![]() |
Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei
...............
|
Quote:
|
Daca nu e cel mai tare proiect pe care l-am vazut sigur a intrat in top 5:D... o idee noua si foarte buna.
|
E cam veche de acuma :lol: oricum ... la mai multe proiecte pentru "MILITIA" Romana :lol:
|
Cel mai naspa a fost ca nu am putut sa o expunem nicaieri pe la show-uri ! Dar a vazut-o toata comunitatea tuning in revista 4Tuning;)
|
Pai de ce nu ati putu sa o expuneti la show-uri ... ?!? ... nu v-au dat ei voie sau de ce ?!?
|
Clar ,,, nu puteai sa te duci cu masina de politie :)
|
Nah ... am zis si eu ... oricum daca vroiau puteau sa o trimita la un show ceva ... pentru ca ei mai au masini destule in curtea politiei care sa circule cat timp vento ii la show ...
si la Roman al fel ... ii plina curtea de masinii is 3 vento , 2 passat'uri , 8-9 logan'uri , 5 dube , 5 aro , 5 dacii 1310... dar ei volosesc numa' 2 dube , 1 vento ,1 passat si 3 loganuri.... Daca s-ar repara bara aia de pe spate(unde se zicea ca ii sparta) sa se duca mai multi la sectie/politaiul respectiv si sa ii propuna sa duca masina la show ca merita ... daca a acceptat sa o tuneze ...cred ca o sa accepte si sa o duca macar la un show... cu ocazia asta poate sa faca si o campanie omologarii tuningului ... sau ceva de genu... un pact facut de tuneri si politia romana :D |
suna frumos cand spui, dar sunt e greu de facut asa ceva!
|
Stiu ... dar merita incercat :) ... stii tu : incercarea moarte n'are :D:D:D
|
Ali, aşa cum rutiera din Bucureşti a avut stand la SMAEB, sunt sigur că poate să vină şi o maşină la o expoziţie. Trebuie doar încercat ! :wink:
|
Au fost reticienti cand a venit vorba de a face patrula prin oras , si trebuiau aprobari de sus , dar vom incerca daca vom continua cu schimbul de motor! Cu siguranta vom incerca! Acum trebuie retusuri mari la vopsea, la bare... Daca continuam c proiectul ...speram sa il aducem la un show !
|
Quote:
apropo ... cine a suportat cheltuielile pe tuning si cine le v-a suporta daca se va schimba motorul si ce se va mai schimba ? :D |
Daca citeai tot stiai ;) Politia in nici un caz!
|
Quote:
deci pana la urma ... cine au fost "finantatorii" ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:36. |
- Copyright 2026 4Tuning