![]() |
Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!
credema ca nu vrei martor pt centura....eu am la clio si in curand cred ca o sa tai firele sa nu mai faca scandal
|
Tocmai faptul ca te sacaie pana ti-o pui ( centura ) poate face uneori diferenta intre viata si moarte.
|
Ii dau dreptate lui SV25MBN. Stiu pe cineva care nu purta absolut deloc centura... avea o dacie. Cand si-a schimbat masina, una aproape noua, avea in dotare si aceasta functie... si acum o poarta mult mai des! Si asta doar pentru ca te sacaie la cap chestia aia.
|
arata bine cu FL loganul, pacat ca are aceleasi motoare cum s-a mai zis... macar daca introduceau unul nou pe langa cele care sunt deja, poate un 1.4 16v :)
off: daca loganul avea un pret de baza de 8000 euro fara TVA ce calitate credeti ca avea ? sau daca pleca de la 30k ? credeti ca dispunea de calitate si fiabilitate sau dotari etc. care ii permiteau sa se bata cu un seria 3 ? sau audi A4 ? |
foarte buna masina. dar nu pentru romani. cu un venit minim de 500 de lei nu prea vad cum iti poti cumpara unul. parerea mea este ca trebuie contruita o masina pentru tot romanul daca intr-adevar se doreste schimbare in bine. A scos Renault la bani de pe spatele nostru!! mana ieftina si atatea bucati vandute.
|
Quote:
nu e nevoie dealtfel să-şi cumpere toată lumea maşină nouă, nici vechea dacie 1310 nu şi-ar fi permis-o nouă cu salariul ăla, să fim realişti... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
- Copyright 2026 4Tuning