!!!!!!asta e marea dragoste de care s tot vb in viata....oferta si cerere nik mai mult.....sentimente...alea sunt ca burnout-ul.....zgomotoase, impresionante si la sfarsit fasaie si aia e...s duc...altele vin in loc ca si pneurile...

deci... sa nu uram femeile, sa le schimbam cand ne plictisim de ele, nu? :)

KillerB 28-04-06 10:46

Quote:

Originally Posted by Mertzanik

Cam ciniK, draga mea...Da' ce-i pe sufletzelu' tau de eshti asha suparata pa viatza? ;)
Sa shtii ca depinde de cei doi implicati cum isi intretin relatia dintre ei, nu e neaparat sa fasaie, cum zici tu. Daca vrei o filozofie (de doi bani :D), o relatie faina este ca o masina foarte cool de la inceput pe care o intretii sau nu...Unii dupa ce se invecheste masina, se dispenseaza de ea, altii o intretin doar, altii se apuca de tuning chiar:lol:...

Ei, shi acum gata cu aberatiile, pe scurt ~~o relatie poate fii extrem de faina si merita sa te implici, chiar shi numai pentru "artificiile" de la inceput.

Carpe Diem boyz & girlz !

Mertzanik 28-04-06 12:46

ms pt aprecierile d 2 bani....merita pt cine vrea sa incerce acele artificii care s termina intr o explozie...de iti bubuie matele...ai in parte dreptate dar dezamagirea d dupa e amara...pt k d cele mai putine ori s termina cu bucurie ...sau macar cu asta e si o lasi asa....dar bine...poate merita sa risti....dar sa stai in garda ....

MnemonyK 29-04-06 21:30

Quote:

Originally Posted by aleks
urla misoginismul in tine...
femeile gandesc... si unele kiar foarte bine..;)
sunt unele care gandesc asa de bine de fac afaceri si cariere de 10 ori mai bune ca ale barbatilor...

sunt pesimist de fel...
Dar nu uita k barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta :D + k femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate :)))

aleks 02-05-06 00:40

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
1:barbatzii sunt cu banii mai multi in romania, de altfel si top 300 zice asta
2: femeile care fac afaceri mari erau tocilare in viatza si p**a prea multa nu au gasit numa decat sa ramana insarcinate

1: asta e un cerc vicios... societatea patriarhala isi propaga cutumele, e greu sa lupti impotriva valului...
2: probabil ca o parte din ele au invatat la greu, dar... care-i ideea?:rolleyes2 explica-te putin k nu reusesc sa inteleg...

All times are GMT +2. The time now is 21:34.

- Copyright 2026 4Tuning